You are not connected. Please login or register

Sada i zvanično: Sheldon je gej!

+3
stella luna.
∀phrodite.
Nora
7 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Sada i zvanično: Sheldon je gej! Empty Sada i zvanično: Sheldon je gej! Sat May 26, 2012 9:08 am

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Sada i zvanično: Sheldon je gej! Sheldon1

Glumac Jim Parsons, koji u seriji The Big Bang Theory igra Sheldon Coopera javno je priznao da je homoseksualac.

Iako se dugo spekulisalo o njegovoj seksualnosti, a Jim je odlučio da tek sada izađe iz ormara i to bez prevelike medijske pompe. Naime, Jim trenutno igra na Brodveju u šouu Harvey, a pisac komada je izjavio: “Gospodin Parson je gej i u vezi je već 10 godina.”

Ništa drugo nije izrečeno o Jimovom privatnom životu, a i ime njegovog partnera je ostalo nepoznato.

Izvor: Tračara. com

2Sada i zvanično: Sheldon je gej! Empty Re: Sada i zvanično: Sheldon je gej! Sat May 26, 2012 9:27 am

∀phrodite.

∀phrodite.
Take me to the other side
Take me to the other side

Nisam ni sumnjala.

https://weheartit.com/KrisVukovic

3Sada i zvanično: Sheldon je gej! Empty Re: Sada i zvanično: Sheldon je gej! Sat May 26, 2012 9:56 am

Nora

Nora

Meni nikad nije palo na pamet da bi on mogao biti gay :P

4Sada i zvanično: Sheldon je gej! Empty Re: Sada i zvanično: Sheldon je gej! Sun May 27, 2012 3:03 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

british_blue-blood★ wrote:Nisam ni sumnjala.

5Sada i zvanično: Sheldon je gej! Empty Re: Sada i zvanično: Sheldon je gej! Sun May 27, 2012 3:04 am

hotxx

hotxx
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Izgleda tako lol

6Sada i zvanično: Sheldon je gej! Empty Re: Sada i zvanično: Sheldon je gej! Mon May 28, 2012 8:14 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Ja sam znala to odavno :P

7Sada i zvanično: Sheldon je gej! Empty Re: Sada i zvanično: Sheldon je gej! Tue May 29, 2012 1:51 am

flocon de neige.

flocon de neige.

Pa dobro, njegov izbor, hahah.

8Sada i zvanično: Sheldon je gej! Empty Re: Sada i zvanično: Sheldon je gej! Fri Jun 01, 2012 10:45 pm

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Zaključano

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]