You are not connected. Please login or register

Goldi Hon otkrila ćerkinu tajnu

+4
stella luna.
fallen.unicorn
heartbreaker.♥
∀phrodite.
8 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Goldi Hon otkrila ćerkinu tajnu Empty Goldi Hon otkrila ćerkinu tajnu Sat Mar 17, 2012 11:53 pm

∀phrodite.

∀phrodite.
Take me to the other side

Kejt Hadson je na teži način naučila da ukoliko želi nešto da sakrije od očiju javnosti, mora to da sakrije i od rođene majke.
Goldi Hon otkrila ćerkinu tajnu 1
Naime, glumica se tajno udala za frontmena britanske grupe „Muse“ Meta Belamija, sa kojim ima i šestomesečnog sina Bingama.

Ipak, koliko god da se trudila da to ostane tajna, nije uspela, jer je njena majka, glumica Goldi Hon u jednom intervjuu sasvim slučajno otkrila da je Kejt ponovo u braku.
Goldi Hon otkrila ćerkinu tajnu 2
„Kada se moja ćerka udala za engleskog rokera Meta Belamija nije me to zabrinulo. Najvažnije je da je reč o dobroj vezi,“ rekla je Goldi i pre nego što je shvatila šta je izgovorila, mediji su već preneli ovu vest.

Kejt iz prethodnog braka sa Krisom Robinsonom ima osmogodišnjeg sina Rasela.

https://weheartit.com/KrisVukovic

2Goldi Hon otkrila ćerkinu tajnu Empty Re: Goldi Hon otkrila ćerkinu tajnu Sun Mar 18, 2012 12:57 am

heartbreaker.♥

heartbreaker.♥
Now I can feel that explosion

Neznam zasto je to uopste krila...

3Goldi Hon otkrila ćerkinu tajnu Empty Re: Goldi Hon otkrila ćerkinu tajnu Sun Mar 18, 2012 1:01 am

fallen.unicorn

fallen.unicorn

hopeless.Brunette wrote:Neznam zasto je to uopste krila...
Bas.. :P
Pa sta sad,slucajno je rekla.

4Goldi Hon otkrila ćerkinu tajnu Empty Re: Goldi Hon otkrila ćerkinu tajnu Sun Mar 18, 2012 2:24 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

hopeless.Brunette wrote:Neznam zasto je to uopste krila...

5Goldi Hon otkrila ćerkinu tajnu Empty Re: Goldi Hon otkrila ćerkinu tajnu Sun Mar 18, 2012 5:57 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Drage zvezde:kad ste poznati ne mozete nisxta sakriti koliko god se trudili.

6Goldi Hon otkrila ćerkinu tajnu Empty Re: Goldi Hon otkrila ćerkinu tajnu Sun Mar 18, 2012 6:00 am

∀phrodite.

∀phrodite.

LoveSongs.They Kill Me wrote:Drage zvezde:kad ste poznati ne mozete nisxta sakriti koliko god se trudili.
Tako je Patrik :D .

https://weheartit.com/KrisVukovic

7Goldi Hon otkrila ćerkinu tajnu Empty Re: Goldi Hon otkrila ćerkinu tajnu Sun Mar 18, 2012 7:53 am

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

LoveSongs.They Kill Me wrote:Drage zvezde:kad ste poznati ne mozete nisxta sakriti koliko god se trudili.

e bas tako

8Goldi Hon otkrila ćerkinu tajnu Empty Re: Goldi Hon otkrila ćerkinu tajnu Mon Mar 19, 2012 12:25 pm

Nora

Nora

Nije u redu što je rekla iako joj je izletjelo, ako su oni to željeli držati dalje od javnosti onda dobro iako, ne vjerujem da bi to dugo bila tajna.

9Goldi Hon otkrila ćerkinu tajnu Empty Re: Goldi Hon otkrila ćerkinu tajnu Wed Mar 28, 2012 1:22 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Lock.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]