You are not connected. Please login or register

Nina Dobrev “prosula” detalje o novoj sezoni VD

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Nina Dobrev “prosula” detalje o novoj sezoni VD FFN_Dobrev_Nina_SOR_050912_9067317

Glumica je otkrila tone interesantnih informacija u razgovoru za časopis Us Weekly, pričajući o tome šta očekuje Elenu.

Nina Dobrev “prosula” detalje o novoj sezoni VD Ffndobrevninasor05091290

U finalu treće sezone sve nas je iznenadilo što će Elena kao i njena prijateljica Caroline Forbes, postati vampirica. “Volela sam što glumim jednu vampiricu i jednog čoveka, jer dobijam najbolje od obe strane i mogu svašta da radim”, rekla je glumica. Sa druge strane, biće to nešto novo za mene, a time i izazov. Biće zanimljivo više istražiti taj svet.”

Nina kaže i kako ćemo moći da posmatramo laganu transformaciju njenog lika. “Videćemo celu tranziciju u vampira. Ništa nećemo preskočiti, kao što smo činili s drugima. Kad postanete vampir, sve što osećate je pojačano. Znamo kakva je Elena. Ona je visoko moralna i pazi na druge ljude.”

Ona ističe i kako njena najbolja prijateljica, veštica Bonnie Bennett neće biti nimalo srećna zbog svega. “Njihov odnos će biti zategnut zbog toga. Njena najbolja prijateljica, osoba u čiju odbranu je uvek stajala ujedno je i osoba protiv koje se stalno bori. Biće interesantno”, dodala je Dobrev.

Pre smrti, Elena je načinila bolnu odluku i odabrala Stefana umesto Damona, a Nina je govorila o ljubavnom trouglu i reakcijama fanova. “Čini se kao da smo razočarali polovinu ljudi, ali to jednostavno mora da se desi. Mislim da smo svima dali ono što su želeli u određenom trenutku, tako da nismo potpuno ignorisali njihove želje.”

Izvor:bravo.rs

http://kidnappedangel.tumblr.com/

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Zanimljivo :D

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥
Now I can feel that explosion

Zanimljivo...jao jedva cekam

indelible.

indelible.

IGNORISALI STE MOJE ŽELJEEEEE! :/'(:
Jebala vas više sve Elena ja hoću moju Kath!!!!!!!! Nina Dobrev “prosula” detalje o novoj sezoni VD 1860159893

Nina Dobrev “prosula” detalje o novoj sezoni VD 3780913591 Nina Dobrev “prosula” detalje o novoj sezoni VD 1860159893 :/'(: Nina Dobrev “prosula” detalje o novoj sezoni VD 3451029194 Nina Dobrev “prosula” detalje o novoj sezoni VD 1920415962 Nina Dobrev “prosula” detalje o novoj sezoni VD 1371890812 Nina Dobrev “prosula” detalje o novoj sezoni VD 1724946577

Prince High

Prince High
Admin
Admin

Jedva cekam da vidim kakva ce Elena biti kao vampirica. :D

https://fabulous-explosion.forumcroatian.com

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Zaključano.

http://kidnappedangel.tumblr.com/