You are not connected. Please login or register

Film Angeline Jolie u Beogradu pogledalo samo 12 ljudi

+3
Djavo.
stella luna.
Sky
7 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Film Angeline Jolie u Beogradu pogledalo samo 12 ljudi 0c87bb48-3ce9-432f-809c-8852b40ffd52

Za razliku od svečanih premijera u Zagrebu i Sarajevu, u Srbiji je Angelinin redateljski prvijenac izignoriran

Dok su premijere filma U zemlji meda i krvi u Sarajevu i Zagrebu izazvale veliko zanimanje, u Beogradu je prva javna projekcija razvikanog redateljskog prvijenca Angeline Jolie potpuno izignorirana. Naime, prvu projekciju pogledalo je samo 12 ljudi.

Kako piše Blic, velika sala kina Sinepleks u Beogradu bila je u četvrtak popodne sablasno prazna pred prvu javnu projekciju filma. Na blagajni su potvrdili kako je prodano samo 12 ulaznica.

Jedna od gledatelja je i gospođa koja, kako kaže, voli filmove pa je došla i taj pogledati.

Mladić od dvadeset i nešto godina komentirao je:

- Nemam nikakva očekivanja od filma. Došao sam ga pogledati jer nisam imao ništa pametnije u planu - priznaje.

Troje gledatelja napustilo je salu na pola filma. Za večernju projekciju u 22.30 prodane su samo dvije ulaznice.

Film Angeline Jolie u Beogradu pogledalo samo 12 ljudi IN-THE-LAND-OF-BLOOD-AND-HONEY(1)(1)

Izvor:MojTV

http://kidnappedangel.tumblr.com/

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Chestitam! XD
Basx se obogatila xD

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Znala sam da ce film biti bojkotovan kod nas...Angelina nas nije nimalo isposxtovala...ako je mogla da se pojavi u Zagrebu i Sarajevu mogla je i u Beogradu -.-

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

Nisam u toku ove dane ali ako se stvarno nije pojavila u Beogradu nije u redu.
Možda je to zbog onog incidenta, ali a ma. Njena stvar. Ja sam film gledala i stvarno je tužan :'(

indelible.

indelible.

Nisam gledala mada bih volela da pogledam da vidim šta je uradila.. pa da mogu lepo da iskritikujem :devil:

Анђела^^

Анђела^^

Ne planiram da gledam film.
Bravo za nju, realno više se nije ni očekivalo.

Spirit Crusher

Spirit Crusher

Jao kako smaraju s tiiim >.>
Brateee,niko nije savrsen,pa ni ti Srbi koje je predstavila u filmu
Imamo i mi u filmovima neke scene gde vredjamo turke/nemce sta god....

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Lock.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]