Kristen Stjuart je priznala da je prestala da izlazi u donjem vešu čim je prvi deo “Sumraka” postao veliki hit.
22-godišnja glumica je dala sočan intervju za Vanity Fair magazin u kojem je rekla da joj se život promenio preko noći.
Rekla je: “Možete guglovati moje ime i prva slika koja će izaći sam ja kako duvam u nargilu.”
“Slikana je na dan kada je film izašao. Bila sam niko. Bila sam dete, a sledeći dan sam bila maloletni delikvent. Ja sam čudak, kreativno dete iz uvale koje puši travu. Velika stvar. Ali to i je promenilo život u trenutku. Više nisam izlazila u donjem vešu.”
I njen dečko (i saradnik u “Sumraku”) Robert Patinson je potvrdio da su mediji odmah Kristen portretisali kao jadnu. Objasnio je: “Ljudi su odlučili kako će da je okarakterišu. Bez obzira koliko se puta nasmejala, slikana je kada se ne smeje.”
Kristen je takođe otkrila da je bila malo zatucana devojka koja čak nije ni depilirala noge kao tinejdžer, ali sada je ovde da uživa u modi.
Rekla je da je prednost njenog posla što može da oblači “stvarno kul sr**a od svetskih dizajnera.”
U aprilu, Glamour magazin joj je dao titulu “najbolje obučene žene na svetu” i u njihovoj kolumnoj su rekli da se pomakla “od čudne tinejdžerke do kraljice stila.”
Kristen je otkrila da je ponosna na njenu toples scenu u filmu “On The Road.”
Izvor:Vampires.rs