You are not connected. Please login or register

Šokantno: Pročitajte što je sve radila svojoj kćeri!

+4
stella luna.
Draco's bitch ♥
flocon de neige.
Nora
8 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Danas 19-godišnja kći Kurta Cobaina na sudu je iznijela istinu o ovisnosti i nemaru svoje majke Courtney Love.

Šokantno: Pročitajte što je sve radila svojoj kćeri! 60570535

Nakon što je izgubila skrbništvo nad svojom jedinom kćeri i prije dvije godine dobila zabranu pristupa, Courtney Love i Frances Bean Cobain opet su se našle na sudu. Tamo je 19-godišnja Cobainova kći otkrila nove šokantne detalje o danima kad je živjela sa svojom majkom.

Šokantno: Pročitajte što je sve radila svojoj kćeri! 60495476

'Zbog njezina nemara i ludila uginuli su svi moji kući ljubimci. Ona je na drogama otkad znam za sebe. Vodila me i kod svojih bivših ljubavnika koji su također ovisnici. Svaki dan konzumira Xanax, Adderall, Sonatu i Abilify, šećer i cigarete, to je sve što stavlja u sebe. Normalnu hranu uopće ne jede. Neprestano puši i zaspe s upaljenom cigaretom u rukama. Uvijek sam bila zabrinuta da nam ne zapali dom svojim nemarom', izjavila je Frances koja ne želi imati nikakav kontakt sa svojom majkom.

Frances je dodala kako se njezin pas ugušio nakon što je progutao tablete koje su pripadale njezinoj majci, a držala ih je svuda po kući. Objasnila je da Courtney živi u kući punoj smeća, tona papira i da u tom prostoru ni jedna normalna osoba ne može živjeti.

'Moja majka ne živi u realnom svijetu. Jednom me usred noći odvukla u kuću bivšeg ljubavnika. Promatrala sam iz auta kako urla na njega i baca kamenje, nije joj smetalo što su njegova djeca u kući. Najgore od svega je što već godinama umišlja da je netko potkrada, uvjerena je da je pijun u nečijoj teoriji zavjere i da joj novac nestaje. I mene je nekoliko puta optužila za krađu. Po cijele dane visi na telefonu i neprestano viče, baca i razbija stvari, i kad je u hotelskom apartmanu. Jednom mi je prijetila da će skočiti s balkona', otkrila je na sudu Frances.

Šokantno: Pročitajte što je sve radila svojoj kćeri! 60495475

Izvor: Dnevnik.hr

flocon de neige.

flocon de neige.

Omg, kako je sad savršena Frances, duša *.*
Svi smo već znali da je Courtney poremećena >.<
Baš mi je prežao što se Kurt ubio.. Verujem da bi je bolje vaspitao nego što ju je vaspitala Courtney.
BIČ BIČ BIČ BIČ BIČ! Pu dabogda!

Nora

Nora

Katastrofa. Kako jedna žena može tako uništiti muža i skoro i dijete. Pa trebala je da prestane kad se Kurt ubio. Vidjela je čemu droga i sve to vodi, mogla je za njega, ako ga je stvarno voljela, zbog Frances ako ništa drugo. Ona joj je dijete. Bilo bi teško, ali barem ne bi bila u takvom stanju i ne bi vlasitom djetetu djetinjstvo napravila noćnom morom. Frances svaka čast i treba ju tužiti. Ništa drugo niti ne zaslužuje, a samo po njenom izgledu i dan danas vidiš da još nije čista. Katastrofa!

Inače, Frances je prelijepa. Ima Kurtove okice^^ *-*

Draco's bitch ♥

Draco's bitch ♥
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Isuse, koja ludaca, ona nije normalna, zao mi je sto sam procitala ovo za psa, strasno, i u pravu je sto je tuzi, i Frances je prelepa ^^

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Kuku^^ koja ludača..^^

ProkletaKučka

ProkletaKučka

Žena nije normalna. A ova devojka je savršena:)

http://annicaphotography.tumblr.com/

fuckingNightmare†

fuckingNightmare†
You're so good! Wanna marry me?
You're so good! Wanna marry me?

Nora wrote:Katastrofa. Kako jedna žena može tako uništiti muža i skoro i dijete. Pa trebala je da prestane kad se Kurt ubio. Vidjela je čemu droga i sve to vodi, mogla je za njega, ako ga je stvarno voljela, zbog Frances ako ništa drugo. Ona joj je dijete. Bilo bi teško, ali barem ne bi bila u takvom stanju i ne bi vlasitom djetetu djetinjstvo napravila noćnom morom. Frances svaka čast i treba ju tužiti. Ništa drugo niti ne zaslužuje, a samo po njenom izgledu i dan danas vidiš da još nije čista. Katastrofa!

Inače, Frances je prelijepa. Ima Kurtove okice^^ *-*

Nora reputacija +
Sve si rekla,što sam ja htijela da kažem!
Svaka ti čast Nora. :3

Margita

Margita
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

:S

Pa,koliko dugo već konzumira drogu,šta drugo može i da se očekuje -.-

Nije mi samo jasno kako je mala ispala ok :S

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Nije ni chudo sxto ne zeli da ima nisxta sa njom...strasxno,da ti spostveno dete ne znachi nisxta...jer osobi koja ti nesxto znachi necesx raditi ovakve stvari...choveche,dobro je da je devojka ziva koliko ju je majka zanemarivala
Inache devojka je stvarno PRELEPA *.*

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]