You are not connected. Please login or register

Optužbama protiv Mela Gibsona nema kraja

4 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Optužbama protiv Mela Gibsona nema kraja GetImage

Hollywoodski scenarist Joe Eszterhas ljut je na Gibsona jer je odustao od filma koji su trebali raditi zajedno. Navodno je odbio film jer mrzi Židove, a obrušio se i na glazbu Johna Lennona

Čini se kako je Mel Gibson na sto muka. Naime, optužbe na njegov račun samo se množe. Hollywoodski scenarist Joe Eszterhas ljut je na Gibsona jer je odustao od filma koji su trebali raditi zajedno, piše TMZ.

Iako je Gibson rekao kako je ovaj napravio najgori scenarij u zadnjih 25 godina te u tome našao opravdanje, Eszterhas nije zadovoljan njegovim obrazloženjem pa je odlučio javno se obrušiti na njega. Iznio je tako gnjusne izjave koje je navodno izrekao slavni Gibson.

Naime, film 'The Maccabees' priča je o židovskom ratniku koji je pokorio grčku vojsku u drugom stoljeću prije Krista, a Eszterhas tvrdi da je Mel odbio snimiti film jer mrzi Židove. 'Mel je čovjek koji iz dna duše mrzi Židove! Zove ih pogrdnim imenima, ne može smisliti nikog tko je Židov. S njim surađujem dugi niz godina, znam što govorim Kad bismo razgovarali o nekom, on bi obvezno morao znati je li taj čovjek Židov ili nije', tvrdi Eszterhas.

Osim Židova, na tapeti mu je i glazba Johna Lennona. 'Zaslužio je da ga upucaju. Umislio je da je je... mesija. Drago mi je da je mrtav', rekao je Gibson.

Izvor: Tportal.hr

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Boze me sachuvaj...nije valjda stvarno to rekao?

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Božee^^

Nora

Nora

taj čovjek je bo-le-stan!

Sky

Sky