You are not connected. Please login or register

Kayne savetuje Kim da “uspori” i “ceni stvari u svom životu”

+2
Nora
Marco.Essential♥
6 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Marco.Essential♥

Marco.Essential♥
Now I can feel that explosion

Kayne savetuje Kim da “uspori” i “ceni stvari u svom životu” Paradise__18_

Kim Kardashian stalno je u pokretu a Kanye se boji da ona preteruje sa poslom i da bi više trebala da uživa u životu.
Kim i Kanye u vezi su pola godine, a rijaliti zvezda kaže da je pre nego što joj je on postao dečko, živela previše brzo. “Usporila sam malo i to je dobro. To je bila dobra lekcija koju sam naučila. Sad mi je prioritet da imam vremena za sebe i nađem vreme za odmor”, rekla je u razgovoru za TV šou “The Project.”
Iako iza sebe ima brak koji je propao nakon samo 72 dana, Kim ne odustaje od ljubavi. “Svi mi pravimo greške. U životu učimo stvari u hodu i stvar je ne ponavljati greške. Niko nije savršen. Ni ne pokušavam to da budem. Pokušavam da budem odgovorna, iskrena i otvorena. Morate verovati svom instinktu. Sve je u sreći, život je kratak i uvek treba da budete srećni. Veze prolaze kroz različite stvari to je potpuno normalno.”

Nora

Nora

Pun mi ih je kufer više. Ako ona ne shvaća da on nju konstantno kontrolira onda je stvarno glupa! -.-

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

nora. wrote:Pun mi ih je kufer više. Ako ona ne shvaća da on nju konstantno kontrolira onda je stvarno glupa! -.-

$AnjA

$AnjA

kitten. wrote:
nora. wrote:Pun mi ih je kufer više. Ako ona ne shvaća da on nju konstantno kontrolira onda je stvarno glupa! -.-

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Meni je stvarno zao sto ona ne vidi da on od nje hoce da napravi svog kucnog ljubimca

∀phrodite.

∀phrodite.
Take me to the other side
Take me to the other side

https://weheartit.com/KrisVukovic

Nora

Nora

Zaključano!

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]