You are not connected. Please login or register

'Film Angeline Jolie jako je loš'

+9
Voe.Emilie♥
Spirit Crusher
∀phrodite.
Djavo.
IvnnBts.♥
hotxx
bloodless.Queen
stella luna.
Nora
13 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1'Film Angeline Jolie jako je loš' Empty 'Film Angeline Jolie jako je loš' Sun Mar 11, 2012 5:10 am

Nora

Nora
Now I can feel that explosion

'Film Angeline Jolie jako je loš' GetImage

Dragojević smatra kako je Angelinin film loše režiran i napisan te da ne zaslužuje nikakvu pozornost

Gostujući u emisiji Aleksandra Stankovića 'Nedjeljom u 2', poznati srpski redatelj i scenarist Srđan Dragojević izjavio je kako je redateljski prvijenac Angeline Jolie jako loš. 'Nevjerojatno mi je da je za taj film utrošeno 13 milijuna američkih dolara, a izgleda kao bošnjački ili hrvatski domoljubni film iz devedesetih', rekao je Dragojević,

Prema njegovu mišljenju, film je loše režiran i napisan te kao takav ne zaslužuje nikakvu pozornost. Vjeruje kako Angelini nitko nije htio reći istinu samo zato što je velika zvijezda. Dragojević također smatra kako o ženama žrtvama silovanja zaista treba progovoriti, ali na pravi način.

Srpski redatelj dotaknuo se i svojih filmova te je rekao kako nije očekivao toliki uspjeh filma 'Parada', a posebno ga je iznenadila iznimno dobro gledanost toga filma u Hrvatskoj i BiH. 'Meni je najveća čast što ljudi posvuda na Balkanu doživljavaju Paradu kao domaći film', rekao je Dragojević.Dotaknuo se i filma 'Lepa sela lepo gore' pa je otkrio kako je za vrijeme pripreme snimanja spoznao da rat u čovjeku budi sve najbolje, ali i sve najgore.

Inače, Dragojević je završio i psihologiju pa je u tom kontekstu prokomentirao i današnje stanje u društvu. On smatra kako tri do pet posto ljudi ima poremećaj osobnosti koji se očituje u pomanjkanju savjesti. Misli i kako su dio psihopata i sociopata bogati ljudi jer, kako je pojasnio, onaj koji nema poremećaj ne može samo tako otpustiti ljude s posla i unesrećiti mnoge obitelji.

Izvor: Tportal.hr

2'Film Angeline Jolie jako je loš' Empty Re: 'Film Angeline Jolie jako je loš' Sun Mar 11, 2012 9:50 pm

stella luna.

stella luna.
Admin
Admin

Slažem se^^

3'Film Angeline Jolie jako je loš' Empty Re: 'Film Angeline Jolie jako je loš' Sun Mar 11, 2012 10:15 pm

bloodless.Queen

bloodless.Queen

Ma on mi zna. Opet ponavljam ''NEKA POGLEDAJU FILM, PA NEKA SUDE''. Meni se film jako svidja, radnja je odlcina, sve je super. :)

http://bloodlessqueen.tumblr.com/

4'Film Angeline Jolie jako je loš' Empty Re: 'Film Angeline Jolie jako je loš' Sun Mar 11, 2012 10:41 pm

hotxx

hotxx
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Ja mislim da je film sasvim dobar.
Jest da ona radi film o ratu u kojem nije svjedočila,ali svejedno film je dobar.

5'Film Angeline Jolie jako je loš' Empty Re: 'Film Angeline Jolie jako je loš' Mon Mar 12, 2012 1:29 am

Nora

Nora

Pogledala sam film i ok je. Tužan, i žao mi je kad ju ovaj na kraju ubije, ali dobro, nije bitno. Svatko ima pravi na svoje mišljenje.

6'Film Angeline Jolie jako je loš' Empty Re: 'Film Angeline Jolie jako je loš' Mon Mar 12, 2012 3:53 am

IvnnBts.♥

IvnnBts.♥
I see some sweat on you
I see some sweat on you

Gde mogu pogledati taj film?

Pa, pričali su mi ovi koji su ga gledali.
Ne čini se loš.

7'Film Angeline Jolie jako je loš' Empty Re: 'Film Angeline Jolie jako je loš' Mon Mar 12, 2012 4:36 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Nisam gledala taj film tako da ne mogu da sudim ali Srdjan Dragojevic valjda zna sxta pricha...chovek ima MNOOOOGO visxe iskustva u tome nego Angelina...

8'Film Angeline Jolie jako je loš' Empty Re: 'Film Angeline Jolie jako je loš' Mon Mar 12, 2012 5:37 am

∀phrodite.

∀phrodite.
Take me to the other side
Take me to the other side

Ne znam...ne zelim da gledam.Nek sude ko kome 'oce,mene boli uvo.

https://weheartit.com/KrisVukovic

9'Film Angeline Jolie jako je loš' Empty Re: 'Film Angeline Jolie jako je loš' Mon Mar 12, 2012 6:51 am

Spirit Crusher

Spirit Crusher

Nisam gledala,tako da ne mogu da se slozim ili da negiram

10'Film Angeline Jolie jako je loš' Empty Re: 'Film Angeline Jolie jako je loš' Tue Mar 13, 2012 9:56 am

Voe.Emilie♥

Voe.Emilie♥

Slazem se

11'Film Angeline Jolie jako je loš' Empty Re: 'Film Angeline Jolie jako je loš' Tue Mar 13, 2012 12:55 pm

Margita

Margita
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Nisam gledala film...ne znam,volela bih da ga pogledam nekad,ali nemam neku mnogo veliku želju .-.

12'Film Angeline Jolie jako je loš' Empty Re: 'Film Angeline Jolie jako je loš' Wed Mar 14, 2012 12:14 am

heartbreaker.♥

heartbreaker.♥

Nisam ni ja gledala ali su mi drugarice rekle da je film bezveze.

13'Film Angeline Jolie jako je loš' Empty Re: 'Film Angeline Jolie jako je loš' Thu Mar 15, 2012 12:01 am

Sexlena Hotmez.

Sexlena Hotmez.
Hell yeah, you're good
Hell yeah, you're good

Volela bih da pogledam film pa da nesto kazem. Ovako necu da sirim price u koje ni ja sama ne verujem,ali eto.

14'Film Angeline Jolie jako je loš' Empty Re: 'Film Angeline Jolie jako je loš' Wed Mar 21, 2012 4:08 am

Sky

Sky
Expelled from paradise
Expelled from paradise

Lock.

http://kidnappedangel.tumblr.com/

Sponsored content

Back to top  Message [Page 1 of 1]