You are not connected. Please login or register

We won't stop and we can't stop

+9
~pretty.teardrops♥
gotcha.
∀phrodite.
ProkletaKučka
Seoulite
immortality.
Marco.Essential♥
Miaa_____♥
love.kills♥
13 posters

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

Go down  Message [Page 4 of 16]

76We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Sun Apr 07, 2013 11:45 am

Marco.Essential♥

Marco.Essential♥
Now I can feel that explosion

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAH
GREOTE

77We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Sun Apr 07, 2013 11:49 am

love.kills♥

love.kills♥
Dizajner
Dizajner

Trebaš bit uzor mlađoj djeci :'(

78We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Mon Apr 08, 2013 1:59 am

Marco.Essential♥

Marco.Essential♥

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
Greotee,baš sam lijepi primjeeer.

79We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Mon Apr 08, 2013 6:10 am

love.kills♥

love.kills♥
Dizajner
Dizajner

Jesi jesi...
Znači da si ti meni sad uzor vjerovatno bi se zaljubila u svakog tipa na cesti. :')

80We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Mon Apr 08, 2013 6:49 am

Marco.Essential♥

Marco.Essential♥

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
A LUDAČOO NIJE TAČNOO AHAHHAHAHAHAHA

81We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Mon Apr 08, 2013 10:32 am

love.kills♥

love.kills♥
Dizajner
Dizajner

da tocnno je. i u cigu bi se ti mogla zaljubit.

82We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Mon Apr 08, 2013 11:29 am

Marco.Essential♥

Marco.Essential♥

Mrš,to ne bi:P

83We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Wed Apr 10, 2013 10:23 am

love.kills♥

love.kills♥
Dizajner
Dizajner

ma bi

84We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Sat Apr 13, 2013 5:34 am

Marco.Essential♥

Marco.Essential♥

85We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Sun Apr 14, 2013 1:43 am

love.kills♥

love.kills♥
Dizajner
Dizajner

Onako je pjesma.

86We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Sun Apr 14, 2013 3:40 am

∀phrodite.

∀phrodite.
Take me to the other side
Take me to the other side

Jesi gledala film Monte Carlo?

https://weheartit.com/KrisVukovic

87We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Sun Apr 14, 2013 8:37 am

love.kills♥

love.kills♥
Dizajner
Dizajner

Ne.

88We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Tue Apr 23, 2013 7:43 am

gotcha.

gotcha.
Moderator
Moderator

Omiljena pesma od Miley? :)

http://kazandmatt.tumblr.com

89We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Tue Apr 23, 2013 7:48 am

love.kills♥

love.kills♥
Dizajner
Dizajner

Forgivness and love ♥

90We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Tue Apr 23, 2013 8:32 am

~pretty.teardrops♥

~pretty.teardrops♥
FE novinar
FE novinar

Volis li Selenu?
Jesi li ikad bila u Sa?

http://angelessbitchz.tumblr.com

91We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Tue Apr 23, 2013 9:42 am

love.kills♥

love.kills♥
Dizajner
Dizajner

Daaaaa obožavam Sel'.
Bila sam u Sarajevu mnogo puta, voljela bi živjet u SA.

92We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Fri Apr 26, 2013 10:40 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Pričaj mi o The Originals XD sve lol

http://kidnappedangel.tumblr.com/

93We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Fri Apr 26, 2013 10:57 am

love.kills♥

love.kills♥
Dizajner
Dizajner

Ovako.
Znači Klaus je otišao u The Orleans da traži neku vješticu koja sprema urotu protiv njega. Naišao je na tog nekog svog starog 'prijatelja' koji je sad kao kralj The Orleansa i imaju ta nejgova pravila grada. Vještice ne smiju koristit magiju. I sad Klaus je našao tu vješticu Anne Jean točnije našao ju je Marcel,i pred Klausom ubio. Klaus naravno poludio jer je sa njom htjeo razgovarat,a ovaj je ubio. Onda je Klaus otišao kod te seste od te Anne Jean isto vještica i našao je tu Elijaha. Klausa su pratili neka dva tipa od Marcela pa ih Klaus ili Elijah ubio neznam tko je točno,meni je livestream sinoć malo štopao. I onda su otišli u neku špilju(ajmo tako nazvat) i ta vještica je njemu dovela Hayley i evo nekih scena:
Spoiler:
Poslije je Klaus rekao da će ubit hayley i dijete. Onda ga je elijah uvjeravao da prihvati to dijete.Zove Elijah Rebekuh i govori joj kako je Hayley trudna,a Rebekah govori da to dijete neće ništa bolje bit od Klausa. Onda je se opet kod Marcela navrnuo pa je nekog mu frenda ugrizao, na kraju epizode ostavlja voicemail Caroline. Sad šta su sve oni točno rekli,ja nisam neki vela englez al mogu razumijet, čeka prijavod. I da na kraju je prihvatio to dijete i evo šta je rekao : We won't stop and we can't stop - Page 4 Tumblr_mlur96an7F1qhuk7eo4_250 xD
We won't stop and we can't stop - Page 4 Tumblr_mlur96an7F1qhuk7eo3_250 ooo Bože KAKO JE LIJEP *_*

94We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Fri Apr 26, 2013 12:18 pm

Marco.Essential♥

Marco.Essential♥

Zašto gledaš Originalne?

Kad si zadnji put popila vode?

Najbolji film koji si pogledala u zadnjih mjesec dana?

Zadnja pjesma koju si slušala?

Koju si pjesmu danas najviše slušala?

Zašto ti se ne sviđa pjesma od Calvina Harrisa I need your love?

Ocijeni mi avatar?

Imam još 28 radnih dana do kraja škole,ti?

Trenutno najbolja pjevačica,pjevač i grupa?

Kad si zadnji put pila Cedevite?

95We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Fri Apr 26, 2013 12:31 pm

love.kills♥

love.kills♥
Dizajner
Dizajner

Josipa. wrote:Zašto gledaš Originalne?

Kad si zadnji put popila vode?

Najbolji film koji si pogledala u zadnjih mjesec dana?

Zadnja pjesma koju si slušala?

Koju si pjesmu danas najviše slušala?

Zašto ti se ne sviđa pjesma od Calvina Harrisa I need your love?

Ocijeni mi avatar?

Imam još 28 radnih dana do kraja škole,ti?

Trenutno najbolja pjevačica,pjevač i grupa?

Kad si zadnji put pila Cedevite?
Kolko je ovo matereti pitanja.
1.Eto zbog JoMo gledam *_* znaš i sama. :D I zbog originalnih.
2.Ne sjećam se.
3.Koje pitanje.. ne znam
4. Pitbull - Sexy people
5.Nije moj tip,ona Ellie užasno mi pjeva.
6. 7 :')
7.Neda mi se brojat.
8.Ne volim cedevitu,odvratna mi je.

96We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Fri Apr 26, 2013 12:34 pm

Marco.Essential♥

Marco.Essential♥

:O Cedevitu mrziš?:O

97We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Fri Apr 26, 2013 12:37 pm

love.kills♥

love.kills♥
Dizajner
Dizajner

Yap.. Navikla sam na guste sokove.

98We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Fri Apr 26, 2013 12:37 pm

Marco.Essential♥

Marco.Essential♥

ja to mrzim

Šta je gore?
Kad neko laže da ne bi nekoga povrdijedio ili govori istinu ma koliko ona okrutna il užasana bila?

99We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Fri Apr 26, 2013 12:41 pm

love.kills♥

love.kills♥
Dizajner
Dizajner

Ovo drugo,iritira me to.

100We won't stop and we can't stop - Page 4 Empty Re: We won't stop and we can't stop Fri Apr 26, 2013 11:32 pm

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Ne vidim te slike XD

Di to gledaš? Mogla bih i ja počet pošto mi se sviđa xd

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 4 of 16]

Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next