Holivudski glumac Ashton Kutcher slovi za jednog od najseksipilnijih muškaraca današnjice.
No ovom prilikom društvo mu je činio jedan od najpopularnijih tinejdžera – neponovljivi Justin Bieber.
Veseli dvojac stigao je u studio Jimmyja Kimmela, kako bi bili dijelom njegovog showa. Naime, promovirali su emisiju kojom se Ashton i proslavio –Punk'd. Ove sezone smislio je puste spletke i podmetanja uz pomoć svojih celebrity prijatelja, a u jednoj od epizoda sudjeluje i mladi Bieber. Dobro raspoloženi tandem zabavljao je i voditelja, ali i vrišteću publiku u studiju svojim humorističnim izjavama i prepričavanjem anegdota.
'Ma on se ugledao na mene, tako mi je i kuću htio ukrasti. Pronašao sam jednu divnu kuću u Los Angelesu koju sam rezervirao. Odjednom mi asistentica govori kako je netko želi kupiti, jer sam je ja samo iznajmio. Onda sam dobio sms od ovog malca ovdje, kao ja sam ti u kući, želim je kupiti. Na kraju me prisilio, morao sam kupiti kuću da mi je ne otme 18-godišnjak!', našalio se Ashton. Što je još zanimljivi dvojac pričao u showu, pogledajte u videu!
Izvor: Dnevnik.hr