You are not connected. Please login or register

Kim Kardashian gađali brašnom!

+5
Nora
Sexlena Hotmez.
Djavo.
stella luna.
Sky
9 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Kim Kardashian gađali brašnom! Empty Kim Kardashian gađali brašnom! Fri Mar 23, 2012 2:49 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Kim Kardashian gađali brašnom! Kim1

Netrpeljivost ka liku i delu rijaliti starlete Kim Kardashian doživela je kulminaciju! Naime, na crvenom tepihu, na promociji njenog novog parfema, dok je razgovarala s novinarima, nepoznata devojka na nju je bacila čitavu kesu brašna!

Neka druga poznata ličnost bi verovatno da se našla u istoj situaciji doživela nervni slom, ali Kim je sve okrenula na šalu.

“Ovo je verovatno najčudnija stvar koja mi se ikada desila. Istina je da sam rekla šminkerki da mi treba malo više pudera, ali nisam ovo imala na umu”, izjavila je Kim za E! Online.

Nepoznata devojka je pokušala da pobegne, ali je obezbeđenje uhvatilo. Kim nije želela da podigne tužbu protiv nje, tako da je puštena na slobodu. Nakon nesrećnog događaja, starleta je mirno odšetala u garderobu, sredila se, i nakon 10 minuta ponovo izašla ponovo na crveni tepih.

Inače, Khloe Kardashian, koja nije bila prisutna kada joj je sestru nepoznata devojka pogodila brašnom, na Twitteru je napisala da se to ne bi desilo da je ona bila tu.

“Volela bih da sam bila sa svojom sestrom večeras. Garantujem da se ta žena ne bi usudila da pokuša bilo šta”, poručila je Khloe.

Izvor:Tračara

http://kidnappedangel.tumblr.com/

2Kim Kardashian gađali brašnom! Empty Re: Kim Kardashian gađali brašnom! Fri Mar 23, 2012 3:03 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Joa,boze koja debilusxa -.-´

3Kim Kardashian gađali brašnom! Empty Re: Kim Kardashian gađali brašnom! Fri Mar 23, 2012 3:07 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Baš me zanima šta bi Khloe napravila

4Kim Kardashian gađali brašnom! Empty Re: Kim Kardashian gađali brašnom! Fri Mar 23, 2012 3:25 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Kakva kretenka,ja ne verujem -.-
Dobro je da je Kim sve to okrenula na sxalu

5Kim Kardashian gađali brašnom! Empty Re: Kim Kardashian gađali brašnom! Fri Mar 23, 2012 5:15 am

Sexlena Hotmez.

Sexlena Hotmez.
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

U jaka stvar. Da se ovo desilo nekoj nepoznatoj osobi verovatno bi ljudi zapoceli borbu hranom a ovo je sad kao vauuu,kim kardashian.

6Kim Kardashian gađali brašnom! Empty Re: Kim Kardashian gađali brašnom! Fri Mar 23, 2012 9:14 am

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Hahahahah a jadna xd HAHHAH xp

7Kim Kardashian gađali brašnom! Empty Re: Kim Kardashian gađali brašnom! Fri Mar 23, 2012 10:49 am

Draco's bitch ♥

Draco's bitch ♥
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Hahaha, koja carica xD Milslim na Kim ^^
Al Khloe da je bila tu, ta devojka bi sada bila u zatvoru ja mislim, Khloe je meni najjaca ^^

8Kim Kardashian gađali brašnom! Empty Re: Kim Kardashian gađali brašnom! Fri Mar 23, 2012 10:53 am

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

hahahaha,a jadna :/

9Kim Kardashian gađali brašnom! Empty Re: Kim Kardashian gađali brašnom! Fri Mar 23, 2012 11:07 am

bloodless.Queen

bloodless.Queen

Uzas, ne mogu da verujem da je neko stvarno to uradio. -.- Da, Khloe bi svasta uradila kakva je. :D

http://bloodlessqueen.tumblr.com/

10Kim Kardashian gađali brašnom! Empty Re: Kim Kardashian gađali brašnom! Fri Mar 23, 2012 10:18 pm

Demigod

Demigod

Ima srecu da je Kim nije tuzila xDD

11Kim Kardashian gađali brašnom! Empty Re: Kim Kardashian gađali brašnom! Sun Apr 01, 2012 12:23 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Lock.

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]