You are not connected. Please login or register

Teški dani za Louisa Tomlinsona: Pogađaju ga glasine da je gej

+2
∀phrodite.
Marco.Essential♥
6 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Marco.Essential♥

Marco.Essential♥
Now I can feel that explosion

Teški dani za Louisa Tomlinsona: Pogađaju ga glasine da je gej Ffnflynetukonedirectionb

Malo je reći kako je Lus besan zbog fanova koji su ubeđeni da je on u vezi sa Harryjem Stylesom, bez obzira što je zaljubljen u Eleanor Calder.
“Cela stvar oko Larryja (kombinacija imena Harry i Louis) je najveća gomila gluposti koju sam ikad čuo. Srećan sam, zašto to ne možete da prihvatite?” napisao je pevač na svom Twitteru. Ipak, to nažalost nije sve. Njegova majka ima hejtere, koji joj šalju uvredljive poruke.
Na jednu od njih Louis je morao da odgovori rečima: “Pitam se zašto misliš da je ovo OK? Pomisao da neko ovako može da se obraća mojoj mami čini mi se bolesnim. Odrastite već jednom!” Kasnije on je ipak uspeo da smiri, pa je na svom nalogu napisao: “A sad da završimo u pozitivnom tonu Poludeo sam na Twitteru ranije danas. Izvinjavam se svim PRAVIM fanovima koje sam uvredio. Prijao bi mi razgovor sa Zaynom Malikom sada. Nedostaješ mi čoveče!”

∀phrodite.

∀phrodite.
Take me to the other side
Take me to the other side

Žao mi je što moram ovako da se izrazim, ali brate, jebote, stvarno mi je muka od njih -.- Stvarno smaraju. Ma šta, bre koga briga, ko je s kim u vezi?! Zar je to sad toliko bitno - da l' si gej ili ne?

A sad, da nešto govore za mene, a nije nistina, ne da bih pisala na twitteru, nego bih otišla i svim tim pederima je*ala mater koliko lupetaju!!!

Baš je slatko što je napisao da mu nedostaje Zayn. :D

https://weheartit.com/KrisVukovic

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Meni stvarno nije jasno na osnovu cega su oni zakljucili da su on i Harry zajedno?
Stvarno,neki fanovi baaaas lupetaju gluposti

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Bože ludih fanva.
Jadan Louis.

$AnjA

$AnjA

I ja bih besnela da sam na njegovom mestu :P