You are not connected. Please login or register

Madonna pokazala grudi, pa stražnjicu i sada srednji prst

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Demigod

Demigod
Now I can feel that explosion

Publika na njenom koncertu u Berlinu nije bila toliko 'sretna' da im pjevačica pokaže grudi, ali zato im je neke svoje stavove pokazala ispruženim srednjim prstom.

Madonna pokazala grudi, pa stražnjicu i sada srednji prst Madonnapokazalagrudipas

Umjetnička sloboda, to je Madonni (53) glavni argument kad objašnjava ono što radi na pozornici. Pjevačica ne želi priznati da je ostarjela i dalje se ponaša kao djevojka koja je prije 30 godina pokretala trendove i bila ikona slobode izražavanja. Na svojoj MDNA turneji obožavateljima svaki put priredi vrhunski show i pazi da elemente iznenađenja ne ponavlja jer bi to bilo neoriginalno i nedostojno nje.

U Istanbulu je na bini skinula grudnjak i mazila si grudi te ruku zavukla u međunožje. U Rimu je pak otkopčala hlače i pokazala stražnjicu. Na koncertu u Berlinu bila je još slobodnija: publici je pokazala srednji prst!

Nora

Nora

ma ako njeni fanovi to podržavaju svaka čast. meni se ona trenutno gadi.

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

Blago njoj xD Sad me razocarala,al stvarno:P

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

~ hiatus wrote:ma ako njeni fanovi to podržavaju svaka čast. meni se ona trenutno gadi.

i meni.ponaša se kao da ima 20 godina.

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Ok,pokazivanje srednjeg prsta i nije neka velika stvar,danas to radi manje-visxe svaka zvezda...ali te zvezde su duplo mladje od nje,ne prilichi joj da se tako ponasxa...em ima 53 godine,em ima cerku

Nora

Nora

Lock.

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]