You are not connected. Please login or register

Rihanna planira sopstvenu modnu liniju

+6
∀phrodite.
Nora
Djavo.
stella luna.
indelible.
Sky
10 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Rihanna planira sopstvenu modnu liniju Empty Rihanna planira sopstvenu modnu liniju Sat Mar 17, 2012 1:20 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Rihanna planira sopstvenu modnu liniju SIPA_sipausa30078859_000147

Pevačica planira da kolekciju odeće kreira u saradnji sa najboljim svetskim dizajnerima.

RiRi je već sarađivala sa Armanijem na kolekciji za zimu i proleće a sad želi da uradi i nešto potpuno svoje. Ipak, pre toga želi da oko sebe okupi najbolje ljude. “Sad zaista želim sopstvenu modnu liniju. Želim da dizajniram. Radim sa dizajnerima koje poštujem. Želim da mi ljudi veruju pre nego što im kažem ‘Kupite ovo jer ja to pravim’” objasnila je slavna devojka.

Izvor:bravo.rs

Last edited by belial's enigma. on Mon Mar 19, 2012 1:36 am; edited 1 time in total

http://kidnappedangel.tumblr.com/

indelible.

indelible.
Now I can feel that explosion

Aj nek joj je sa srećom <3

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Ko zna na sxta cxe to lichiti xD

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Kada sam danas usxla u temu za novosti videla sam kao 200 novosti o Rihanni -.-
Ako ce njena kolekcija biti slichna onome sxto ona oblachi ochekujte gomilu uske,kratke,providne odece -.- nece biti tu nichega normalnog

Nora

Nora

LoveSongs.They Kill Me wrote:Kada sam danas usxla u temu za novosti videla sam kao 200 novosti o Rihanni -.-
Ako ce njena kolekcija biti slichna onome sxto ona oblachi ochekujte gomilu uske,kratke,providne odece -.- nece biti tu nichega normalnog

Jer Anahi ne nosi usku i kratku odjeću.. -.-
Pa svaka haljina koju nosi je upravo takva, više pokazuje nego skriva.

Osim toga, ne možeš suditi nekome, ako se onaj koga voliš isto tako oblači, npr.
To je kao da neka bucmasta cura kaže drugoj "Joj vidi kako je debela" a ona je ista.
Nigdje veze, ali dobro...

Što se linije tiče, voljela bi da je istina i baš me zanima kakva će odjeća biti.

∀phrodite.

∀phrodite.
Take me to the other side

Tamara je u pravu.I Nora.I jedna i druga cesto oblace nesto o Boze pomozi i nesto savrseno.

Nemojte se svdjati zbog toga -.-.

Inace bas mi je drago zbog RiRi.

https://weheartit.com/KrisVukovic

7Rihanna planira sopstvenu modnu liniju Empty Re: Rihanna planira sopstvenu modnu liniju Sat Mar 17, 2012 11:34 am

Sexlena Hotmez.

Sexlena Hotmez.
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Ja bih volela da zapocne svoju modnu liniju,jos kad bi toga bilo u Srbiji ili bar u regionu,volela bih da kupim :3

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Nora obozava da se svadja sa mnom i ne shvata da svako ima pravo na svoje misxljenje a moje je:Anahi i Rihanna se "slichno" oblache ali moje misxljenje je da se Anahi privatno mnogo pristojnije oblachi nego Rihanna privatno,jer je odeca za nastupe nesxto drugo(dakle mislila sam kako se oblache privatno a ne za nastupe)...mislim dajte,pogledajte slike pa cete videti
https://fabulous-explosion.forumcroatian.com/t3759-ne-odijevam-se-provokativno-da-bih-privukla-paznju
a ovde je sama priznala da voli provokativnu odecu,tako da sam napisala istinu

Last edited by LoveSongs.They Kill Me on Mon Mar 19, 2012 12:25 am; edited 1 time in total

∀phrodite.

∀phrodite.

Patrik je u pravu u vezi privatnog oblacenja. :D

https://weheartit.com/KrisVukovic

10Rihanna planira sopstvenu modnu liniju Empty Re: Rihanna planira sopstvenu modnu liniju Sun Mar 18, 2012 5:59 am

fallen.unicorn

fallen.unicorn

Pa lepo.Al sa obzirom na ono sto ona uglavnom nosi,nece mi se svidjati. :P

11Rihanna planira sopstvenu modnu liniju Empty Re: Rihanna planira sopstvenu modnu liniju Sun Mar 18, 2012 7:53 am

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

a pa lepo ^^

12Rihanna planira sopstvenu modnu liniju Empty Re: Rihanna planira sopstvenu modnu liniju Mon Mar 19, 2012 12:26 am

flocon de neige.

flocon de neige.

Ponašate se ko retardi, obe. Nora voli Rihannu, Tamara voli Anahi. Gotovo, nema se tu šta raspravljati, Isuse ko deca ste o.O Obe ste administratorke i tako se ponašate. Mislim, kakav vi to primer dajete članovima? lol

Lepo za RiRi ^^

13Rihanna planira sopstvenu modnu liniju Empty Re: Rihanna planira sopstvenu modnu liniju Mon Mar 19, 2012 12:28 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

A zasxto se ja ponasxam kao retard?sxta sam ja losxe napisala?
ako se Nori ne svidja sxta ja pisxem zasxto mora da mi odgovara?koliko puta se meni ne svidi njen komentar pa cutim -.-

14Rihanna planira sopstvenu modnu liniju Empty Re: Rihanna planira sopstvenu modnu liniju Mon Mar 19, 2012 12:30 am

flocon de neige.

flocon de neige.

Niko nije ništa loše napisao, zato što svako ima svoje mišljenje. Kažem da se ponašate kao retardi što spadate na takav nivo da se raspravljate u temi gde Rihanna planira svoju sopstvenu modnu liniju, šta već.

15Rihanna planira sopstvenu modnu liniju Empty Re: Rihanna planira sopstvenu modnu liniju Mon Mar 19, 2012 12:35 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Pa ne znam ko je pocheo,brate xD mislim meni je svejedno,nek Rihanna radi sxta hoce,nek pravi modnih linija koliko hoce,ja sam samo pretpostavila kako ce to izgledati

16Rihanna planira sopstvenu modnu liniju Empty Re: Rihanna planira sopstvenu modnu liniju Mon Mar 19, 2012 5:59 am

indelible.

indelible.

Nije mi jasno zašto se raspravljate.. ako vam smeta nečiji kom samo iskulirajte -.-'
kako ja uvek mogu da ćutim kad mi smeta nečiji komentar?
i jeste riri se oblači provokativno i to voli. a to je mogao bilo ko da napiše (mislim na članove foruma)

evo i ja kažem nekad se oblači ko striptizeta al njen život njena stvar. nema tu šta da se poredi sa drugima.

i opet kažem: nek joj je sa srećom (za dizajniranje)... i uvek će se naći neko kome će se svideti i neko kome neće ^^

17Rihanna planira sopstvenu modnu liniju Empty Re: Rihanna planira sopstvenu modnu liniju Mon Mar 19, 2012 12:07 pm

Nora

Nora

Tamara, imaš prvo na svoje mišljenje i ja nikad ne ću tebi to pokušati promjeniti, ali razlog zašto se ja, kako ti kažeš "obožavam" svađati s tobom je zato što ti osuđuješ, a ne iznosiš realno mišljenje. "nece biti tu nichega normalnog"...
Iznošenje svoga stava bi bilo "Meni se to ne će svidjeti, ali ima ljudi kojima hoće"

Postoji razlika i zato ja nikad ne "napadam" druge, ali znaš što. Sara je dobro rekla, ponašamo se kao djeca i tome moramo stati na kraj. Obećala sam Dušanu, a i samoj sebi da se više ne želim obazirati na tvoje komentare i niti ne ću. Što sam sada napisala, napisala sam i stojim iza toga, a od sada na dalje više ne mislim uopće pisati u ovoj temi.

18Rihanna planira sopstvenu modnu liniju Empty Re: Rihanna planira sopstvenu modnu liniju Tue Mar 27, 2012 2:26 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Lock.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]