Glumica je napisala predgovor za Thorntovu autobiografiju, u kojem bivšeg supruga hvali naveliko
Kao što je najavljeno, Angelina Jolie napisala je predgovor za autobiografiju svog bivšeg supruga Billyja Boba Thorntona, The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts(Vrpce Billyja Boba: Spilja puna duhova).
Iako su se razveli prije deset godina, Angelina Jolie još uvijek mnogo cijeni bivšeg supruga, napisavši kako Billy Bob ima "veliko prekrasno srce".
- Ima nevjerovatan smisao za humor i može vas nasmijavati sve dok vas lice ne zaboli - piše Angelina sa velikom naklonošću prema 56-godišnjem glumcu.
- Biti s njim je kao biti sa ludim matematičarom. Neprestano broji i ponavlja. Neki ljudi kroz život prođu uspjevši utišati glasove u svojoj glavi. On to ne može. Ja, i svi koji ga dobro znamo, volimo ga zbog toga. Zasigurno znam jednu stvar: svijet bi bio mnogo dosadnije mjesto da taj čovjek ne postoji - napisala Angie.
Billy Bob Thornton vrlo je polaskan svim napisanim, a za svoj brak s Angelinom nedavno je rekao kako misli da nikad nije bio dovoljan dobar za nju.
- To je kao da se podvornik oženio sa Audrey Hepburn - kaže Billy Bob.
Izvor:MojTV