A dusaa aahaha prezgodan, drag, obozavam njegov glaaas, on pise vecinu pjesama jel? (nisam bas informirana xd) I tako pise predivne tekstove ii odlican je pjevac, kako bih rado na Bon Jovi konceeeeerttt. Kad bi nestalo struje u areni po noci ja mislim kad bi se on nasmijao da bi obasjao cijelu arenu onim zubima <3
when the world gets in my face, i say, have a nice day :)
+6
∀phrodite.
Sky
ProkletaKučka
love.kills♥
Marco.Essential♥
Miaa_____♥
10 posters
301 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun May 05, 2013 12:40 am
Miaa_____♥
Dizajner
302 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun May 05, 2013 12:43 am
Sky
Expelled from paradise
Jest piše on pjesme, i ima divan glas slažem se. XD
Možeš vjerovati da sam jučer uzastopno fulala imena tri BJ pjesme? XD I to sam bila ful uvjerena da sam u pravu XD
Najgora njihova pjesma?
Svetog ti Petra Mia XDD ugušit ću se od smijeha ovdje :'D i onda ćeš ti biti kriva za prerano izgubljeni život jedne genijalne osobe :'DKad bi nestalo struje u areni po noci ja mislim kad bi se on nasmijao da bi obasjao cijelu arenu onim zubima
Možeš vjerovati da sam jučer uzastopno fulala imena tri BJ pjesme? XD I to sam bila ful uvjerena da sam u pravu XD
Najgora njihova pjesma?
303 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun May 05, 2013 12:52 am
Miaa_____♥
Dizajner
HAHAHAHAHAHAH
A kako si uspjela fulat naziv? I gdje to lol
Najgora pjesma ajme ne znaaaammm stvarno ne pada mi sad nijedna napamet.
A kako si uspjela fulat naziv? I gdje to lol
Najgora pjesma ajme ne znaaaammm stvarno ne pada mi sad nijedna napamet.
304 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun May 05, 2013 12:57 am
Sky
Expelled from paradise
Brat me ispitivao. Poprilično jednostavno, još sam za Bells of freedom rekla da je Blaze of glory, za Unbreakable rekla da je Livin' on a prayer, i onda za Because we can rekla da je What about now :'''''D
Oliver Dragojević?
Oliver Dragojević?
305 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun May 05, 2013 1:01 am
Miaa_____♥
Dizajner
Aahahaha i to te poznate pjesme,Marina sram te bilo
Voliiim Oliverove pjesme i msm da ga ovdje niko mog godista ne voli slusat i ne vidim razlog zasto posto lik je stara skola (xd) al to ne znaci da nema dobre pjesme?? Poslusam ga s vremena na vrijeme, kad mi dođe haha
Voliiim Oliverove pjesme i msm da ga ovdje niko mog godista ne voli slusat i ne vidim razlog zasto posto lik je stara skola (xd) al to ne znaci da nema dobre pjesme?? Poslusam ga s vremena na vrijeme, kad mi dođe haha
306 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun May 05, 2013 1:02 am
Sky
Expelled from paradise
Slažem se XD Najdraži crtić?
307 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun May 05, 2013 1:05 am
Miaa_____♥
Dizajner
Spužva Bob i Pokemoni :)
308 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun May 05, 2013 2:26 am
∀phrodite.
Take me to the other side
Da mozes da letis, gde bi odletela? :)
309 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun May 05, 2013 2:50 am
Miaa_____♥
Dizajner
A gdje ne bi ozb, svugdjee :)
310 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun May 05, 2013 5:21 am
∀phrodite.
Omiljeni film trenutno?
311 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun May 05, 2013 9:59 am
Sky
Expelled from paradise
Jensen AckleS?
312 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Mon May 06, 2013 2:11 am
Miaa_____♥
Dizajner
Titanik je uvijek i za sva vremena moj omiljeni film, ali trenutno s njim dijeli mjesto The Hunger Gamesitalian girl. wrote:Omiljeni film trenutno?
Jebaaač i to je sve sta imam reci posto nisam gledala supernatural or whateverrr ali znam ga po slikama *o*klaus' snowflake. wrote:Jensen AckleS?
313 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Tue May 07, 2013 6:04 am
∀phrodite.
No Doubt?
314 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Tue May 07, 2013 6:53 am
gotcha.
Moderator
Madge? :)
315 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Tue May 07, 2013 10:17 am
Miaa_____♥
Dizajner
Zapravo po nazivu ovako znam samo Don't speak i tu obozavam. Znam jos par pjesama, al nesto malo, ok su :)italian girl. wrote:No Doubt?
Ahh idk nemam bas neko misljenje o njoj na kraju krajeva. Msm draga je, dobra je prijateljica, i mislim da je jedan od najglupljih poteza u THG filmu taj sta nju nisu ubacili odnosno nju kao lik koji daje Katniss mockingjay, vec su to totalno izbacili ahsldgslahsla agrhgotcha. wrote:Madge? :)
316 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Tue May 07, 2013 10:56 am
Sky
Expelled from paradise
Gibonni - Dobri judi
317 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Thu May 09, 2013 12:17 am
Miaa_____♥
Dizajner
Dobri judiiii dusu mi zaliciteee
Obozavam :3
Obozavam :3
318 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Thu May 09, 2013 10:21 am
Sky
Expelled from paradise
Gledaj SPN savršena je serija :''''D (sad kad ti sjednem za vrat s njom ko Kris i Lex XD)
Zadnja knjiga koju si pročitala?
Zadnja knjiga koju si pročitala?
319 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Fri May 10, 2013 2:02 am
Miaa_____♥
Dizajner
Ne zelim gledati nijednu seriju, jedino ovako ove humoristicne preko tv-a kad nemam pametnijeg posla. Serije su tlaka kojoj nema krajaaa, miljon epizoda i ne da mi se to pratit a i u danu onda zavrsim gledajuci 5 epizoda, so no thanks
Mockingjay. Prije nisam bila neki ljubitelj knjiga jer sam citala samo lektire (ako i to xdd) zbog nedostatka vremena ii sad evo zelim na ljeto posuditi The perks of being a wallflower, The fault in our stars iii Divergent, posto se o zanje dvije dosta prica na tumblru pa mora da je dobro, a TPOBAW je moj izbor :) Ljeti ionako necu imat nekog pametnijeg posla.
Raspisala se Mia
Mockingjay. Prije nisam bila neki ljubitelj knjiga jer sam citala samo lektire (ako i to xdd) zbog nedostatka vremena ii sad evo zelim na ljeto posuditi The perks of being a wallflower, The fault in our stars iii Divergent, posto se o zanje dvije dosta prica na tumblru pa mora da je dobro, a TPOBAW je moj izbor :) Ljeti ionako necu imat nekog pametnijeg posla.
Raspisala se Mia
320 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Fri May 10, 2013 9:13 am
Sky
Expelled from paradise
Mislim da nisu prevedene tak da'š čitat na Eng.
Sad, znam da sam te ovo pitala ali sam zaboravila: Jel' šibenčani govore štokavski il' čakavski? XDD
Sad, znam da sam te ovo pitala ali sam zaboravila: Jel' šibenčani govore štokavski il' čakavski? XDD
321 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Fri May 10, 2013 10:18 pm
~pretty.teardrops♥
FE novinar
Najbolji film?
322 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sat May 11, 2013 2:12 am
Miaa_____♥
Dizajner
Jaooo :( Ma nema veze hehklaus' snowflake. wrote:Mislim da nisu prevedene tak da'š čitat na Eng.
A ja se ne sjećam da si pitala xd a ono nešto izmeđuu, ne govorimo sad baš "ča ima" i tako to, nego samo ono "lipo, pisma, cvit" i glagole u prvom licu završavamo sa slovom N npr "hodan, spavan, plivan" (jbt kako čudno izgleda ovako ka napišem ) ma teško ti je to objasnit xDD slično kao splićani xd
Titanik, The hunger gamesballerine. wrote:Najbolji film?
323 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sat May 11, 2013 6:40 am
Sky
Expelled from paradise
Pa mogla si fino reć da govorite ikavicom kao i mi XDD
Avril Lavigne - Here's To Never Growing Up?
Avril Lavigne - Here's To Never Growing Up?
324 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sat May 11, 2013 12:58 pm
Miaa_____♥
Dizajner
Predobra pjesma, predobar spot :)
325 Re: when the world gets in my face, i say, have a nice day :) Sun May 12, 2013 3:20 am
∀phrodite.
Similar topics