Miley je došla na primijeru dugo očekivanog filma, gde je bila vrlo raspoložena za priču o svom dečku.
“Mislim da je za njega bilo najteže što je bio daleko od mene, ali i njegovog brata i porodice”, rekla je glumica i pevačica koja je zbog atraktivne odevne kombinacije bila zapažena na crvenom tepihu i više nego što je obično slučaj. “Barem nije bio negde u autobusu već je spavao u lepom hotelu. Može lepo da se naspava”.
Liam je ipak vrlo srećan urađenim: “U neku ruku, teško je biti sam, ali sa druge strane, snimam filmove, a to je nešto što volim. Jedna od sjajnih stvari vezanih za ovaj posao jeste to što putujete i upoznajete svet”. Zgodni glumac nije mogao da sakrije oduševljenje kako je Miley izgledala na premijeri a ona je nastavila da priča kako provode zajedničko vreme.
“Imamo tri psa, tako da nam oni oduzimaju većinu vremena. Kuću napuštamo samo kad idemo do prodavnice za kućne ljubimce ili u park. Pre neki dan, rekla sam paparacu da nađe sebi pravi posao, a on mi je odgovorio ‘I ti takođe!’. U neku ruku, on je u pravu.” Miley je ubeđena da će ubrzo postati veliki fan Hunger Gamesa: “Verovatno ću ga videti jedno 13 puta. Postaću obožavateljka”.
izvor: bravo.rs