Rihanna kaže da se ne odijeva provokativno da bi privukla pozornost, ona jednostavno voli pomalo drsku odjeću
Početkom ovog tjedna privukla je pozornost odjenuvši prozirnu crnu bluzu bez grudnjaka, no unatoč svim napisima, 24-godišnja pjevačica tvrdi da se ne odijeva kako bi šokirala, nego da nosi ono u čemu se osjeća ugodno, prenosi stranica Female First.
'Uvijek se odijevam spontano. Moja odjeća ovisi o mom raspoloženju, zatim o prigodi, plus mali drski dodatak kojim volim začiniti svoju kombinaciju', objasnila je. 'Ne radim to kako bih izazvala kontroverze. Samo živim svoj život.'
'Odjeća koja mi se sviđa ponekad je obična, ponekad hrabra, a ponekad prozirna.'
'Ako sam kupila prozirnu košulju, onda mi je u redu da vi vidite kroz nju. Netko drugi bi je nosio s grudnjakom, netko drugi s trakom za grudnjak, netko s majicom, netko bez ičega, a ja spadam u tu kategoriju.'
Priznaje da se često odijeva bez grudnjaka, ali samo zbog mode. 'Puno puta su me uhvatili kako ne nosim grudnjak, ali to nikada nije bila moja namjera. Ako ne nosim grudnjak, to znači da ne želim nositi grudnjak', izjavila je za stranicu Access Hollywood.
'To ne radim zbog pozornosti, nego zato što bih u protivnom pokvarila cijeli outfit.'
Izvor: Tportal.hr