You are not connected. Please login or register

Jessie J otvorila dušu fanovima

3 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Jessie J otvorila dušu fanovima Empty Jessie J otvorila dušu fanovima Thu May 17, 2012 10:14 pm

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Jessie J otvorila dušu fanovima FFN_FLYNETUKFF_Jessie_J_051412_9082172
Popularna pevačica je na svojoj svirci u Londonu kritikovala tabloide koji pišu neistine o njoj.
Jessie J otvorila dušu fanovima Ffnflynetukffjessiej0514
“Ja sam uvek iskrena, zar ne?”, obratila se ona publici. “Od starta sam bila iskrena prema fanovima. Ludo je to jer na početku moje karijere nikog nije bilo briga šta radim ili šta nosim ili šta sam rekla. Kao što neki od vas znaju ili možda ne, u poslednjih nekoliko nedelja sam čula najgore stvari o sebi u poslednjih par godina moje karijere. Teško je i čudno kad otvorite novine ili časopise i pročitate nešto što nema veze sa istinom, a ljudi veruju u to!”
Jessie J otvorila dušu fanovima Ffnflynetukffjessiej0514
“Ja izvodim svoju muziku i pišem pesmu jer na taj način iskazujem emocije. Neću da se spuštam ni na čiji nivo i izmišljam priče o ljudima koje nisam ni srela. Nekad pomislim, zašto ne možete da napišete nešto što je istinito? Uživam u tome da vas upoznajem i da vi upoznajete mene” završila je Jessie J.

izvor:bravo.rs

2Jessie J otvorila dušu fanovima Empty Re: Jessie J otvorila dušu fanovima Fri May 18, 2012 12:19 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

I ona se tek sad chudi?zar nije navikla na ovakve stvari?

3Jessie J otvorila dušu fanovima Empty Re: Jessie J otvorila dušu fanovima Fri May 18, 2012 12:21 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

A duša ♥ Ma ne treba da obraća pažnju na takve ljude -.-

4Jessie J otvorila dušu fanovima Empty Re: Jessie J otvorila dušu fanovima Thu May 24, 2012 11:30 pm

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Zaključano.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]