You are not connected. Please login or register

Britney Spears ne smatra kako je potrebno da se posvećuje svom izgledu koliko Kim Kardashian

+2
Nora
stella luna.
6 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Britney Spears ne smatra kako je potrebno da se posvećuje svom izgledu koliko Kim Kardashian Britney-Spears-X-Factor-audition-at-the-Sprint-Center-in-Kansas-City_060812_05
Britney kaže da nije potrebno gubiti toliko mnogo vremena na doterivanje pre svakog izlaska iz kuće.
Britney Spears ne smatra kako je potrebno da se posvećuje svom izgledu koliko Kim Kardashian Britney-spears-x-factor-
Govoreći za Elle pevačica je rekla kako jednostavno ne može sebe da natera da toliko vremena posveti svom izgledu. “Volim moje farke i majice – ja sam prava muškarača u srcu. Jako mi je teško da budem kao Kim Kardashian i sređujem šminku i frizuru svaki put kad izađem iz kuće. Ja ne verujem u to, znate?”, priznala je.

Bravo.rs

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Svaka žena/djevojka voli lijepo izgledati, biti sređena, u odjeći koja joj pristaje, našminkana.. Neki više vole prirodnu ljepotu, a neki kao Kim troše silne novce i na dan stave pudera koliko ja u 3 mjeseca, ali to je njihova stvar. ;)

stolen heart.

stolen heart.

Britney je izuzetno lepa, i njoj nije ni potrebno mnogo šminke i sređivanja.
O Kim neću ni da govorim. Ona u svemu preteruje, posebno u šminkanju.
a neki kao Kim troše silne novce i na dan stave pudera koliko ja u 3 mjeseca
Hahah, upravo tako.

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Meni Britney nije nimalo lepa,ali nimalo...ali je super sto se ne brine toliko o svom izgledu i ocigledno je da ima dovoljno samopouzdanja da izadje u najobicnijem izadnju...mozda bi Kim mogla malo da se ugleda na nju...

Margita

Margita
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Kakvi su ovi sad trenutno popularni ona je cvećka, ispašće na kraju.

$AnjA

$AnjA

Drago mi je sto i dalje postoje slavne licnosti koje tako misle :)

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]