You are not connected. Please login or register

Uskoro pomirenje Kristen Stjuart i Roberta Patinsona

+4
gotcha.
stella luna.
Nora
RiRi
8 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

RiRi

RiRi
Just saying, you can do better
Just saying, you can do better

Uskoro pomirenje Kristen Stjuart i Roberta Patinsona Rob-pattinson-kristen-st

Obožavaoci Roberta Patinsona i Kristen Stjuart i ostali dušebrižnici sada mogu da odahnu - zvezde serijala "Sumrak" izgleda da su se pomirile posle "emotivnog jednočasovnog telefonskog razgovora". Kako prenosi britanski "Dejli mejl", Patinson (26) je bio potpuno skrhan kada se u javnosti saznalo da ga je njegova devojka i partnerka u blokbaster serijalu "Sumrak" Kristen Stjuart prevarila sa starijim i oženjenim rediteljem svog filma "Snežana i lovac".

Patinson se od skandala oporavio prilično brzo i iskoristio pauzu u ljubavnom životu za rad na karijeri ali je sada spreman da pruži ruku pomirenja devojci koja mu je slomila srce. Tabloid prenozi izjavu Patinsonovog bliskog prijatelja koji kaže da je "Robu žao Kristen i da je spreman da sa njom porazgovara o svemu šta se dogodilo".

-Čak je i dodao da je njoj gore u celoj stvari jer ne samo da se bori sa raskidom već je i predstavljena kao zlikovac, a on dobija sve simpatije - dodao je neimenovani prijatelj.

Glumac se na ovaj korak odlučio kada su se u prodaji pojavile majice sa natpisom "Kristin Stjuart je vampirska fuksa". Par je navodno sat vremena razgovarao telefonom i uplakana Stjuartova je molila Patinsona da je primi nazad i oprosti joj. Dobro obavešteni izbori bliski paru kažu da je Patinson odlučio da, ukoliko ponovo bude sa Stjuartovom, njih dvoje moraju da provode više vremena zajedno između filmskih projekata, kao što to rade njihove starije kolege Bred Pit i Anđelina Džoli.

On takođe želi da ona više vremena provodi sa njim u njegovom rodnom Londonu. Za sada se ne zna kada će se par zapravo i sresti, a tabloid kao još jedan pokazatelj da će se par pomiriti navodi i to da je Patinson primećen sa naočarima za sunce koji pripadaju Stjuartovoj.

-Rob i Kristen su uvek nosili stvari onog drugog dok su živeli zajedno i činjenica da nisu prestali je signal da stvari nisu gotove među njima - rekao je dobro obavešteni izvor.

Par se razišao početkom meseca kada je obelodanjeno da je Stjuartova imala aferu sa dvosruko starijim Rupertom Sandersom.

U celom priči, Stjuartova je označena kao glavni negativac, dok je Sanders prilično bez posledica prebrodio čitavu buru. Osim što su joj izmakle neke uloge i što je pod znakom pitanja je i da li će se pojaviti u nastavku "Snežane i lovca", Stjuartova je morala da se suoči i sa žestokim napadima armije obožavateljki "Sumraka" i Patinsona koje su ogorčene njenom prevarom, ali sa i podmehom medija.

izvor: ATA Stars

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Ne mogu vjerovati.
Iskreno se nadam da je ovo samo još jedan, u nizu tračeva.. :/

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

nora. wrote:Ne mogu vjerovati.
Iskreno se nadam da je ovo samo još jedan, u nizu tračeva.. :/
takođe.

gotcha.

gotcha.
Moderator
Moderator

MISLIM DA SU JBNO PRETERALI SA TOM MRŽNJOM PREMA KRISTEN.
Kao da niko nikada nije prevario nekog. A i rekli su da nije bilo intimnih odnosa, PAR POLJUBACA NIJE PREVARA. -_-
Bolja je od milion umišljenih zvezdica koje mnogi vole.
Ne znam koji je đavo ljudima. -_-
I volela bih da se pomire, zato što su najbolji par u Holivudu.
HEJTERI SAMO MOGU DA MRZE, PUSA PUSA.

http://kazandmatt.tumblr.com

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

fakeGenius. wrote:MISLIM DA SU JBNO PRETERALI SA TOM MRŽNJOM PREMA KRISTEN.
Kao da niko nikada nije prevario nekog. A i rekli su da nije bilo intimnih odnosa, PAR POLJUBACA NIJE PREVARA. -_-

oni us definitvno jedan od najleših parova u Holivudu,ali šta ako su izgubili poverenje jedno u drugo?
neka se pomire,ali ot više nikad neće biti isto.

indelible.

indelible.

kitten. wrote:
fakeGenius. wrote:MISLIM DA SU JBNO PRETERALI SA TOM MRŽNJOM PREMA KRISTEN.

oni us definitvno jedan od najleših parova u Holivudu,ali šta ako su izgubili poverenje jedno u drugo?
neka se pomire,ali ot više nikad neće biti isto.

e saću ja da vam kažem šta je tu bilo.
život im je bio savršen, voleli se bla bla..karijere super..
a onda su došle igre i twilight je postao prošlost.. trebalo im je malo drame da se vrate u centar pažnje pa se ova poljubila sa ovim ovaj saznao poludeo, ona danima plače, on utehu traži u poslu bla bla i gle pomirenje.
zar stvarno mislite da je kristen glupa da se ljubi sa rediteljem gde ima ljudi? pa ako je htela da ne bude uhvaćena uradila bi to u negde drugde e.e
totalno mutavo je ispalo sve al dobro.
ja sam navikla na njih dvoje zajedno tako da bih volela da se pomire

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

i to je vrlo moguće.ili Kristen želi da se povuče iz svijeta slavnih u koji su je ugurali preambiciozni roditelji.

indelible.

indelible.

ne verujem da želi da se izvuče.. ne bi toliko rizikovala, nije glupa.. ja ipak mislim da je nameštaljka..

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Neka oni urade kako misle da je najbolje...nemamo mi tu sta da se mesamo

$AnjA

$AnjA

indelible. wrote:

e saću ja da vam kažem šta je tu bilo.
život im je bio savršen, voleli se bla bla..karijere super..
a onda su došle igre i twilight je postao prošlost.. trebalo im je malo drame da se vrate u centar pažnje pa se ova poljubila sa ovim ovaj saznao poludeo, ona danima plače, on utehu traži u poslu bla bla i gle pomirenje.
zar stvarno mislite da je kristen glupa da se ljubi sa rediteljem gde ima ljudi? pa ako je htela da ne bude uhvaćena uradila bi to u negde drugde e.e
totalno mutavo je ispalo sve al dobro.
ja sam navikla na njih dvoje zajedno tako da bih volela da se pomire

sve je moguce. ali stvarno,nije ona toliko glupa da vara decka na javnom mestu,zar ne? u svakom slucaju,previse sam se navikla na njih,i nadam se da nece raskinuti

gotcha.

gotcha.
Moderator
Moderator

a pliz, ona je oduvek na velikom ekranu i uvek je bila čvrsto na zemlji.

i iskreno, mislim da su sve smislili, da se zapravo nisu ni svađali. xD

http://kazandmatt.tumblr.com

Marco.Essential♥

Marco.Essential♥

Ako ga je stvarno prevarila,nadam se da Rob nije glup da se pomire omg.

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]