You are not connected. Please login or register

Demi Lovato tvrdi da sudije u X Factoru nisu siledžije

+2
Djavo.
Marco.Essential♥
6 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Marco.Essential♥

Marco.Essential♥
Now I can feel that explosion

Demi Lovato tvrdi da sudije u X Factoru nisu siledžije FFN_FF8FF1_XFactor_Prem_091112_50883882

Mlada pevačica jedna je od najglasnijih boraca protiv raznih oblika maltretiranja ali tvrdi da niko od sudija u X Factoru to ne radi.
Demi Lovato HollywoodLife je upitao da li šou šalje lošu poruku jer mnogi učesnici za svoje nastupe dobijaju grube komentare. Ona je odgovorila: “Mislim kako je maltretiranje potpuno drugačija stvar od kritike. Maltretiranje je ono kad ste grubi prema nekome bez razloga.”
“Osećam da kad dajete kritiku, onda samo pokušavate da pomognete nekome u nastupu, sa glasom ili štagod. Mislim da definitivno postoji granica do koje treba ići sa šalama, ali što se mene tiče, ja se samo zabavljam i pokušavam da im pružim kritiku.”

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Ma nemoj a sta je bilo ono kad je Britney rekla onom liku:Ko te je uopste pustio na pozornicu?-.-
Grubi komentari su potpuno nepotrebni!dovoljno je reci nekome da jednostavno nema talenta za to-to je konstruktivna kritika a ne ponizavanje!a neki komentari,poput onog Britneynog su potpuno ponizavajuci -.-

Marco.Essential♥

Marco.Essential♥

Slažem se..

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Je.Ne.Regrette.Rien. wrote:Ma nemoj a sta je bilo ono kad je Britney rekla onom liku:Ko te je uopste pustio na pozornicu?-.-
Grubi komentari su potpuno nepotrebni!dovoljno je reci nekome da jednostavno nema talenta za to-to je konstruktivna kritika a ne ponizavanje!a neki komentari,poput onog Britneynog su potpuno ponizavajuci -.-

Slažem se.

Margita

Margita
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Ovi naši u Prvom glasu Srbije su gori Demi Lovato tvrdi da sudije u X Factoru nisu siledžije 3953910180

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Margita wrote:Ovi naši u Prvom glasu Srbije su gori Demi Lovato tvrdi da sudije u X Factoru nisu siledžije 3953910180

Ahaha xD
Tvoja tehnika je 0!

$AnjA

$AnjA

kitten. wrote:
Margita wrote:Ovi naši u Prvom glasu Srbije su gori Demi Lovato tvrdi da sudije u X Factoru nisu siledžije 3953910180

Ahaha xD
Tvoja tehnika je 0!

hahaha,upravo sam to htela da napisem :D
meni se ne svidja sto te sudije smatraju da su oni vrh vrhova,i ponasaju se kao da oni nikada nisu bili potpuno nebitni i nepoznati za ceo svet :P ja sam protiv svih grubih komentara,a kritike bi trebale da budu sto blaze

Margita

Margita
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Ma, kritike trebaju da budu oštre, ali kritike, oni ne kritikuju nego
ismejavaju. Njima nije stalo da nađu talenat, dobijaju pare i boli njih k
hoće li se nečiji talenat otkriti ili ne, njima treba gledanost za
emisiju. Nažalost, ovde će ljudi pre gledati kako se neko nekome podsmeva nego otkrivanje talenta.

Nora

Nora

Pa ima i dobrih, ali i onih katastrofalnih. Naravno nisu siledžije, ali da su neki bezobrazni, jesu.

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]