You are not connected. Please login or register

Demi Lovato odbila Barbiku od obožavateljke, tvrdi da lutka šalje lošu poruku

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Marco.Essential♥

Marco.Essential♥
Now I can feel that explosion

Demi Lovato odbila Barbiku od obožavateljke, tvrdi da lutka šalje lošu poruku FFN_RIA_iHeartRadio_Day1_092112_50893545

Demi Lovato nedavno je nastupila na koncertu u Brazilu, a tom prilikom odbila je da primi Barbiku na poklon, jer ta lutka nema realistične ženske proporcije.
Tokom koncerta na Z Festival u Riju na scenu je pala lutka Barbike, posle čega je Demi prekinula nastup. Slavna devojka koja se godinama borila protiv poremećaja u ishrani obratila se publici rečima: “Ceo život sam se borila izgledam tako i budem to. I znate šta? Ja nisam ovo…Prošla sam toliko mnogo za svojih 20 godina. Znam kako se vi osećate i želim da vam dokažem da možete da prođete kroz to jer sam živi dokaz da je to moguće.” Nakon toga, lutka je završila nazad u publici, a Demi je nastavila koncert.

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Ok,ovo joj je bilo jako glupo.Stvarno je lepo to za sta se ona zalaze ali to je bio samo poklon od fana i mislim da je jako ruzno sto je bacila lutku nazad u publiku.U prevodu-Overreacted.

Marco.Essential♥

Marco.Essential♥

Potpuno je u pravu što se tiče Barbike,al je bilo malo ružno što je bacila nazad u publiku.

$AnjA

$AnjA

U pravu je,ali zaista,mogla je smao da prihvati poklon. Mozda joj je tu lutku samo bacila neka 5-ogodisnja obozavateljka i posle razmisljala sta je uradila pogresno. Volim Demi,ali mislim da je uradila mnogo glupu stvar

Nora

Nora

Pa onda ona nema problema sama sa sobom. Ovo je dokaz da ima. U redu je to što se ona bori protiv toga, što je zadovoljna svojim izgledom, ali uvijek se osjeća ona napudnutom kada novinari kažu da se netko udebljaju ili sada kad joj je netko bacio običnu barbiku na pozornicu..

Kako god, ovo je glupo što je napravila ;)

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

~ hiatus. wrote:Pa onda ona nema problema sama sa sobom. Ovo je dokaz da ima. U redu je to što se ona bori protiv toga, što je zadovoljna svojim izgledom, ali uvijek se osjeća ona napudnutom kada novinari kažu da se netko udebljaju ili sada kad joj je netko bacio običnu barbiku na pozornicu..

Kako god, ovo je glupo što je napravila ;)

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]