You are not connected. Please login or register

Ništa od romanse: Devojka zbog pretnji morala da odbije dejt sa Zaynom Malikom

+2
stella luna.
stolen heart.
6 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

stolen heart.

stolen heart.
Now I can feel that explosion

Zayn je upoznao lepu 20-godišnju recepcionarku Annu Crotti u Australiji, ali je nesrećna devojka nakon silnih pretnji bila prinuđena da odbije njegov poziv na druženje.

Ništa od romanse: Devojka zbog pretnji morala da odbije dejt sa Zaynom Malikom Ffnonedirectionrocstarff

Zayn ali i Harry bilu su opčinjeni recepcionarkom koju su sreli nakon jednog pojavljivanja na radiju. Kako prenosi The Sun, kad su njih dvojicu upitali šta žele da rade u Austaliji, Harry je odgovorio: “Annu. Ona je divna. Ima prelepe oči.” Ipak, Zayn je taj koji je načinio prvi korak, zamolivši obezbeđenje da joj uzme broj. “Radnik obezbeđenja mi je prišao. Mislila sam da sam u problemu. Kasnije sam dobila poruku u kojoj je pisalo ‘zdravo’. Pitala sam ko je to, a odgovor je bio Zayn”, ispričala je devojka novinarima. “Komunicirali smo porukama ceo dan a onda me je on upitao da li želim na piće. Rekla sam mu da sam slobodna kasnije.”

Ništa od romanse: Devojka zbog pretnji morala da odbije dejt sa Zaynom Malikom Ffnonedirectionrocstarff

Ipak, kad se priča pročula, ljutite obožavateljke su počele da je napadaju, očigledno ljubomorne na pažnju koju su joj momci iz benda ukazali. “Do kraja dana, sve je postalo previše strašno. Razne devojke su me vređale preko Facebooka”, otkriva Anne. “Devojke su zvale radio stanicu u kojoj radim i psovale me. Čak su me i neke majke u suzama zvale želeći da im otkrijem gde su One Direction, jer njihove kćerke žele da ih upoznaju.” Nakon toga, mlada Australijanka odlučila je da odustane od dejta, jer se bojala za sopstvenu bezbednost. “Nisam želela ni da odem kući. Poslala sam poruku Zaynu i rekla mu ‘Možda i nije tako dobra ideja da se nađemo.”

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Bože sačuvaj ^^

Nora

Nora

jbt. koji bolesni ljudi.

Djavo.

Djavo.