You are not connected. Please login or register

Kim pokušava kopirati Beyonce

+5
stolen heart.
love.kills♥
Sky
Djavo.
Nora
9 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Kim pokušava kopirati Beyonce Empty Kim pokušava kopirati Beyonce Mon Aug 13, 2012 3:19 am

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Kim pokušava kopirati Beyonce GetImage

Otkako se našla u vezi s reperom Kanyeom Westom, slavna Kardashianka pokušava se na svaki mogući način približiti Beyonce s kojom Kanyea veže dugogodišnje prijateljstvo i glazbena suradnja

Još tijekom zajedničke turneje Beyonceinog supruga Jay Z-ja i Kanyea Westa naziva 'Watch The Throne' (prema istoimenom albumu) šuškalo se da Beyonce ne želi vidjeti blizu sebe slavnu starletu te da njihov odnos obilježava snažna netrpeljivost. Kim to toliko ne smeta, upravo naprotiv, pokušava na svaki mogući način pokazati svoje divljenje prema Beyonce.

Tako je ovaj put Kim počastila svoje pratitelje na Twitteru serijom fotki na kojima neodoljivo podsjeća na slavnu Beyonce. Odjevena u crninu, Kim na prvi pogled neodoljivo podsjeća na Beyoncein outfit u videospotu za hit singl 'Countdown'. Na drugoj objavljenoj fotki u srebrnoj haljini koja dodatno naglašava njezine poznate obline krojem aludira na Beyonceine haljine koje je krase tijekom svjetske turneje.

Ova na prvi pogled 'slučajna' sličnost povukla je brojne rasprave među fanovima dviju zvijezdi koji su prokomentirali najnovije fotke Kim riječima da očajnički pokušava kopirati Beyonce.

'Pokušavaš li biti Beyonce? Ako pokušavaš, ne ide ti. Vas ste dvije neusporedive', komentar je jednog fana na najnovije slike slavne starlete.

Osim šuškanja koja su se pojavila na turneji njihovih muških polovica, na prošlogodišnjoj dodjeli BET awardsa Beyonce je od organizatora zatražila da sjedi tri mjesta dalje od Kim. Iako su u nekoliko navrata Kim i Beyonce viđene zajedno na jednom od zajedničkih koncerata Jay-Z-ja i Kanyea Westa, njihovo moguće prijateljstvo nije se realiziralo.

'Djevojke nikad nisu viđene u druženju. To je velika šteta zato što su Jay-Z i Kanye veliki prijatelji. Beyonce vidi Kim kao zvijezdu reality showa koja nije stvorila bogatstvo niti ima neke specijalne talente', izjavio je izvor blizak zvijezdama.

Izvor: Tportal. hr

2Kim pokušava kopirati Beyonce Empty Re: Kim pokušava kopirati Beyonce Mon Aug 13, 2012 3:38 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Na ovim slikama bas lici

3Kim pokušava kopirati Beyonce Empty Re: Kim pokušava kopirati Beyonce Mon Aug 13, 2012 4:26 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Na kraju će ispasti da je Kanyeom samo da bi se približila Beyonce

http://kidnappedangel.tumblr.com/

4Kim pokušava kopirati Beyonce Empty Re: Kim pokušava kopirati Beyonce Mon Aug 13, 2012 4:27 am

love.kills♥

love.kills♥
Dizajner
Dizajner

Žena nema uopće orginalnosti.
Iskopirala je Beyonce maximalno!

5Kim pokušava kopirati Beyonce Empty Re: Kim pokušava kopirati Beyonce Mon Aug 13, 2012 4:46 am

stolen heart.

stolen heart.

Na slikama liči na B, ali meni je ovo glupost - kopiranje i sve. Možda se ne vole iz nekih drugih razloga, ali ne verujem da Kim ima razloga da kopira Beyonce.

6Kim pokušava kopirati Beyonce Empty Re: Kim pokušava kopirati Beyonce Mon Aug 13, 2012 5:48 am

Nora

Nora

Ma ona nije ni B od Beyonce! :P

7Kim pokušava kopirati Beyonce Empty Re: Kim pokušava kopirati Beyonce Mon Aug 13, 2012 6:18 am

heartbreaker.♥

heartbreaker.♥

Jadno od nje. :/

8Kim pokušava kopirati Beyonce Empty Re: Kim pokušava kopirati Beyonce Tue Aug 14, 2012 12:44 am

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Nema razloga da kopira Beyonce.100 puta je bolja od nje.

9Kim pokušava kopirati Beyonce Empty Re: Kim pokušava kopirati Beyonce Tue Aug 14, 2012 1:23 am

-wildone-

-wildone-

Lici na Beyonce,ali cemu to kopiranje? Glupost.

10Kim pokušava kopirati Beyonce Empty Re: Kim pokušava kopirati Beyonce Tue Aug 14, 2012 2:31 am

∀phrodite.

∀phrodite.
Take me to the other side
Take me to the other side

Kako me nervira Kim. Mora u sve da se meša -.-
Misli da je sad neka, a kad na kraju shvati da nije neka, pokušava biti kao neko drugi. E, pa NEdraga moja Kim, uzalud misliš da ćeš uspeti.

https://weheartit.com/KrisVukovic

11Kim pokušava kopirati Beyonce Empty Re: Kim pokušava kopirati Beyonce Sat Aug 25, 2012 12:10 pm

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]