You are not connected. Please login or register

Miley Cyrus: Divna noć na 2012 VH1 Divas Celebration (još fotki!)

4 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Miley Cyrus: Divna noć na 2012 VH1 Divas Celebration (još fotki!) Ffndivas1kmff12161250972

Miley je dobila veliko priznanje jer se u nedelju pojavila na ovogodišnjem izdanju čuvenog VH1 Divas Concerta održanog u Los Anđelesu.

Miley Cyrus: Divna noć na 2012 VH1 Divas Celebration (još fotki!) Ffndivas1kmff12161250972

Slavna devojka pojavila se na crvenom tepihu Shire Auditorijuma u uskoj crnoj haljini pre nego što je počela pripreme za svoj nastup. Miley je noćas bila deo spektakla na kojem su učestvovale i brojne druge zvezde poput Demi Lovato, Kelly Clarkson, Adama Lamberta, Pitbulla…a tom prilikom odata je posebna počast preminulim zvezdama pop muzike, Whitney Houston i Donni Summer. Kako se tebi dopada Miley u ovom izdanju?

Miley Cyrus: Divna noć na 2012 VH1 Divas Celebration (još fotki!) Miley-cyrus-vh1-divas-20

Miley je kasnije izvela veliki hit legendarnog Billyja Idola (pamtimo njegov koncert s Exita kao možda i najbolji u istoriji ovog festivala) “Rebel Yell” – mnogi kažu bez greške, čak i oni koji su smatrali kako će ova pesma biti preveliki izazov za nju.

Miley Cyrus: Divna noć na 2012 VH1 Divas Celebration (još fotki!) 158452511

Miley Cyrus: Divna noć na 2012 VH1 Divas Celebration (još fotki!) Miley-cyrus-vh1-divas-pe

Miley Cyrus: Divna noć na 2012 VH1 Divas Celebration (još fotki!) Mileycyrusvh1divas2012ba

Izvor:bravo.rs

http://kidnappedangel.tumblr.com/

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Preslatka je *.*

$AnjA

$AnjA
Now I can feel that explosion
Now I can feel that explosion

Slatka je,ali mi se uopste ne svidja kako se obukla :P