You are not connected. Please login or register

Siroti Harry Styles! Televizija isprepadala pevača šalom

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

stolen heart.

stolen heart.
Now I can feel that explosion

Siroti Harry Styles! Televizija isprepadala pevača šalom Ffnflynetukffonedirectio

Naime, momci iz benda 1D gostovali su na Nickelodeanu a producenti su ubedili Zayna i Louisa da učestvuju u šali.

Njih dvojica su tako ubedili ostatak benda da će se jedna devojka poroditi pred njima! Pre šoua, Zayn je rekao: “Zabavićemo se malo i videti kakve su njihove prirodne reakcije.” Jedna glumica je angažovana da tumači producentkinju koja se porađa. Kad je “porođaj” počeo momci su čekali na setu a ubrzo su shvatili da nema baš nikoga ko može da im pomogne!

Devojka je počela da vrišti i plače objašnjavajući im da je porođaj upravo krenuo a unezvereni Harry je vikao: “Zašto nikog nema ovde? Može li neko da nam pomogne?” Liam je pokušao da joj pomogne a onda je dobio zadatak da pozove njenog muža. “Mi smo sa vašom suprugom, ona trpi jake bolove. Znamo da je trudna i možda se porađa.”

Siroti Harry Styles! Televizija isprepadala pevača šalom Ffnflynetukffonedirectio

Na kraju, glumica je otkrila da je u pitanju samo šala, a Louis i Zayn pojavili su se smejući se. Harryju je tad laknulo, a Louis je rekao: “Harry je bio najgori! Bilo te je sramota gledati!”. “Ja sam razmišljao o tome kako će ovo biti sjajna priča za novine – One Direction uradili porođaj”, rekao je Styles.

Bravo.rs

-wildone-

-wildone-

Hahah xD

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Hahahahaha,odlicna sala!:3

stella luna.