Postovi : 25357 Reputacija : 31 Godine : 30 Lokacija : Dark paradise
Posxto me trenutno veoma mrzi da pisxem,pisacu svejedno danas ali malo kasnije...Posxto mi je danas 18. rodjendan,ujedno i najlepsxi do sada...Mnogo sam srecna :3 jedva chekam da dobijem sve poklone...i jedva chekam subotu kad cu slaviti...i jedva chekam da sutra kupim haljinu I bilo bi super da Ninoslav sutra ne dodje u sxkolu...E,dobro moram sad da idem da se spremam,dolaze mi gosti :3 Pisacu uveche :) Tamara + mali milion prezimena poznatih lichnosti(vi znate ko je sve u pitanju):3
THE WORST PAIN FOR A FEMALE IS WHEN SHE SMILES,JUST TO KEEP THE TEARS FROM FALLING AND SLEEPS,SO SHE DOESN'T HAVE TO THINK ABOUT IT.
Dragi dnevniche.... koji sam ja retard!rekla sam da cu josx u sredu pisati ali nisam stigla pa sam posle zaboravila xD I evo sad sam kuci,ne idem u sxkolu pa sad kao imam vremena...mada cu morati kasnije da uchim....Jbt,sxkola mi se stvarno smuchila...Plache mi se svaki put kad vidim knjige...ne mogu da se nateram,vec nekoliko dana nisxta nisam uchila a znam da trebam...I opet mi se desxava ono kao i ranije-negiram problem u svojoj glavi...A imam problem sa informatikom....imam keca i idalje nemam pojma,jednostavno ne kapiram...chak mi ni matematika nije toliki problem(mada se i sad plasxim za nju,profesorka nije normalna)...Mislim super-dva moguca popravna...Jebote kako sam nisko pala...a druge ocene su mi uglavnom dobre,sve 5ice i 4orke..i zato mi je zao,jer da mi informatika i matematika nisu problem bila bih preko 4,00 i to bi bio visxe nego dobar uspeh u mojoj gimnaziji a sad moram da se zadovoljim uspehom ispod 4,00(tachnije bicu izmedju 3,84 i 4,00)-.- I to ako ne padnem na popravni...Mislim,ne mogu da verujem,ja sam relativno dobar djak,ne pravim nikakve probleme i skoro svi profesori su zadovoljni sa mnom...Ovo me basx nervira,mislim koji ce mi ku*ac matematika i informatika kada sam ja DRUSTVENI smer,ja sam izabrala da se sxkolujem za drusxtvene nauke a ne za jebene prirodne...zato sxto mi jebene prirodne nauke ne idu i ne volim ih(osim biologije)...Jebote ja sad tu uchim neki program koji visxe niko ni ne koristi!-.- Uchm tamo neke elipse i parabole iz matematike kao da ce mi to trebati u zivotu...to ce trebati onim idiotima koji hoce da studiraju matematiku a JA NECU tako da smatram da mi to ne treba!-.- Jbt kao da ce mi,kad odem u prodavnicu,pisati na rachunu:"Vasx rachun je kontanges iz korena iz 3 sa 2 puta povrsxina jednakostranichnog trougla sa uglom od 90 stepeni minus kvadratna jednachina parabole"...mislim stvarno...Razmisxljam o pokusxaju samoubistva...da,da:pokusxaju,necu stvarno da se ubijem...nego hocu da privuchem paznju...jer ako to budem uradila roditelji ce mozda shvatiti koliko sam ja nesrecna zbog sxkole i onda ce me ispisati,dovuci mi Kira,Shina,Yua,Ashleya,Billa i ostalu ekipu i svi bismo ziveli srecno do kraja zivota...Mada nemam chime da pokusxam da se ubijem...imam onaj lek sxto sad pijem-panklav ali ako uzmem nekoliko ima stvarno da se ubijem jer je taj lek mnogo jak...onda nemam pisxtolj a koliko sam smotana upucala bih se negde gde ne treba...noz imam ali nemam hrabrosti da se ubodem xD Mislim da bih trebala da nabavim neki pisxtolj...Onda bih mogla da odem u sxkolu i ubijem L.,profesorku mat. i profesora inf....I tada mi moj zivot bio savrsxen...E dakle ovo je deo koji se bavi mojim mentalnim problemima prozrukovanih sxkolom.... U sledecoj epizodi gledajte:Moj rodjendan i izlet... Do tada(znachi za nekih sat vremena),bye
Tamara + mali milion prezimena poznatih lichnosti :3
What if...All your dreams came true?
Dragi dnevniche.... znam,obecala sam moj rodjendan i izlet ali nemam vremena za to...tako da sam ovde da bih napisala svoja tri ludachka sna...pochinjem da se brinem...stalno sanjam neke apokalipstichne snove...uostalom kad ih budete prochitali videcete(Ma chekaj,kome se ja to obracam?pa Niko ne chita moj dnevnik...dakle dragi Niko kad prochitasx videcesx)...da krenem I da:UPOZORENJE:Zbog moguceg uznemiravajuceg seksualnog,nasilnog i drugih oblika ponasxanja u snovima nije preporuchljivo chitanje osobama sa slabim srcem kao i mladjima od 12 godina
1. SAN
Sanjala sam ga mozda pre nekih mesec,mesec ipo dana ali je bio tako upechatljiv da sam ga zapamtila i evo sad ga pisxem... Sedim u kolima sa Romeom iz Cinema Bizarre i slusxamo neku muziku...Odjednom,on izvadi neke fotografije i pogleda me znachajno pa kaze onako,mrtvachki ozbiljnim glasom:"Gotovo je",ja ga pitam:"Sxta je gotovo?" a on mi kaze:"Mi,ljudi...",ja ga pitam:"Pa zasxto?" a on kaze:"Vanzemaljci su okupirali sve...pogledaj(pokazuje mi slike)...i Ajfelov toranj...i egipatske piramide..." Onda se chuje neki zvuk i on kaze:"Moramo da idemo odavde" i odveze me u zatvor...Ja ga pitam sxta cemo tu a on kaze da je to jedino sigurno mesto na zemlji..i sad kao,u mojoj celiji se nalazi sarkofag sa nekom egipatskom mumijom i ja kao treba da spavam na njemu..ja sam se bunila jer nisam htela da spavam na mrtvacu xD Onda se odjednom nalazim u mom stanu u kojem sam ranije zivela...i to u hodniku zajedno sa Kirom,Shinom,Strifyjem,Yuom i Romeom...onda neko od njih kaze:"Hajde da svi osim Tie obuchemo crvene gace preko pantalona"...zasxto su me nazvali Tia,nemam pojma 0.o Onda su obukli te gace preko pantalona i svi smo se smejali Shinu jer su mu gace visile...Onda se pojavio moj tata i Kiro je rekao Strifyjy:"Sakrij se da te zet ne vidi takvog" 0.o I onda je Strify obukao Bojanin prsluk i seo na kauch....izgledao je kao retard xDDD Dalje se ne secam...
2. SAN
Ovaj san je mnogo strasxniji,sanjala sam ga u chetvrtak...Kao Marko je poveo svoje drugove Duleta,Djoleta i Mareta da ih ja,Ivana i Bojana upoznamo...i sad mi smo se upoznali a oni su kao bili neki ruzni,bubuljichavi i sa nekim ruznim brkovima...meni je zapalo da budem sa Djoletom...Uglavnom mi smo kao nesxto prichali i odjednom se pojavila moja razredna i deca iz odeljenja i pocheli smo da pevamo rodjendansku pesmicu razrednoj...onda su nestali razredna i deca iz odeljenja a ovi ostali su nasxli neki veliki baloni privezali ga za mene 0.o i posxto je balon bio ogroman,mene je vetar oduvao i pala sam u neko djubre...Ivana se uplasxila,izvadila me iz djubreta i odvezala mi taj balon...Onda se pojavila moja profesorka engleskog,sela na neki gelender i rekla kako njen zivot visxe nema smisla...mi smo je pitali zasxto a ona je bacila svoju jaknu i torbu u travu..onda je krenula sa nama da se sxeta i kako smo isxli naisxli smo na neki izgoreli autobus...i onda sam je primetila izgorelo telo na mestu vozacha!uplasxili smo se i krenuli dalje...kako smo isxli,vidjali smo skroz izgorele ljude ali su oni bili zivi...onda smo hteli da idemo kuci i postojala su dva puta:taj,kuda uvek idemo i tu je autobus eksplodirao i bilo je puno krvi i drugi kojim nismo isxli tako chesto alli je sve bilo u redu...i svi su hteli da idu prvim putem osim mene i ja sam im rekla da ce tamo opet nesxto eksplodirati i da necu da idemo tamo a oni su otisxli bez mene...ja sam krenula tim drugim putem ali sam se ipak okrenula i potrchala prema njima...onda sam videla da oni trche u susret meni i odjednom su svi bili obucheni svechano,mi u haljinama a dechaci u kosxuljama...Ivana je protrchala pored mene bez rechi i odjednom se pojavila Marija i rekla:Tamara,ovo ce eksplodirati!...mi smo trchali,kao bez dusxe da bi na kraju Marija rekla:Dzabe bezimo,eksplodiracemo...i onda smo svi stali,sem Ivane...i tad je eksplodiralo sve...
3. SAN
Ovaj san sam sanjala nocas...Kao u gradu je tornado...ja,mama,tata i sestra se pakujemo da odemo negde,zapamtila sam da smo pakovali knjige xD Onda smo usxli u kola,Ivana je vozila...I kao tornado je sve vreme bio odmah iza nas...Ivana je basx sporo vozila,kao da je htela da nas tornado usisa a ja sam sve vreme vrisxtala kao luda:"Ivana,vozi brze!umrecemo!" Ona se samo okrenula i pogledala me totalno jezivo...i basx u trenutku kad je tornado trebao da nas usisa,nestao je a mi smo stigli na neko jako lepo mesto...izgledalo je kao Stanisxici(tamo sam bila na izletu),ali je bilo chak i lepsxe...odseli smo u nekoj jako lepoj kuci i ja sam pitala mamu gde su knjige posxto sam ja htela da chitam knjigu koju sam zapochela a mama mi je rekla da ne moze sad da ih trazi...I sad kao,Napoleon zivi u toj kuci i on je zaljubljen u mene(da objasnim-Napoleon je neki "reper" koji zivi u mom naselju....prilichno je "popularan" na internetu)...I sad,on me juri da imam sex sa njim ali ja nisam htela...onda se pojavio Georg iz Tokio Hotela i bio je taaako predivan *.* i mi smo se smuvali i imali smo sex xD Onda je Napoleon upao u sobu,ja sam bila samo u donjem vesxu i rekao je kao:Ako mozesx s njim,mozesx i sa mnom...ja sam rekla da necu a on me je zgrabio od pozadi i pokusxao da me siluje 0.o onda je prestao,pocheo da plache i rekao da ne moze to da uradi xD i otisxao je...i sad,ja se sredjujem da zajedno sa Ivanom,Bojanom i Markom idem na koncert od Blood on the dance floor...kao koncert je u nekom dechijem luna parku a bina je skroz jeziva...i mi se popnemo na binu a vec je bio pao mrak i ja kazem:"Ovo mi je poznato,ja sam vec bila na njihovom koncertu"...i onda se pojavljuju Jayy i Dahvie a oko njih su sve neki kuchici lutalice...Ja sam se odusxevila i potrchala ka njima a ostali su se uplasxili od kuchica...Jayy je bio predivan *.* i upoznala sam se s njim i nesxto sam prichala i on mi je rekao da nije gay 0.o Onda sam zajedno sa Dahviem otisxla u WC...sela sam na WC sxolju i pisxala ali na WCu nije bilo vrata(lepo sam vam rekla da ce biti eksplicitnih detalja xD)...Dok sam josx sedela na sxolji,pojavile su se Zozi,Prelicka i Hana i izgledale su kao emosi...ja sam se iznenadila i rekla da dobro izgledaju a one su mi prisxle da me poljube(iako sam sedela na sxolji xD)...Onda sam otisxla da operem ruke i videla sam Dahviea...ali nije lepo namestio pantalone i videlo mu se dupe xD i ja sam prisxla,slikala mu golo dupe i namestila mu pantalone i onda smo se smejali slici xD Onda je Jayy usxao u WC i zamolio Dahvia da izadje...nasmejao mi se onako perverzno i zgrabio me xD i imali smo sex(lepo sam te upozorila,dragi Niko)...Hahahaha,jadan Napoleon...jedino je on ostao bez sexa xDDD Mada,ako vidite njegovu sliku,bice vam jasno i zasxto xD
E tako..btw,planiram da redovno pisxem svoje snove...na jednom forumu imam pravu riznicu svojih snova,i verovatno cu te snove preneti i ovde da i ti,dragi Niko mozesx da se chudisx sxta ja sve sanjam...
Ok,znam da smaram ali evo josx nekih mojih snova od ranije koje kopiram iz dnevnika sa drugog foruma
1. SAN
i sanjala sam uzasno retardiran san:Kao otisxla sam na exkurziju u Holandiju...i sad ja se odvojila od ostatka odeljenja i sxvrckala se sama po ulicama...a ono sve neke lepe kucice i zgrade pa sam se zanela koliko je bilo lepo *___* nesxto na ovaj fazon samo lepsxe ^^
i onda sam se sa sestrom i bff sxetala sxumicom kod nasxe sxkole i ispred mene je protrchala lisica i bila je tako slatka da sam zelela da je slikam ali je pobegla xD i onda smo nas tri trchale i mene su pojurili neki kuchici i jedno mi je odgrizlo prst!xD a drugo me je isto ugrizlo za sxaku pa mi se ona sva nadula...i onda kao ja treniram rukomet i znala sam chiji su ti kuchici i zalila sam se predsednici mog kluba...i ispostavilo se da je vlasnik kuchica Greyson Chance!i ja onako sva u chudu a on mi se izvinjava xD i onda se pojavljuje Jay iz Blood on the dance floor i kaze mi:Hocesx da bijem malog?xD a ja kao:Nemoj,zao mi je,josx je klinac xD a Jay:Ma sxta bre zao,videcet taj mali..ne sme da dira moju devojku!i poljubi me!a ja u sxoku! i taman da poljubim ja njega zvoni telefon!-.- keva zvala da proveri da li sam se probudila...
2.SAN
Ovako...Ashley se kao doselio u novu kucu i ja mu pomazem da sredi nered...I sad ta kuca ima dva sprata i prizemlje a na interfonu pisxe:Prizemlje:Svetla se pale i gase po potrebi;1.sprat:Anahi;2.sprat:Poncho 0_o Uglavnom,ja se penjem na tavan i tamo vidim Lazara -.-' strchim dole i kazem Ashleyevim sestrama(kao ima ih dve i njih dve imaju 14 i 12 godina):"Videla sam svog bivsxeg" a one mi kazu:"Ashley ce da te poljubi u obraz pa ce Lazar da bude ljubomoran" 0_o i kao vecherala sam sa Ashleyem i njegovim sestrama pa me je neka baba poslala u radnju...i pochela je da pada kisxa a ja sam prolazila pored neke reke koja je bila sva prljava i upala sam u nju...nekako sam uspela da se izvuchem i videla sam neku zenu bez kisxobrana,kape bez ichega kako ide onako bezizrazajno po ulici...a kao u tom kraju postoji legenda da se pojavljuje neko stvorenje po kisxi i kao ako ga pogledasx u ochi umrecesx...uglavnom ja sam pogledala u neku baru,videla sam neke ochi i kao umrla sam 0_o i lezala sam smrznuta na nekom krovu 0_o i odjednom sam ozivela i usxla u kucu i spremala se sa Ivanom,Bojanom i Ashleyevim sestrama da idemo na akvarobik...i onda se opet pojavila neka baba i dala nam jednodelne kupace kostime jer smo sve bile mnogo debele 0_o I onda sam se odjednom pojavila u ovakvoj odeci
i nas 5 smo pochele da izvodimo neku koreografiju sa trbusxnim plesom ispred kuce i Ashley je bio odusxevljen...i onda sam usxla u kucu a Ashley za mnom i odjednom se pojavio neki celavi chovek i rekao:"Svetla se pale i gase po potrebi" i svetla su pochela da trepere,ja sam vrisnula,okrenula se,uhvatila Ashleya za ruku i onda se sve zamrachilo...i to je sve 0_o uopsxte mi nije jasna poenta ovog sna ali svakako je strasxno sxto sam sanjala da sam umrla 0_o
3. SAN
Ovaj je mnogo kraci ali je svejedno zbunjujuci...Kao ja sam voditeljka "Prvog Glasa Srbije" i pricham sa zirijem:Vladom Georgievim,Lenom i Maretom...Bila sam obuchena ovako:
(ova je slika inache od pre dve godine...koliko sam se promenila od tad,strasxno xD ali idalje obozavam ovu suknjicu ^^) Uglavnom sanjam ja da sam obukla tange zbog Vlade i sve vreme se saginjem da bi me on video...i kad sam mu se priblizila on mi je gurnuo ruku pod suknju 0_o i onda je rekao:"Nemoj da stojisx tu,sedi mi u krilo" i ja sam sela i zagrlila ga a on mi je rekao:"Znam da je ovo pogresxno ali opasno se lozim na tebe" a ja sam njemu rekla:"I ja na tebe" i pocheli smo da se ljubimo na ochigled svih...Brate,ispada da sam se nalozila na Vladu Georgieva...pa dobro,nije losx...ima nesxto u tim starijim musxkarcima(mislim nije on mator,nego je mator za mene,mogao bi bukvalno otac da mi bude)...
4. SAN
Prepostavljam da je ovaj san bio pod uticajem mojih gledanja turskih serija...trenutno Sulejmana Velichantvenog...i predsojece Evrovizije,kao i gledanja jednog filma sa lezbo scenama i gledanje intervjua sa mojim predivnim Ashleyjem...da ne duzim nego da predjem na san: Nalazim se u Lily drogeriji...(ne,to nije mesto gde se prodaje droga)...odjednom ulazi moj Ashley unutra i svi klichu:Evo ga nasx sultan! a ja,ponosna sultanija trchim mu u susret i bacam mu se u naruchje...on me poljubi u obraz i ja odmah popizdim:Sxta me ljubisx u obraz?Pa ja sam ti zena,prva sultanija!On me gleda chudno pa me pusti...odjednom,ja se nalazim u nekoj sobi i u njoj su Hurem i Mahidevran(ko ne gleda,dva glavna zenska lika iz Sulejmana)...one su skovale plan da mi otmu mog Ashleyja posxto su i one u haremu ali i one hoce da postanu sultanije...i sad ja kao sedim i gvirim i njih dve pochnu da se ljube 0.o i pipkaju i sve to...i ja odem,ali me uhvati Ashleyjeva straza...i odvedu me na neki brod a na tom brodu se nalazi brod sa ajkulama...Ashley hoce da me baci njima kao ruchak...ja plachem,vrisxtim i kazem:Ali nemoj,rodicu princa,trudna sam!A on sav odusxevljen,dotrchi do mene i kaze:Imacemo bebu!i zagrli me(to je bilo basx slatko ♥ ehhh,kad bi bilo stvarno xD)...I onda kaze:Ajde da gledamo evroviziju...i odemo da gledamo evroviziju...i sad kao dosxao red na Srbiju,izlazi Zeljko Joksimovic na scenu i odjednom pochinje pesma S&M od Rihanne...ja zinula xD on u nekoj uskoj,pederskoj odeci,igra zavodljivo i peva pesmu(definitivno je bilo najsmesxnije kad je rekao:Yuo've got penis for pleasure...)OMG,ja sam skroz izlapela
5. SAN
Ja stojim na nekoj stanici i chekam bus i prilazi mi neki chovek i trazi mi da mu sasxijem odelo...i ja pristanem i pochnem da sxijem odelo ali mi onda naidje bus i ja odem...i onda kao,ja i mama,gledamo model okenaskog dna sa sve kitom na dnu...i kao kit se pomera i treska i nivo vode se pomera zbog njega i ja objasxnjavam mami zasxto je nivo vode sve manji i manji(ako neko razume sxta sam napisala,bog ga spasio xD)I onda smo ja i mama otisxle u Panchevo...ali smo u stvari otisxle u Chexku 0.o i ono kao,sve neke lepe zgrade i hoteli a mi smo dosxle samo da bi smo isxle u shopping...i ona me keva pita da li hocu da prespavamo negde i ja sva odusxelvljena pristanem...i kao,ulazimo nas dve u neki skupoceni hotel...i odjednom se mama izgubi i pojavi se Luminor(ex chlan Cinema Bizarre) i kao onesvestio se...i ja pritrchim da mu pomognem i zovem hitnu pomoc ali me oni ne razumeju i brbljaju nesxto na chesxkom...i ja sam plakala jer sam mislila da ce Luminor umreti...
Roses are red,violets are blue.Fuck you.
Dragi dnevniche... morala sam ovo da postavim...juche sam se tako iznervirala...napisala sam ceo dnevnik,sve o mom rodjendanu i ostalo mi je samo slike da postavim...i net se zabagovao i normalno sve sxto sam napisala je nestalo!Ufff,kako sam popizdela,dosxlo mi je da plachem od besa...Izgubila sam dva sata pisxuci,i basx sam se trudila da napisxem sve lepo i detaljno....A inache ja uvek kopiram tekst,ne znam zasxto sad nisam...Verovatno sam se zanela...Anyway,sutra cu imati puuuno vremena posxto su mi chasovi skraceni na pola sata,pa cu sutra opet to napisati...E sad dosxla sam da te,dragi Niko opet smaram sa svojim snovima...Inache ja verujem da snovi imaju neku simbolichno znachenje i da ce nam se u nekom trenutku u zivotu oktkriti makar deo znachenja nasxih snova pa ih zato i zapisujem...takodje i ako jednom odem kod psihijatra na lechenje :3 mada nema tu sxta psihijiatar da kaze,jasno je i meni:izlapela sam xD Mozda bih moju temu mogla da nazovem:"Princezin dnevnik snova" xD Posxto sam dosada pisala moje snove a i ubuduce cu...mislim pisacu ja i dogadjaje i to,nisxta se ti ne brini Niko ;) Prvo cu da napisxem 3 starija sna,koja sanjam vec nekoliko godina i stalno mi se vracaju...I uvek kad se probudim,uznemirim se kao da sanjam prvi put...
1. SAN Ovaj me najvisxe uznemirava od svih kojih sam do sada sanjala...noc je i ja se budim u snu...pogledam kroz prozor i tamo vidim kao neki ogromni sat koji odbrojava...i sad kao,ja znam kad stigne do nula da cu umreti...I ja vrisxtim,vrisxtim iz sve snage,ali nikakav glas ne izlazi...i ja i dalje vrisxtim i vrisxtim a svi koji mi nesxto znache su tu,spavaju oko mene i niko me ne chuje...na kraju pochnem da se gusxim i kad je sat stigao do nule sve je postalo belo i probudila sam se...uvek,kad se probudim iz ovog sna,bude oko 2 ujutru,ustanem iz kreveta i pogledam kroz prozor i nema sxanse da zaspim do kraja noci
2. SAN Ja i svi oni koje volim(ali basx svi,porodica,prijatelji,poznati) smo u nekoj sxumi na pikniku..lepo je vreme,svi su raspolozeni,prichamo i smejemo se...Odjednom se nebo naoblachi i svuda oko nas se pojave vukovi...i oni skoche na nas i zakolju sve osim mene...Ja ustanem i krenem da bezim ali se ispred mene pojave dva vuka a iza mene josx jedan koji je vec krenuo da skochi na mene....onda se pojavljuje Taylor Lautner sa sekirom i ubije tog vuka kao i ona druga dva i kaze mi da bezim...ja bezim i kad sam se okrenula videla sam da su vukovi ubili i njega...I sad ja bezim i hodam po nekom staklu a bosa sam...juri me Fredi Kruger...i sad,meni su stopala skroz krvava i jedva hodam i sxto sam ja sporija to je je on sve brzi i stize me...Inache mi je neko u snu rekao da kad bezisx od Fredija Krugera treba da predjesx preko nekog mostica i on te nece dalje juriti...I sad ja sam nekako stigla do tog mostica i videla sam da je on stao,okrenuo se i otisxao...inache niko nije znao kuda mostic vodi...kada sam ga presxla isxla sam josx malo napred i shvatila sam da se nalazim na istom mestu odakle sam krenula samo nije bilo vukova a svi ostali su lezali u lokvi krvi...i ja pochnem da vrisxtim i da se chupam za kosu i na kraju se probudim...
3. SAN U kolima sam sa momcima iz Tokio Hotela....Tom vozi,Gustav sedi pored njega a pozadi sedimo ja,Bill i Georg...i sad vozimo se nekim autoputem a nema nikakvih drugih kola i svuda je neka gusta magla...ja se okrenem pozadi i vidim neka kola kao ona iz 19. veka i u njima sedi zena koja je obuchena u odecu iz tog perioda...bila je skroz naborana,imala je sivo-plavu kosu i jeziv pogled...a na mestu vozacha nije bilo nikoga,kola su isxla sama od sebe...ja sam se uplasxila i pitala ostale da li vide isto i samo Bill je video a ostali su nam se smejali...posle nekog vremena kola sa tom zenom su skrenula u sxumu i meni je laknulo...medjutim posle nekoliko minuta i Tom je skrenuo u sxumu i ja i Bill smo pocheli da panichimo i da pobegnemo iz kola...videli smo kako ta zena u kolima pada niz provaliju...Gustav i Georg su skochili na mene i Billa jer su hteli da nas spreche da izadjemo i ja sam nekako uspela ali Bill nije..videla sam kako su i oni pali niz liticu...ja sam prisxla da i pogledala dole ali nije bilo nichega,samo tama...odjednom zena iz kola se stvorila iza mene,obuhvatila me rukama oko struka i skochila zajedno sa mnom a onda sam se onesvestila...kad sam se probudila videla sam da sam na dnu provalije ali nisam bila povredjena...i opet svi koje volim lezali su tu u lokvi krvi...ja sam prisxla svakom od njih da proverim da li su zivi i poljubila sam ih u glavu(kao ono u filmovima,kad neko umre xD)..Onda se pojavio Bill i bio je ziv(svaki put kad sanjam ovaj san neko drugi prezivi a prvi put je to bio Bill)...Ja sam mu pritrchala i zagrlila ga i plakala sam a on mi je rekao da se ne plasxim i da ce sve biti u redu...i posle nekoliko minuta samo se pretvorio u prah i nestao...onda je oko mene postalo sve belo,prazno....i onda sam se probudila
*sad sam se setila josx jednog,ali imasx srece,dragi Niko da nije dugachak xD a i spava mi se
4. SAN Kao ja sam upoznala svoju najvecu ljubav Billa...i kao on i ja udjemo u neku zgradu i odemo na 16. sprat...otisxli smo odmah na balkon i gledali smo grad,imali smo basx lep pogled...posxto se ja plasxim visine,zavrtelo mi se u glavi i to sam mu rekla...on me je pitao zasxto se plasxim a ja sam rekla da nemam pojma...on je rekao da obozava visinu i da nema razloga da se plasxim i da ce mi on dokazati zasxto...rekao mi je da zatvorim ochi i to sam i uradila...poljubio me je i onda me je gurnuo sa terase!i dok sam padala videla sam ga kako mi se smeje i kad sam trebala da udarim u zemlju probudila sam se...
*ovaj san sam sanjala chini mi se,prosxle srede
5. SAN Na exkurziji sam sa mojim odeljenjem i kao obilazimo neku prelepu tvrdjavu...nemam pojma gde smo bili...uglavnom u toj tvrdjavi postoji chak i bazen iz tog vremena koji se i danas koristi...i sad mi smo kao svi usxli da se kupamo...medjutim voda je bila neke mnogo chudne boje i ja sam odjednom poletela i postala ptica...i iz vazduha sam videla kako pored dece prolaze siluete ogromnih ajkula i kitova...to je bilo tako jezivo i ja sam htela nekako da upozorim decu ali posxto sam bila ptica nisam znala kako xD Onda sam odjednom u centru Beograda i kao putujem negde..usxla sam u bus,sela i slusxala muziku na telefonu...videla sam da me neki,debeli,odvratni gleda...sisxla sam kod sxkole i on za mnom...ja sam se uspanichila i poslala mami poruku:mama,prati me neki manijak,sxta da radim? ali mi ona nije odgovorila...sve vreme je isxao za mnom i ja sam samo molila boga da dodjem do sxkole jer ne bi smeo da me napadne pred toliko drugih ljudi...i stigla sam i sxkolsko dvorisxte je bilo puno i meni je basx laknulo...otisxla sam do WC i usxla sam u kabinu i chula sam kako neko lupa na ulazna vrata i viche da otvorim...to je bio on...razvalio je vrata a ja sam videla kroz prozor da nema nikoga,i znala sam da je cela sxkola prazna i da nema nikoga da mi pomogne..jedino sam videla Pavlovica mrtvog u dvorisxtu...taj debeli mi je prisxao i hteo je da me siluje...ja sam plakala i vrisxtala i njemu je kao odjednom pozlilo(verovatno od mog vrisxtanja...kao sxto si primetio Niko,ja u mojim snovima puno vrisxtim tako da sam se vec izvezbala...mozda sam mu probila bubne opne xD) i to sam iskoristila,nasxla sam neki noz i zabila mu ga u srce...probudila sam se u suzama...trebalo mi je 15 minuta se smirim koliko sam plakala....
Takodje,dragi Niko moram da podelim josx jednu brigu sa tobom..kasni mi...vec chetiri dana...meni NIKAD ne kasni...u zadnje chetiri godine nijednom mi nije zakasnilo...i zato se brinem..a stomak me jako boli ceo dan danas...i kad sam dosxla kuci iz sxkole umor me je savladao i samo sam legla i zaspala...spavala sam celo popodne...i to ne znam kako sam zaspala kad sam imala strasxne grcheve u stomaku...kad sam se probudila,ponadala sam se da sam dobila ali od menstruacije ni M...da li je moguce?nadam se da nije to sxto mislim,stvarno mi ne treba josx i taj problem...ne znam sxta cu da radim ako jeste...
tvoja,sada vec ozbilno zabrinuta
Tamara + mali milion prezimena poznatih lichnosti...
Dragi dnevniche... posxto mi se mnooogo spava bicu kratka :3 Dosxla sam samo da ti kazem da je sve u redu,dobila sam jutros...boli me stomak i muka mi je ali opet ovo je prvi put da se radujem sxto sam dobila xD U svakom sluchaju mozda se nekome chini da 4 dana nije nisxta strasxno po tom pitanju ali meni jeste,,,zato sxto,kao sxto sam vec napisala meni nikad ne kasni...dobijam vec 7 godina a od tad zadnjih 4-5 nijednom mi nije zakasnilo,tachna sam kao sat....Ne znam sxta se sad desilo,bitno je da nije ono...Basx sam se uspanichila... Medjutim to me je nateralo da razmisxljam...cele prosxle noci sam razmisxljala o bebama...Inache sam o tome vec dosta prichala i sa sestrom i sa mamom i sa drugaricama...i svima sam im rekla da jedva chekam da postanem mama :3 Da razjasnimo,ne planiram nisxta narednih 7 godina(tj do 25,kad cu,nadam se,zavrsxiti fakultet)...Mada zapravo,nisxta u zivotu ne mozesx da planirasx ali eto ja se nadam da ce biti tako...Mislim da je majchinstvo nesxto najlepsxe sxto zeni moze da se desi...i osecam se nekako privilegovano u odnosu na musxkarce zato sxto oni nikad nece moci to da iskuse...Takodje,znam da se nikad ne bih odrekla svoje bebe,nikada,ni pod kojim uslovima...to je za mene greh i ravno je ubistvu...Mama mi je dosta toga prichala o svojoj trudnoci sa mnom i sa mojom sestrom....Jednom,dok je bila trudna sa mnom,vracala se sa vezbi i bila je guzva u autobusu...neka zena ju je gurala od pozadi i neki dechko je rekao toj zeni da prestane to da radi...ta zena je rekla"Zasxto,da ne nosi mozda princa?" a moja mama je rekla:"Ne,ja nosim princezu" Meni je to bilo toliko slatko :3 Mama mi je rekla da smo i ja i Ivana i dalje njene princeze i da ce nas podrzavati ma sxta uradile...I tad sam shvatila koliko je bezgranichna majchinska ljubav...Mislim znam da nas i tata mnogo voli ali nije isto...nije isto jer nas je mama obe nosila u sebi 9. meseci,..i shvatila sam da su nam roditelji dali sve,basx sve sxto smo pozelele...mi smo nekad bile bezobzirne ali su nam oni svejedno dali kako su znali i koliko su mogli...I zato toliko mene i pritiska ova situacija sa sxkolom...Oni meni stalno govore da ja uchim za sebe a ne za njih i ja to znam ali se stvarno bojim da ih ne razocharam...mislim da im dugujem barem to da budem dobar djak...i pored svega oni imaju razumevanja za mene...Secam se,kad sam pala na popravni u prvoj godini patila je cela porodica,ne samo ja...Da objasnim,ko ne zna:ja nikad nisam volela matematiku,ali nikad nisam imala nekih vecih problema,uvek bih se provlachila sa nekom trojkom...to je bilo 2009. kad je bila epidemija svinjskog gripa...i ja se naravno,sa ovim mojim slabim imunitetom,razbolela...i dugo sam izostala a profesroka nije imala nimalo razumevanja...inache ona je mrzela moje odeljenje zato sxto smo stalno pravili neke smicalice(i to svim profesorima ali se ona jedina zalila,pa smo u jednom trenutku svi iz odeljenja imali 2 iz vladanja)...nikako nisam mogla da udjem u korak sa novim gradivom,koliko god da sam se trudila...ostali profesori su stvarno imali razumevanja za mene ali ona nije imala nimalo...i eto tako,oborila me je i josx dosta njih ne samo iz mog odeljenja nego iz cele prve godine...padali smo ko domine...a prichalo se po sxkoli da je dobila pare za svakog uchenika kojeg je oborila(iako to zakonom ne sme)...inache tog istog leta mi je umrla tetka...Ona je bila veoma posebna osoba u mom zivotu...nije bila mentalno zaostala,daleko od toga,ali je kao mala imala visoku temperturu i to je ostavilo traga na njenom mozgu...uvek je bila onako buckasta,vesela,prichljiva i obozavala je mene i sestru visxe od svega,volela je decu uopsxteno,secam se kad se rodila nasxa mala komsxinica Jovana,ona je bila odusxevljena i stalno ju je nosila u rukama...branila nas je uvek kad bi smo se na igralisxtu posvadjale sa drugom decom...i iako su nam se neka deca smejala zbog nje meni nikad nije bilo zao sxto mi je ona tetka...secam se da nas je grlila nekad tako jako da sam mislila da cu se ugusxiti...verovatno nije bila svesna da je pregruba u svojim neznostima...I onda se odjednom razbolela,prestala je da jede,niko nije znao sxta joj je...bolovala je tako godinu dana,i secam se da sam se uplasxila kad sam je videla posle nekog vremena...ostarila je 10 godina,bila je mrsxava kao kostur,strasxno je izgledala...i umrla je a niko nije znao od chega a ni danas se ne zna...evo,sad ce josx malo dve godine kako je nema...i kad je dosxao dan popravnog i prosxao,sve moje drugarice su plakale kad se zavrsxilo,moja mama je plakala,jedino ja nisam...znam samo da mi se sve vrtelo...pravo sa popravnog smo otisxli na tetkinu sahranu...svi su plakali,osim naravno mene......i tako,otisxla je moja draga tetka Snezana...a bila je mlada...i nije joj se ostvario san da postane mama...rekli su mi da je umrla sa poluotvorenim ochima...simbolichno znachi da je ostala zeljna ovog sveta...i pre nego da je umrla dozivala je svoju mamu(moju babu)...Mislim da sam od tog dana ostala mentalno osakacena..od tog dana ja ne plachem...plakala sam jedino kad sam se probudila iz onog sna ali to zato sxto sam bila uplasxena a ne zato sxto sam imala potrebu da plachem...evo sad mi suze naviru,ali ih potiskujem,tu je sestra u sobi,spava...necu da je probudim...plasxim se da ce se i meni desiti ono sxto i tetki...otici cu,a nece mi se ispuniti moja najveca zelja...a moja najveca zelja je da drzim svoju bebu u rukama,da je mazim i pazim i dam joj svu svoju ljubav...mama mi je rekla da nema lepsxeg osecaja od onog kad znasx da si nekom bezuslovno potreban...zelim to da iskusim,jednog dana...Posxto sam potpuno prsla ja sam juche stavila ruku na stomak da vidim da li nesxto osecam,ali nisam nixta osetila...Bolje je da je tako za sada...choveche,zaspacu...sutra idem prepodne u sxkolu i imam 7 chasova...Yay! -.-' Palim sad pa pisxem kad stignem
Sex is not the answer...Sex is a question..."Yes" is answer Dragi dnevniche, Ehhh,dakle opet ja i moje perverzije...Odnosno josx jedan san :3 U moju podsvest je usxao josx jedan jebozovno jebachki najsavrsxeniji sex bog na planeti-Miroslav Miro Sxmajda(aka Max Jason Mai)...samo ga pogledaj...ja se ne bih skidala sa njega danonocno *.* To je stvoreno da te jebe onako zestoko...rodjeni jebach...i pogledaj,dragi Niko,te misxice...aahhh.kako bih volela da me zgrabi tim svojim snaznim rukama i odvede me negde gde cemo se jebati zauvek...To je ono sxto ja zovem PRAVI MUSXKARAC:lepo lice,savrsxeno telo,duga kosa,rok fazon *.* ahahahaha,boze,koliko sam sexualno isfrustrirana...on je kriv zato sxto je tako savrsxen *.*
ahh,jezik,o boze
*.*
awww,ovo je slatko :3 sva trojica su plavusxani
Da prestanem ja da se gubim,nego da predjem na moj san...Inache u snu se pojavljuje josx jedan jebach(jest da je na kratko ali nema veze)...znasx ga sigurno Niko...Yu *.* Onaj sxto mu je sigurno veliki :3
ISUSE,SRCHKA *.*
Uh,ma slobodno spustite josx malo te pantalone,ljubavi moje *.* Da pochnem ja sa snom: Upozorenje:Zbog nenormalne kolichine perverzija u ovom snu i najperverzniji ce pocrveneti i postideti se...Tako da nije preporuchljivo citanje osobama mladjim od 18 godina
Dakle ja sam ja ali izgledam kao Anahi 0.o i sad policija stoji ispred moje kuce a na prozoru se vidi trag od metka...i neki policajac kaze:"Pucao je kroz prozor i sad joj nisxani u glavu" Ja kao vidim sve iz perpektive policajca...I sad kao vidim sebe u pesxkiru ali su mi grudi pola otkrivene,pored mene stoji Yu samo u gacama i drzi pisxtolj uperen u napadacha...a napadach stoji preko puta nas i nisxani u moju glavu...ja i Yu smo bili uplasxeni...i napadach je krenuo prema meni i Yu je u tom trenutku pucao u njega a mene uzeo u svoje snazne,misxicave ruke *.* Ahhhh...e onda smo ja,Ivana i Bojana kao otisxle na Banjicu i sele na nasxe klupice...i odjednom se pojavljuje Dete Mason(e,jebiga....samo Alex zna ko je on) i Ivana i Bojana odu i ostave me samu sa njim...i sad nas dvoje sedimo i on pochne da flertuje sa mnom...odjednom pochne da pada sitna kisxica i on mi kaze da ostanemo,da ce prestati...Medjutim kisxa je postajala sve jacha a ja sma shvatila da nas dvoje nosimo pidzame...onda smo trchali po kisxi do prvog sklonisxta...Kad smo tamo stigli ja sam ga zagrlila a onda je on mene poljubio!Anyway,posle nekoliko dana ja sam ga pitala kad cemo se videti i onda sam shvatila da se on dopisuje sa nemok drugom devojkom!Poludela sam...onda sam se odjednom stvorila u nekoj sobi i u njoj je bio Max Jason Mai...Rekao mi je:"Uh,kad te budem dohvatio,sxta cu da ti radim" a ja sam polustidljivo-poluzavodljivo rekla:"Sxta?" a on mi je onako sav raspaljen prisxao i zgrabio me...zavrsxili smo u krevetu i bacili smo se jedno na drugo...mislim da sam mu isxchupala pola kose u snu...Takodje jadan dechko ce zauvek imati oziljke na ledjima koliko sam ga izgrebala...I snimali smo se a kao sve sxto mi radimo ja gledam na televizoru(kao kad gledasx pornic :3) Bolje da ti,Niko,ne znasx sxta smo radili...Nije to bilo u fazonu:Aj se povatamo malo nego je bilo ono HARD :3 Recimo ovako sam skakala po njemu
Eh,pisala bih ja i detalje ali ne bih da se neko sxlogira Evo u toku je mech Nadal-Djokovic....Moja komsxinica Vesna je poludela:"Jebem ti Nadala!","Pa sxta radisx to?","Koji je car ovaj Djokovic"...Dernja se ko pomahnitala...Toooo Vesna!Ajmo Rock'n'roll!:3 E sad,ja se nadam daona to i gleda a ne,sxto reche moja sestra,da slusxa preko tranzistora E ovo se oduzilo mnogo...moram sad da palim...i da masxtam o Miru...i Kiru..i Yuu..i Ashleyu...I Billu...i ostalima....
[img][/img]
I will love you till the end of time I would wait a million years....
Draaagi dnevniche... evo mene opet...Kao sxto vidisx Niko ovo su samo random slike choveka za kojeg cu se udati jednog dana...Da,mozda mi ne verujesx ali znaj:kad Tamara nesxto zeli,ona to i dobije...Za 10 godina imacu veliki dijamantski prsten i imacu veliki stomak...Oba zahvaljujuci mom buducem muzu Miroslavu,rodicu mu sinaaaaa..basx mi se svidja prezime Sxmajda...Tamara Sxmajda...zvuchi savrsxeno :3 Ali svidja mi se Max Jason Mai,to zvuchi onako svetski...ali Miroslav....to je potpuno sexy *.* Dakle Niko...jedino sxto mozesx da radisx je da cutisx,gledasx i divisx se...Posxto je on BOG...i ne samo SEX BOG...ON JE bog uopsxteno :3 E osim mog boga postoji josx jedna osoba koja mi se "svidja" To je Dete Mason...ono dete iz mojeg snova...znasx,onaj sxto je flertovao sa mnom :3 Anyway,tek posle tog sna sam shvatila na koji nachin onaj zacharava jadne,napaljene devojke i devojchice poput mene..On je jednostavno neodoljiv...Izgleda kao andjelchic...Ima te nevine,krupne okice,plavu kosicu i sav je kao neki mali meda :3 To je ljubav na prvi pogled...prosto zelite da ga grlite sve vreme,mazite tu njegovu plavu kosicu i govorite mu da je sladak kao bombonica,medica,andjelchic,dusxica i sve to :3 Btw,mladji je od mene dve godine...Ne mogu sad da objasxnjavam zasxto je Mason...juche sam bila sa njim u busu i kad sam izlazila kao "sluchajno" sam ga okrznula...danas sam ga videla u sxkoli i nasmejao mi se...on ima onako nevini,bebbeci osmeh :3 Morate voleti Dete Mason...Inache sintagmu Dete Mason ne menjate kroz padeze...videla sam:koga?sxta? Dete Mason...bila sam:s kim?s chim?sa Dete Mason Jel razumesx?Dete Mason je legenda i zato mu ime ostaje nepromenjeno...
TREEEEZNAAA,A ZA SEBE NEEEE ZNAAAAAM!
Draaagi dnevniche... ovo je bila jedna od pesama koja se sinoc vrtela na zurci...Hahahahaha,pogledajte samo njegovu sliku,odmah da padnesx u nesvest xD That party was EPIC :3 Najbolja zurka na kojoj sam ikad bila!Mislim dok sam se spremala znala sam da ce biti super ali ovako dobro nisam ochekivala,hihihihi ^^ Znam,Niko ti sigurno mislisx:A da joj nije ova haljina malo kratka?Ja cu da ti kazem:Da,jeste...mnogo je kratka...ali ja sam ispod nosila sxorc :3 Hehehe...i hvala bogu da jesam,Iz daljeg chitanja cesx shvatiti i zasxto.Ali evo,prvo da stavim svoju sliku pre zurke kada sam izgledala(donekle)normalno
E onda da krenemo od pochetka...Dakle vozio nas je Bojanin otac i tata me je ispratio tih 20ak metara do Bojane(posxto smo krenule u 11...nije sigurno u mom naselju izaci oskudno obuchen ni po danu a kamoli kasno uveche)...I kad smo izasxli iz zgrade tu su stajala neka dva momka i rekli su nesxto kao:Vidi ovu malu...a ladno su to rekli iako je moj tata bio tu...I onda sam dosxla kod Bojane i chekale smo Madzu...stajale smo u Bojaninom dvorisxtu a Bojanin otac je chekao sa kolima ispred...i prolaze neki u kolima i kazu nam:Jao,kako ste se sredile i zvizdali su nam a Bojanin otac se iskidao od smeha...Mazda je kasnila pa smo ja i Bojana bile izlozene pogledima raznih ludaka...tako je,medju svim tim ludacima morao da prodje i Mejic...e sad,ko je Mejic?Hmmm,pa s njim sam imala kontakte tipa vatao me i poljubio(a mladji je od mene 3 godine...da,da...u zadnje vreme mi se svidjaju sve neki mladji...Nenad je mladji od mene,Dete Mason je mladje od mene,Luka plavusxan je mladji od mene-sad se ti pitasx ko je sad pa on?,Mejic je mladji od mene)..i Mejic nas prvo nije izvalio A onda se okrenuo i pogledao nas u fazonu:Da li su to stvarno one?i blenuo ko tele u sxarena vrata...Super,svima ce isprichati a nisam basx luda da Stefan i ekipa znaju -.-' Madza je odluchila da se pojavi pa smo krenule...Kad smo stigle na Autokomandu chekale smo Akicu i Risticku da se pojave jer je Akica znala gde je tachno klub...I dok smo stigle do kluba prosxle smo pored nekog kafica i svi momci su buljili u nas :3 E onda smo stigle i chestitale smo N.P(slavljeniku) rodjendan...basx je bio sladak,obuo je patike koje mu je odeljenje kupilo kao poklon i lepo je mirisao :3 Onda smo usxle,sele i naruchile djus-votku...Bilo je malo smor dok smo se svi okupili...Si su prvo prilazili nasxem stolu da se pozdrave i ostavljali su svoje chasxe kod nas,,,U pochetku smo samo malo pijuckale i igrale oko stola i provalila sam da nas likovi iz III1 gledaju :3 Onda smo se malo opustile i pocheli su narodnjaci...Risicka se smorila pa je brzo otisxla a Akica i Madza su se izgubile negde...do tada sam vec bila popila jednu celu djus-votku i uzela drugu...U pochetku smo ja i Bojana igrale da kazem,malo ukocheno jer nismo znale pesme...a onda su pochele pesme koje znamo...i mene je verovatno udario alkohol u glavu pa sam pochela da igram onako kako znam,ludachki i "zavodljivo" xD Naravno,moj dance nije prosxao nezapazeno...N.P. se stvorio ni od kuda i zagrlio mene i Bojanu...igrali smo malo i ja sam ga zgrabila za sebe....malo smo se vatali,u fazonu ti mene za dupe-ja tebe za dupe...ja tebe u obraz-ti mene u obraz...ti mene u vrat-ja tebe u vrat..ja tebi raskopcham kosxulju xD Onda je on ispario ali nisxta ne brinite-tu je bila zamena...pojavio se neki lik u crnoj kosxulji a ja zaista nemam pojma ko je,ni kako se zove...pocheo je da igra sa nama i onda smo opet pocheli ono vatanje dupe,obraz,vrat,kosxulja xDDD Nisam ga pitala za ime,jer me,iskreno,nije ni zanimalo xD Onda je i on ispario a nas dve smo primetile da su dechaci pijani...Klatili su se na nogama,pevali mada je to bilo visxe mumlanje nego pevanje,saplitali su se i bilo je tako smesxno gledati ih...N.J. I DJ.F. su bili najpijaniji...N.J. nam je kasnije prisxao i rekoa nam:Jao,da znate kakvu sam nakazu smuvao!Kako je ruzna!,a mi se iskidale...Bognarka se isto muvala sa nekim i Akica ga posle pitala:Sxta je bilo ono sa Bognarkom? a on:Ma ne pitaj me nisxta xDDD Takodje i Madza je nasxla nekog sa pirsingom na jeziku...Opa,Madzo,opasnice! Dj.je onda odjednom ispario i kasnije nam je N.P. rekao da mu se slosxilo i da su morali da ga drze dok je pisxao...i posxto je bio mrtav pijan on se ispisxao na L.(mog neprijatelja)...Hahahaha,koliko mi je bilo drago kad sam to chula!Eto ti na,govno jedno Zurka se nastavila...Ja i Bojana smo ludovale i nismo prosxle nezapazeno...Odjednom sam osetila nechiju ruku na struku(ha,rimuje se) i to je bio I. ...moj dragi I. xD Bojana i Madza su se iskidale od smeha mada stvarno ne znam sxta je bilo tako smesxno xD Onda je opet pochelo vatanje s jednom razlikom:on nije imao kosxulju nego majicu pa je bilo zavlachenje ruke pod majicu xDDD Kasnije su I. i P. skinuli majice i ja sam se slikala sa nima tako :3 (kad nadjem sliku postavicu)...Onda sam malo igrala sa Hanom i ona je rekla meni i Bojani da smo super devojke :3 Pa hvala joj <3 i ja mislim daje ona super devojka :3 Onda je na red dosxao P. chim sa ga videla zgrabila sam ga za sebe...da,basx sam bila nezasita NOCAS :3 Svi oni su mi gurali ruku pod haljinu u nadi da ce napipati i nesxto visxe ali ha,ja sam imala sxorc ispod...Ja sam prvo krenula bez sxorca ali sam shvatila da je haljina prekratka i da su mi gacice previsxe izazovne(crne sa roze chipkom...upss,previsxe informacija xDDD) pa sam ga obukla...Kao sxto vidisx,zurka je obilovala niskim strastima(hahaha xD)pa bih mozda i ostala bez njih xD Nakon sxto sam dobro izmorila P. ja i Bojana smo otisxle do WC da popijemo vodu(to me je spasilo da se skroz ne napijem,pila sam puno vode)...Vrata nisu bila zatvorena nego sam pritvorena i ja sam ih otvorila i imala sam sxta da vidim xD Neki dechko je pisxao unutra pa se okrenuo i zakopchavao pantalone...ja sam se izvinila a Bojana je pobegla xD kad me je video pitao me:Hocesx(sex)? a ja sam rekla:mozda kasnije xDD Pa dobro,nije bio losx dechko(ne znam kako se zove xD)...Onda je na red dosxao Sale iz III1...zgrabio je mene i Bojanu odjednom,pevao nam uvce(i to kako) i pochelo je ono vatanje...Bojani je bilo neprijatno ali meni nimalo xD u jednom trenutku me je on poljubio u usta...to je bilo malchice sxokantno xD On se najduze zadrzao kod nas i izvacario me je posxteno xD Onda se pojavio M. Ii ja sam to iskoristila kao priliku za beg od Saleta posxto je postao dosadan...Zgrabila sam M. i opet je usledilo ono vatanje...A posle je igrao kao patka xDDD E tu prichi nije kraj...nazalost,morala sam da vidim Dusxana(ofingera)...Znasx prichu o njemu xD Anyway,ja sam ga skoro sve vreme,dok sam bila slobodna,gledala u njega...i on je u mene...Nisam ga prebolela...chini mi se da nikad ni necu...taman pomislim da sam ga zaboravila a svaki put kad ga vidim zaboli me josx jache...kasnije sam sela i ispruzila sam noge a on me je gledao onako pohotno(ili pozudno xD)...Kasnije je seo pored mene i kao sluchajno mi dodirnuo ruku ali ja sam je odgurnula i otisxla sam da igram...kasnije sam opet sela pored njega i on je krenuo nesxto da mi kaze ali se zurka tad zavrsxila pa sam ja pobegla....zavrsxila se malo ranije,oko 3 i 15 zato sxto su svi bili mrtvi pijani...pozdravila sam se sa svima i P.mi je rekao:"Ti si mi bila vrhunac zurke" dok smo ja,Bojana,Mazda i Akica odlazile do mesta gde nas je chekao Bojanin otac dechaci(medju njima i Dusxan) su se poredjali na pruzi gde prolaze tramvaji i radili su sklekove pa su onda legli...Mi smo vikale na njih ali nas oni nisu konstantovali...Onda smo otisxle xD I takoooo...sad josx malo treba da se spremam za izlazak sa Nenadom...nesxto se basx ni ne radujem...bolje mi je bilo na zurki sa svim onim pijanim kretenima nego sxto mi je sa njim :/ E dobro,idem ja sad
NO.FUCKING.TEARS.
Dragi dnevniche, Znam,ima dosta stvari o kojima bi trebala da pisxem ali trenutno osecam potrebu da pisxem o danasxnjem danu...Ne znam koliko ce ti ovo biti patetichno Niko ali iskreno,visxe me nisxta ne zanima...Samo znam da je ovaj svet prepun nepravde...I prema meni i prema drugima koji nisu to zasluzili...Ali da se vratim na sebe...Ta famozna informatika,koja mi je predstavljala toliki problem-popravljena je bez ikakvih problema...Dao mi danas chovek dva zadatka,ja ih uradila,on ih skoro nije ni pogledao i zakljuchio mi dva bez ikakvih pitanja...Rekao je da imam solidno znanje s obzirom da sam drusxtveni smer i da smo mu mi najbolje odeljenje(a pola odeljenja ima 2,pa sad vi vidite koliko je tesxko kad smo mu mi najbolje odeljenje)...I iskreno mogu da kazem tom choveku:Svaka chast! Nije nikoga oborio a mogao je njih 10...mene ne bi oborio zbog prvog polugodisxta i to mi je rekao tek danas a ja se nervirala za dzabe xD Stvarno je ispao fer i gledao je svakom da izadje u susret...A sa druge strane tu je chuvena "Bez priche" matematicharka...Zlo...Djavo...Vesxtica...Urnisxe nam zivote,svim odeljenjima koje predaje...mada visxe me drugi ni ne zanimaju...Dakle danas sam(opet) odgovarala za tu famoznu dvojku...Dala mi je 3 zadatka i ja ih uradila,sama,tachno....Medjutim ona ochigledno misli da sam ja retardirana i da sam to prepisala pa me je pitala da joj objasnim kako sam ih uradila(sxto nikog nije pitala,osim mene)...Namerachila se dame obori,pa to ti je...chim vidi da nexto znam,nadje josx neko pitanje i nada se da ga ne znam...E,dobro,ja joj objasnim nekako zadatke i ona pita mene neke formule koje nije rekla da ce me pitati i normalno,ja nisam znala...Osecala sam se kao moron posxto te formule pita samo u krajnjem sluchaju kad neko ne zna basx nisxta,gledala me je kao da sam najgori idiot...osetila sam se toliko ponizenom i nekako mi se chinilo da je ona u tome uzivala...I tu je bio osoba X(Alex i Dusxan znaju ko) i rekao joj je:"Pa nemojte to da je pitate,vidite da se zbunila!" Pazi kad je on stao na moju stranu,znachi da sa tom zenom stvarno nesxto nije u redu...Uglavnom ona mi je rekla:Ja cu tebi da zakljuchim keca...a meni krv prokljuchala,samo sxto mi para nije izbila na usxi...ona se sagla da podigne neke papire a ja vec zamahnula rukom da je spichim po glavi(da,verovali ili ne,stvarno sam krenula da je udarim...mislim da je trebalo do sad da shvatite da sam ja veoma impulsivna i mentalno nestabilna osoba-zahvaljujuci njoj)a osoba X me je uhvatila za ruku i rekla mi da se smirim...Kad je ova otisxla ja sam briznula u plach...Pomislila sam da cu da dozivim mozdani udar koliko me je glava zabolela...Plakala sam kao beba,onako neutesxno...Ona mene stavlja u rang sa nekim ko cele godine ima jedinicu i nisxta ne radi!Da znam da sam zasluzila keca pomirila bih se sa sudbinom i isxla bih na popravni...ali znam da nisam!I necu da se pomirim sa tim...Mislim da matematicharka nije mislila da cu se ovoliko boriti za ocenu koju btw zasluzujem pa je sad resxila da me pokopa...E pa necesx,GOVNO JEDNO!ZAMERILA SI SE POGRESXNOJ OSOBI!Svako ko se zameri meni ili mojoj porodici nije dobro prosxao...primeri:S. u osnovnoj sxkoli....zamerila mi se i ja sam okrenula sve protiv nje pa je morala sxkolu da promeni zbog mene...Neka komsxinica koja je rekla da u nama(mojoj sestri i meni) nema nicheg dobrog-umrla je u pozaru godinu dana kasnije...Komsxinica koju nismo sachekale da joj pridrzimo lift jer je nismo videle dosxla je na nasxa vrata i rekla nasxoj mami da smo nevaspitane i da se vidi na koga smo...pogodi sxta?umrla je nekoliko meseci kasnije odjednom,nisxta joj nije falilo...Znam,malo su morbidni primeri...ali da,volela bih se tako nesxto dogodi njoj...da,volela bih posxto sam se zbog nje razbolela...Chini mi se,krajem januara ove godine dobila sam roseu...to se dobija kada vam imunitet opadne zbog stresa...a ona mi je bila,u tom trenutku,JEDINI izvor stresa...Znasx kakva sam bila?Evo ovakva:
Inache mi je specijalista rekao ovo sxto sam napisala gore...Takodje zbog ovoga nisam smela da radim fizichko dva meseca jer bi me svrbelo kad sam se znojila tako da,zahvaljujuci tome,imam 3 iz fizichkog -.- Btw,to je moglo da mi traje i 6 meseci,znachi do leta...Idalje imam kao neke fleke od toga po stomaku...Da se vratim na glavni tok fabule(sxto bi rekla moja razredna xD) Dakle,plakala sam i deca su me tesxila i Ivana i posle se pojavila razredna i prichala je sa matematicharkom i naterala je da me pita i sutra...Takodje,razredna je rekla da ako se desi da i sutra ne budem popravila ona ce se boriti za mene(posxto je i sama shvatila da je matematicharka jedno veliko,odvratno GOVNO)....TaKodje deca su bila basx besna na matematicharku sxto me je tako muchila...Ja nikada nikome nisam zelela smrt ali znasx sxta?njoj zelim...zbog nje sam postala ovako ogorchena,zato sxto me ponizava tako...Tako bih volela da stavim ruke na njen vrat i zadavim je...Uzivala bih u svakom njenom krkljaju(eto,pogledaj kakva sam zbog nje)...Zaklala bih je sopstvenim zubima i uzivala bih beskrajno u tome...Zivu bih je spalila...Mislim da sam spremna za Lazu Lazarevic(ludnicu):3 Kasnije mi je prisxla osoba Y(moj raniji neprijatelj koga jematematicharka oborila) i pitao me sxta se desilo...ja sam mu rekla da odgovaram sutra a on mi je pozeleo srecu!I izgledao je iskreno kad je to rekao...Posle sxkole sam otisxla kod Bojane ona mi je objasnila neke zadatke i ja sam radila sama zadatke pred njom i ona mi je svedok da znam da ih uradim...Btw,mozda je ovo poslednji put da pisxem dnevnik posxto cu se ubiti ako me obori...N emoguda verujem da ja,kao jak vrlo dobar uchenik mogu da padnem na popravni...pa dosxla sam na dno dna...Sve sam isplanirala kako cu i sxta da uradim a da me niko ne sprechi...Nemam ja snage visxe da se borim sa ovim svetom...Nemam,gotovo je,pukla sam...Mislim da niko ne shvata ozbiljno ovo sxto sam rekla ali ja mislim vrlo ozbiljno da se ubijem...Nisam ovo zasluzila...I rekla sam Ivani ako mene visxe nema neka joj se ona osveti...A stici ce nju jednom sve to,za sve nas koje je muchila tako....Ako kojim sluchajem ostanem ziva kunem se:Udacu se za nekog bogatasxa(ma chak i za mafijasxa) i naruchicu njeno ubistvo....E,tako...Sad me vodite u Lazu slobodno...Lepo sam rekla da nisam mentalno stabilna osoba...
Ako prezivim sutra pisacu o svemu onome o chemu sad nisam stigla...bice kako je sudjeno(hahaha,boze kako sam pateticna...ozbiljno sam se smuchila samoj sebi xD)
Tamara + prezimena gomilu poznatih lichnosti...moguci ubica ili samoubica
Sometimes bad things happen,and there's nothing you can do about it.* Dragi dnevniche, oborila me je...Da,pored sveg mog truda,tachno uradjenih zadataka,kinjenja i dranja na mene mislia sam da ce joj biti dovoljno...ali ona je ochigledno sadista i oborila me je iz zadovoljstva...Chistog zadovoljstva...Svi su bili sxokirani...Ja,deca iz odeljenja,moja razredna,ostali profesori,moja rodbina...svi...Dakle,kad mi je rekla da ce mi zakljuchiti keca ozbiljno mi se zavrtelo u glavi...sledece chega se secam je da sam izjurila iz uchionice i tresnula vratima najjache sxto sam mogla...Pozelela sam da joj ta vrata zalupim u facu i polomim joj sve kosti da joj faca ostane unisxtena do neprepoznatljivosti....Odmah sam zvala tatu i dosxao je za nekih 15ak minuta...Razgovarao je sa matematicharkom i ona mu je,hladna kao kamen,rekla da mozemo da ulozimo zalbu i da odgovaram pred komisijom...Tata,koji je uvek ljubazan sa svima,se iznervirao i zacrveneo...Mislila sam u sebi:Ma daj,patosiraj je vec jednom pa da zavrsximo s tim...Dosxla je i razredna i objasnila nam je sve kako ide sa komisijom...Prvo sam zelela da idem na komisiju jer drugo polugodisxte imam u malom prstu a prvo sam mogla lako da obnovim...ali ta komisija bi bila vec sutra ili prekosutra i ja sam shvatila da sam jednostavno josx uvek previsxe sxokirana da bih mogla da se saberem i sve to ponovim...tako da je ostalo da idem na avgust...Inache,ozbiljno sam razmisxljala da se ubijem jer me stvarno boli ovolika nepravda...Ali Ivana,moji roditelji i porodica,Bojana su me svojom podrsxkom odgovorili od toga...Mama mi je rekla da ne treba da se osecam razocharanom u sebe i da ne osecam da sam razocharala i njih vec da je to bila lox asreca i nepravda(sxto i jeste)...Moja mama je razgovarala sa razrednom i razredna je rekla da ne brinem,i da ona veruje meni,da zna da cu sve pripremiti...Takodje smo od nje saznali da je matematicharka rekla da je htela da posxtedi maturante pa je htela da nauchi pameti 2. i 3. godinu...Htela je mene da nauchi pameti?Chemu?Da ne treba da budem posxtena i da prepisujem uvek?Da treba da se svadjam s njom i pravim nered na chasu?Pa ako tome zeli da me nauchi,ok...ja cu to da prihvatim...A inache razredna se isto svadjala sa njom i ima da joj jebe mater u avgustu...Moja razredna je predsednik komisije i bez njene saglasnosti ne moze da se da nijedna ocena,niko ne moze da prodje ili padne bez njenog odobrenja....U petak sam se,dok sam se brijala,namerno posekla...bilo je ok dok sam gledala kako mi krv curi s noge i kaplje u kadu...krv je mnogo lepa :3 ali posle sam zazalila i odluchila sam da to visxe ne radim...Jer,posle kad budem starija,imacu oziljke i govoricu za samu sebe da sam bila mnogo glupa...Ne zelim da mi se to desi...Dovoljno je sxto cu imati bore,ne trebaju mi josx i oziljci xD U petak sam izasxla sa Ivanom i Bojanom do grada...super smo se provele i barem na kratko sam zaboravila svoju muku....Vratile smo se kuci oko 2 ujutru i videla sam musxkarca svog zivota...Bio je rocker-metalac,sa dugom kosom vezanom u rep a sa obe strane glave je bio obrijan(undercut,ili kako se vec zove),bio je visok i krupan,imao je tetovaze i pirsinge i lichio je na Gontiera u faci *.* Ahhhh...Svakog dana od kako je pocheo raspust meni nije bilo dobro...Bolela me je glava,stomak,losxe sam se osecala...svakog dana pa ni danas nije izuzetak...Da izvinete,imala sam stomachnih problema kad je ono bilo,u nedelju(?),i morala sam da idem u WC bukvalno na svakih 5 minuta...Znam da to moze da bude od vrucine ali ja nisam osetljiva na vrucinu...To je sve od nerviranja...
*So why worry?
U nedelju sam se videla sa Maki(sa foruma) :3 Dusxa moja <3 Isprichala sam joj moju ljubavnu situaciju,situaciju u sxkoli,ma sve...brbljale smo sto na sat...Prvo smo bile u Meku,i ja sam nazdrala kao stoka(inache tog dana nisxta nisam jela)...uzela sam tri cheeseburgera(!!!),pomfrit i sok...i da,sve je to stalo u moj stomak bez problema...Nakon sxto sam napunila svoj stomak za sledecih mesec dana sxetale smo se po Knezu i videle smo neke likove koji su pevali...bili su kao neka grupa(zaboravila sam ime) i bilo ih je dosta i isxli su po ovom principu:jedan peva(a najvisxe je pevala neka likusxa u roze haljini koja je nervirala Maki i mene)a ostali imitiraju muziku i pevaju...Bogami su bili dobri,pevali su Lazy song,Moves like Jagger,onu od Zaz a ostale pesme ja i Maki nismo znale...mala deca su bila odusxevljena i skakutala su sve vreme oko njih,slatkisxi mali :3 Tu je bio i neki snimatelj koji je bio ahhhhh *.* Lichio je na Aragorna iz Gospodara Prstenova samo josx lepsxi i u modernijoj verziji :3
Malo je Aragornu kosa ovde masnjikava ali ljudi,imajte razumevanja...chovek ratuje,bori se za svoj zivot...Nema on vremena sad da se frizira...A snimatelj ima vremena zato sxto ima lagan posao a to je da snima(ma stvarno?xD)i zato mu je kosa bila savrsxena :3 E,daaaa.vecheras mi ima Gospodar Prstenova na TVu :3 Bolje da pozurim,film mi pochinje u 9.Onda smo sxetale Kalemegdanom,prichale,Maki je bacila pola sladoleda(i htela sam da je ubijem zbog toga) i takooo....Maki uskoro putuje tako da ne znam kad cemo se sledeci put videti :( Juche sam bila na Adi(ko ne zna,to je Beogradsko more :3)Za dva sata na Suncu,dobila sam odlichnu boju :3 I plivala sam,posle ne znam ni ja sama koliko vremena...Obozavam da plivam,to me opusxta(ali bogami juche me je i umorilo jer nisam dugo plivala)...Nazlaost,ubrzo je pocheo da me boli zeludac i bilo mi je jako losxe pa sam sa mamom otisxla u hlad(sva sreca da je ona bila tu,ne znam sxta bih radila da nije)...Mislila sam da cu eksplodirati,koliko mi je bilo losxe...A malo pre toga smarao nas jeneki pedofil...Znachi deda moze da mi bude -.- Trabunjao je nesxto,pola ga nisam razumela jer mi je delovao pijano...i onda sam otisxla kod mame(ona je bila udaljena od mene,Ivane i Bojane) i rekla joj sxta se dogadja a ona nam je rekla da dodjemo do nje...i onda sam ja otisxla kod ove dve i rekla im da se premestimo kod mame a pedofil je tako skochio kad je to chuo i ispario je za tren oka...Matori imbecil -.- A i spasioci su razocharenje...nema nasxih hot spasilaca:Chokoladice,Marsupilamija,Turchina,Budze i ekipe...Mislim oni su tu ali nisu na nasxem delu plaze :( Ovaj kod nas je kao sladoled u kornetu...Gore je razvijen,ima ono sxiroka ramena,misxice i sve to a dole mu nozice tanke kao sxtapici,ni dupe nema...ne znam na chemu mu se uopsxte drzi kupaci....I dobro,bilo mi je basx losxe i jedva sam chekala da dodjemo kuci...dok nismo stigli mslila sam da cu se onesvestiti...trebalo mi je celo popodne da se oporavim -.- Nadam se da mi ceo raspust nece biti ovakav...da mi non stop bude losxe zbog one kuchke -.- Btw,Ivana je nasxla neki papiric na kojem smo napisale kako musxkarci zovu jedni druge...Ako nisxta drugo,barem sam se nasmejala...dakle evo je lista:
Napisala sam ranije sxta se desxavalo ljudima koji su mi se zamerili...Osim S. nisam imala uticaj ni na jedan drugi dogadjaj...Tako da,moje misxljenje je,da je to uradio onaj odozgo...Nisam neki veliki vernik,nisam fanatik ali verujem u Boga i verujem da on sve posmatra i kaznjava one koji su zasluzili...Iako bih najradije sachekala matematicharku negde u sxumici i onako je slatko muchila dok joj krv ne podje na usta Bog je sam rekao sxta treba da uradim u gornjem citatu...i verujem da ce tako i biti....Platice ona jednom za sve.I ja cu platiti za moje grehe(iako ih,za sada,nema puno)...Svi plate na kraju...Svi...
She fell asleep and got lost in Wonderland...
Dragi dnevniche evo opet smaram sa svojim snovima...ali na tvoje ogromno zadovoljstvo ima ih samo dva i kratka su :3 Inache sam gore zaboravila da napisxem nesxto xD Kad sam se vracala kuci nakon susreta sa Maki neki frajeri(i to dosta stariji,po mojoj proceni oko 25 godina)su,kad sam ja prosxla,rekli:Uuuuu brate...Vidi ovu malu,basx je dobra :3 I na moje sopstveno iznenadjenje to mi je basx prijalo...pretpostavljam zato sxto mi je trenutno poljuljano samopouzdanje...Ali da ne duzim ja,prelazimo na snove:
1. SAN
Sanjala sam da sam trudna....Treba da idem na ultrazvuk zajedno sa Mirom(Max Jason Mai)jer je on otac...I sad kao otisxli smo tamo i gledamo nasxu bebu na ultrazvuku a s obzirom na to da je beba na ekranu bila ogromna stomak je trebao da mi bude barem ove velichine
Medjutim,ja stomak uopsxte nisam imala...I onda sam se uznemirila jer sam videla bebu na ekranu ali nigde nije bilo stomaka...i ja sam pipala stomak i opet nisxta...i onda sam se probudila 0.o
2. SAN Kao Hurem je naruchila Ibrahimovo ubistvo(to su likovi iz Sulejmana...Oh,boze,kako mi nedostaje serije :( ne mogu da izdrzim do jeseni-tad pochinje 2. sezona)Mislite vi sxta hocete ali ona je predivna *.*
E dobro,Hurem je naruchila ubistvo i kao ono ce biti izvrsxeno topom 0.o Kao Ibrahim stoji naslonjen na zid(ali naravno nema pojma da ce biti ubijen) i odjednom neko ispali ono topovsko djule i ubije ga na mestu...I onda se pojai Hurem i sva je srecna sxto je Ibrahim mrtav...I pojavljuju se svi iz dvora i pitaju sxta se desilo a Hurem je kao sxokirana i ne zna sxta da im kaze....I onda u zamak upada Federiko sa svojom pratnjom(isto lik iz serije) i kaze:Hurem ga je ubila zato sxto je ona vampir...I svi su sxokirani i Hurem se pretvori u pticu i pochne da leti oko zamka...Odjednom se ja nalazim u babinom i dedinom stanu a Hurem-ptica leti po sobi,pokusxava da izadje i udara o zidove ali ne moze da nadje izlaz...Ja stojim na prozoru i gledam kako pada kisxa...Odjednom se pojavljuje Ibrahim,sav zarastao u kosu i bradu i pita me sxta mu je na bradi a ja mu kazem:To ti je sasusxena krv,bolje idi i obrij se...I on nestane a ja idalje gledam kroz prozor i pojavluju se kao neke dve bliznakinje chija su imena bila:Ptica-skitnica i Sona Kiselina 0.o I ja sam pitala ovu drugu zasxto se tako zove a ona je rekla:Nabila sam sebi u dupe sonu kiselinu...O,boze,svasxta xD Onda su njih dve izasxle iz zgrade i ostavile su dve male bebe na sred puta po toj kisxi....Ja sam se uplasxila da ce ih nesxto zgaziti...Pojavila su se neka narandzasta kola i iz njih je izasxla komsxinica Vesna(ona navijachica :3) onako sva sredjena i uzela je te dve bebe...Onda odjednom sam ja u bolnici i poradjam se ali ja izgledam kao Anahi(opet)....I sad otac bebe je chas Max Jason Mai,chas Ashley,chas Bill,chas Kiro....smenjuju se njih chetvorica pored mene non-stop...I sad ja plachem i kazem da me mnogo boli i da ne mogu visxe da izdrzim a doktor mi kaze da ne sme da mi da epidural josx 4 sata...a ja vec sva u agoniji vrisxtim i on mi da neku anesteziju i da mi parche papira i kaze mi da zapisxem njegovo ime jer on mora da ode da obavi nesxto a ako ne zapisxem njegovo ime doci ce neki drugi lekar umesto njega...I ja sam uzela taj papir a doktor je inache bio kinez i zvao se Chu Chan Ming...i dobro,doktor je otisxao i odjednom se pojavio moj profesor informatike da me porodi....Ja sam bila prestravljena i vrisxtala sam:Hocu Chu Chana!!!(Verujte mi,sve je bolje nego da vas porodi chovek koji se zove Ljubo)I onda sam se probudila...Brate ni u snu ne mogu da drzim svoju bebu u rukama...mada je ovaj san zaista totalno retardiran
-Snow -
stigma of the burning heart
enslaved by a faceless fear
the day that spoke no names
witnessing the falling frost
stripped all of hope
the disbalanced life
fools set the rules
society of misery
stuck inside a bottomless heart
the darkness that arose
sustained sorrow
the destiny of tears
repeating my wish
in the eternity of your eyes
chasing the stars
til the end of our dream
never be afraid
-
Yu - 2012
written by Yu Phoenix
all copyrights belong to Yu Phoenix
Ovo je pesma koju je Yu napisao i postavio na svoj Tumblr...On me inache prati ...Zauvek cu ga voleti i biti mu zahvalna jer je on jedna od mojih zauvek omiljenih poznatih lichnosti...Pa pogledajte ga,ko ga ne bi voleo????on je SAVRSXEN
Btw,ove naochare na ove dve slike...imam potpuno iste takve :3
Pogledaj to telo...sad bih ga celog polizala xD Zasxto je tako savrsxen????
Awwwwwwwww,vidite ih...medenjaci mali,taaaako su slatki da mi dodje da ih pojedem :3 Yu i Kiro onako bezobrazno isplazili jezike a Shin,kao i uvek,nabacio njegov "Ja sam andjelchic" osmeh....Boze koliko ih volim,to visxe nije normalno
A sada slediii....Kiro peva(smejacesx se sigurno)...Dusxa mala :3 * ovaj video....hahahaha,basx sam se smejala...Strify je kao i uvek savrsxeno otpevao ali definitivno omiljeni deo pochinje na 4:27 do 4:34...da li ste samo chuli kako je Kiro rekao:Are killing me???Hahahaha,stvarno je neodoljiv <33333 a Yu je tako stidljiv <333 https://www.youtube.com/watch?v=nq1MHIhY9vM&NR=1&feature=endscreen Hahahaha,a ovde :3 Romeova frizura je pokidala *.* https://www.youtube.com/watch?v=ZQaMU0fpxww&feature=related Znachi Kiro i Shin su ovde potpuno neodoljivi...Kiro u roze jaknici i peva pomalo ko koza,ali meni ne smeta xDDD A kako sam se iskidala kad su pocheli da igraju koreografiju :3 https://www.youtube.com/watch?v=5Mmnfa8Pf6w&feature=related A ovde su moji plavusxani potpuno sexy :3 Zelim ih svu trojicu...da znam,Ivana ce me ubiti sxto sam bacila oko na njenog "sina" Strifyja ali on u kombinaciji sa Kirom i Shinom...njam,njam,njam...Znachi ja, ne verujem da postoje ovako savrsxena bica kao oni *.* https://www.youtube.com/watch?v=cmZo4eI8XcI&feature=related I pogledajte kako je Luminor ovde lep...prelep je...moze li meni neko da objasni kako je moguce da je neko ovoliko lep?ovo nije normalno...Lepsxi je od vecina devojaka koje znam i vidjam po gradu...i ima apsolutno savrsxen glas,potpuno jeziv i sexy *.* Samo poslusxajte Lovesongs(They Kill me) ili The Way we are ili Get off :3... Lumi,najlepsxi si <3 https://www.youtube.com/watch?v=v3QNB6knZOo&feature=related I na kraju,legendarni video..."Everyone thinks we're girls" https://www.youtube.com/watch?v=Cv_YD2z0ygk&feature=related
Ih,ja ne mislim...ja mislim da ste sva 6orica savrsxeni,sexy,divlji musxkarci :3 Jednom cete morati da se vratite...sigurna sam u to :3 Hateri nek se nose :3
Ih,malo sam se pogubila...znate,to se zove opsesija...Ja neprestano mislim na njih :3 Jednog dana cu se udati za sve njih i Miroslava i Ashleya i Billa...to znachi da cu imati 9 muzeva ali sumnjam da ce oni imati nesxto protiv...to takodje znachi da cu morati da rodim 9oro dece...to mi nije problem,uopsxte...svi znamo da ja obozavam decu :3 Smejte mi se koliko hocete ali jednim delom se zahvaljujuci njima nisam ubila...tad mi je Ivana rekla:"Pa kako cesx da se udasx za Miroslava ako se ubijesx?Kako mislisx da upoznasx Kira,Shina,Ashleya,Billa i ostale?" i bila je u pravu :3 Tako evo me,tu sam i smaram vas :3 Ali basx me briga :3 Volim vas sve(da bre vas sa foruma)<333 ovi gifovi su za vas :3 (ako neko chita xD)
Hvala vam ♥ sve cu da vas izljubim <3
Tamara + mali milion prezimena poznatih lichnosti
P.S.Moram posle da napisxem san:Alex,Mica,moja stara razredna,tucha,neki emosi,ludnica,ja vrisxtim,crtez na mojoj nozi,Romeo-nisam ja Nisam poludela pa pisxem prve rechi koje mi padnu napamet nego pisxem kljuchne rechi iz sna xD
Stop chasing shadows, just enjoy the ride...
Dragi dnevniche, sluchajno sam usxla u dnevnik i videla sam sxta sam dole napisala...Pa da,treba da napisxem svoj san!xD E pa evo,napisacu ga,onoliko koliko se secam...hvaa bogu da sam napisala kljuchne rechi inache se nicheg ne bi setila xD Btw i nocas sam sanjala retardirani san tako da cu i njega da napisxem :3 Jadan ti Niko,morasx da chitasx moje ludachke snove :S
1.SAN
E sad da vidimo koliko se secam xD Kao ja sam sa Alex i Milicom(sa foruma) u Usxcu(shopping centar u BGu) i nas tri kupujemo neki poklon za nekoga.Sve tri smo nosile neke letnje haljinice...I sad,mi smo zavrsxile sa kupovinom ali se odjednom stvorila moja stara razredna iz osnovne i rekla mi da pogledam nesxto za nju...I ja sam ostala da vidim to i zamolila sam Alex i Micu da me chekaju ispred te radnje...i dok sam ja placala na kasi videla sam da su njih dve otisxle bez mene...ja sam istrchala iz radnje i krenula za njima ali kolio god da sam bila brza nisam mogla da ih stignem...I tako dok sam trchala za njima izmedju nas su se odjednom stvorila neka dva emosa od kojih sam se ja uplasxila i odluchila sam da odem nekom prechicom da bih mogla da pobegnem od njih i da stignem Micu i Alex...i krenula sam tuda ali su me ta dva emosa nekako stigla i rekli su mi:Prodji ispred nas....tako sam i uradila i videla sam kako Alex i Mica trche i beze od nekog...onda sam i ja pochela da trchim i stigla sam kao do nekog bazena i tu su se neki likovi tukli...i odjednom me je neko zgrabio za ruku i bacio me na pod...Nisam videla ko je to ali se secam da je legao na mene i uhvatio me snazno za ruku onde gde sam se udarila u subotu uveche i gde imam onu odvratno zutu modricu...Onda sam se nasxla u ludnici jer sam poludela(ma stvarno?0.o)a razlog za to je taj sxto je mama htela da me prebaci u drugu sxkolu...i sad ja i ona smo otisxle da vidimo tu sxkolu a to je u stvari nechija kuca i ja sam rekla mami da ne zelim da se prebacim zato sxto ce mi trebati puno vremena da se naviknem itd. I sad kaou toj kuci su bili neki duhovi koji su me proganjali pa sam zato poludela...i kao ja sam u nekoj beloj sobi i odjednom na mom kolenu pochnu da se stvaraju neki crtezi...i uglavnom su to bili neki jezivi crtezi(kao tetovaze)neke lobanje i sl. Ja pochnem da vrisxtim ali nikakv glas ne izlazi...i ja se trudim da sxto glasnije vrisxtim ali mi ne uspeva...I onda se pojavljuje Romeo iz Cinema Bizarre(jadan dechko...verovatno ima neke traume zato sxto ga stalno sanjam....Iako je on tamo negde u Nemachkoj mozda mu se desi da mu dusxa napusti telo dok ga ja sanjam xD jadno malo...izvini <3)i ja sam njega optuzila da mi on to radi svojim mislima...Ali on se kune u sve da nije on i nudi mi pomoc da pobegnem iz ludnice...i to je to xD
2.SAN
Ovaj sam sanjala sinoc i ne secam ga se basx najbolje...Kao ja sam Alisa u zemlji chuda 0.o I sa mnom je sledeca ekipa:Ivana,Maki sa foruma,Bojana,Emma Stone,Bojanina majka,Andy,Ashley,Kiro,Romeo(sad Romeo verovatno misli:Zar opet?mani me se zeno xD),Strify,Shin,Grigor i Gunter(Georg i Gustav iz THa...ko je fan THa razumece)Dete Mason,Mizic i Marsupilami(spasilac sa Ade)..i sad mi ulazimo kao u neki dvorac jer smo u nekoj igrici 0.o i sad sve mi je zbrkano,mi kao treba da lovimo nekoga i da ga ubijemo a onda se ispostavlja da svi jure mene i da mene treba da ubiju...Ja bezim i vrisxtim i prolazim kroz neke jezive sobe i stalno propadam kroz neke rupe,pa se upetljam u neku pauchinu pa ne mogu da otvorim vrata...I onda se pojavljuje Luminor iz Cinema Bizarre sa ogromnim nozem...i ja taman pomislim da sam sad gotova a on mi kaze:Bezi,ja cu i srediti...i ja pobegnem Btw,pogledajte koliko je lep *.* Savrsxen je *.*
Onda sam kao usxla u neki klub i videla sam Maki i Bojanu kako sede na nekom velikom roze kauchu..gledale su me u fazonu da ce da me ubiju...I sad ja sam im rekla:Ajmo gore a one su bile u fazonu:ne ostacemo ovde...i onda sam kao ja uzela da sklonim neke chasxe...i uzela sam jednu i prosula pice na Bojanu i rekla:Ups,izvini,namerno sam...I dalje se ne secam xD
I was enchanted to meet you...
E dakle,setila sam se josx jednog sna koji zelim da podelim sa tobom,dragi Niko,ne brini,kratak je...a posle cu ti isprichati kako sam provodila ove dane :3
E ovako....sanjala sam kako smo se Ivana,Bojana i ja sxetale po naselju...nosile smo nasxe letnje haljinice...Inache nas tri imamo iste haljinice samo drugachije boje-Ivana crnu,Bojana belu a ja roze :3 I sad usxle smo u neku mrachnu ulichicu koja zapravo ni ne postoji u mom naselju 0.o bila je onako skroz uska i kuce su bile jezive...i odjednom smo chule neke glasove iza nas i to su bili Adam,Brad i Neil iz Three Days Grace :3 nekako su prosxli ispred nas i mi smo znale da je Adam za mene,Brad za Ivanu a Neil za Bojanu xD I odjednom smo naisxle na neki bazen i ja sam uskochila u njega i bila sam gola xD I onda je do mene doplivao Adam u odeci i ja sam mu rekla:Sxta ce ti odeca?u bazenu smo...i onda smo pocheli da se ljubimo i ja sam ga skidala i to...znate vec xD Adam Gontier je jebeno sexy :3 Samo ga pogledaje *.*
Ok,ja sam upravo umrla i otisxla u raj...koliko je ovo slatko???*.*
Anyway,zelela bih da podelim sa nekim i moju opsesiju Luminorom...Nikad necu prezaliti sxto je napustio bend ali imao je jak razlog:imao je bulimiju i morao je da se lechi...Secam se da sam se nakon sxto sam sanjala da se onesvestio jako zabrinula da mu se nesxto desilo,pomislila sam chak i da je umro... onda sam pomislila:Pa da je umro,pisalo bi nesxto na internetu...Samo da je on meni ziv i zdrav...Takodje ne razumem zasxto ljudi kazu da je on jeziv ili chak ruzan...on nije jeziv,on je jezivo prelep i jezivo sexy...Savrsxen je...Mozda ga odeca ili sxminka chine jezivim...ne znam,meni on ima najneviniji pogled ikad...Predivne okice *.* Osmeh *.* Kako se samo neko usudjuje da kaze da je on ruzan?-.- Ruzna ti baba,kretenu -.- Znachi zanemarite kosu,odecu...pogledajte njegovo lice...skroz je savrsxeno *.* Ovo mi je apsolutno omiljena slika svih vremena svih osoba *.*
Jadno malo...ovde se vidi da je umoran :(
Pogledajte te sexy gacice :3 Mada mi je stvarno misterija:zasxto svi musxkarci imaju ovakve gace?
Oh,dahoduzimach *.*
Kako je lep ovde *.*
E,dobro...moja Ivana je nasxla neki stari OK iz oktobra 2007 u kom je pisalo nesxto o Cinema Bizarre :3 i znate kako su oni preveli Lovesongs(They Kill Me)?Pripremi se...pozor...SAD! Sentisx me ubija!!!!SENTISX!!!! Phahahahahha,ne mogu da prestanem da se smejem....Ahahahah,Sentisx,o boze moj xDDD Nek me neko spase,molim vas,udavicu se od smeha...Sentisx!!!! Takodje pisxe da je Strify izjavio da im Tokio Hotel nisu ni do kolena...sxto pouzdano znam da nije istina jer je on u jednom intervjuu(koji sam gledala)izjavio da CB gotivi TH,da ih cene i da chak znaju neke njihove pesme...dusxe male <3 Jednom kad se CB ponovo okupi,trebalo bi da snime duetsku pesmu...to bi bilo savrsxeno *.* Ih al sam se raspisala....idem sad
Tears are words heart can't say
O,boze toliko sam ochajna da ne znam sxta da napisxem....chak sam pochela da patetisxem na tumblru...ali za jednu stvar sam u pravu-nikoga nije briga za mene...Osecam se toliko jadno da se gadim sama sebi...Da sad umrem nikome ne bi stalo...Osecam se kao najusamljenija osoba na planeti...Niko me ne razume...Niko...Zasxto me niko ne voli?Zar sam toliko losxa osoba?Sxta sam to bogu zgresxila pa me ovako kaznjava?Sxta sam to uradila u svom prosxlom zivotu?Jel sam ubila nekoga?Stvarno,najstvarnije bih volela da znam gde sam pogresxila...Ili je to do mene??Mozda sam ja sama jedna velika gresxka....Zar nije dovoljno sve sxto sam prosxla u ovom svom jadnom,kratkom zivotu?Zasxto jednostavno ne mogu da umrem a ne da se muchim ovako?Kazu da nada umire poslednja...I iako znam da sam sama,tako zudim,toliko se nadam da ce se pojaviti neko ko ce mi dokazati da nisam u pravu....Sxta ce moje jadno srce,iako je izmucheno do krajnjih granica sa tim nozem zabijenim u njega ipak i dalje kuca i nada se...Toliko sam razocharana u sebe i u zivot da nemam chak snage ni da se ljutim ni na koga...Stidim se same sebe...Mrzim samu sebe sxto sam tako slaba....Ali zar treba da dozvolim da me zivot tuche kao do sad?Zeli sve da mi uzme...Ali nema visxe sxta....jednostavno nema,dala sam sve sxto sam imala...Taman kad pomislim da ce sve biti u redu,da mogu ja to zivot mi uporno kaze da ne mogu...Danas je mama bila u sxkoli....Ivanina razredna je rekla kako je moja razredna komentarisala na nastavnichkom vecu da meni nije tu mesto i da se vecina profesora slozila sa tim....Ipak neko misli kao i ja...ipak misle da ne spadam u najgore,da sam mnogo iznad toga....Danas kad sam radila jedan zadatak samo sam pochela da plachem....dosxlo mi je da sve zafrljachim kroz prozor...Zelim da odustanem od svega....A svi mi govore da se namerno zainatim i pokazem matematicharki da se mnogo ogresxila o mene...ja umem da budem jako tvrdoglava...ali nemam visxe snage za tu igru zivaca....Boli me ta nepravda...Boli me vazduh koji udisxem....Svaki udisaj mi je kazna....A kad bih znala zasxto sam kaznjena mozda bi mi bilo laksxe...Ali ne znam i sxta mi onda ostaje?Ostaje da mi da budem ovako patetichna i sazaljevam se...A znam da svi to osecaju prema meni...sazaljenje...Wow,koliko sam daleko dogurala....E,pa meni ne treba nichije sazaljenje,meni treba nechija podrsxka...ali dobro,znam da to necu dobiti...Malopre sam slusxala pesmu Carnival of Rust i chudila sam se koliko jedna pesma moze da bude toliko istinita....Jer realno to je moj zivot-karneval rdje...Moj zivot je jedna velika odvratna rdjotina... Nema nicheg goreg od toga kad ti mrznja zatruje srce kao meni...Onda se ne secasx nicheg lepog u svom zivotu(a u svachijem zivotu ima necheg lepog)....samo vidisx losxe stvari...A to,slozicete se,nije dobro...Nije dobro kada vidisx samo crno...Kazu da je ljubav najjache osecanje na svetu....NIJE...Mrznja je....Ko ima snage da mrzi,ima snage za sve...To onda znachi da ja imam snage za sve...Ali plasxim se....Toliko mrzim da se plasxim da cu ceo zivot biti ogorchena...A kakav je to zivot ako ne mozesx nisxta lepo da pustisx u njega?Ogorchen chovek nije chovek nego monstrum...Stvarno se plasxim da ne postanem takva....Neke odvratne misli su mi pale napamet..na primer: "Najebem se ja njoj svega,da bog je neko golim rukama zadavio,ne zasluzuje da zivi,zelim da je zgazim kao crva,da joj zabijem svoje nokte u vrat,da joj uzmem zivot...da se ugusxi u sopstvenoj krvi...ili da platim nekog da je premlati,ne bih zalila ni dinara za to,dala bih zadnju paru samo da je vidim mrtvu...Slavicu taj dan kad nje ne bude bilo..." Koliko je ovo sxto sam napisala odvratno?Koliko je morbidno?Koliko je bolesno?Previsxe...Eh,da u mojim venama je otrov....Najgori otrov-mrznja...Plasxim se tih misli a sve mi chesxce dolaze....Ne zelim taj otrov u sebi,zelim da ga neko nekako izvadi iz mene....Zelim da se izlechim...Zelim da zivim...Zelim da osetim...(Uz ovo patetisanje,odlichno ide neki sentisx....Hahahaha,sentisx....josx uvek se smejem za to...hvala onome ko je smislio tu rech!SENTISX!!!!)....Zelim da se smejem...Smejati se je mnogo lepo....Biti srecan je mnogo lepo...A ja zelim u svom zivotu samo lepe stvari...Smeh,ljubav...zelim da volim sebe i budem srecna zbog onog ko sam....ali to necu moci dok god mrzim....Nadam se da ce ona nestati iz mog zivota,da je posle avgusta visxe nikad necu videti....samo to trazim i bicu dobro...Jer dok god je ona tu da me truje svojom zlobom necu moci da budem slobodna....
P.S.Niko smej se koliko hocesx ali meni ovo zvuchi mnogo dobro...moglo bi da se iskoristi za neku knjigu ili neko istrazivanje tipa:Kakve misli ludacima prolaze kroz glavu? :3 Imam neki osecaj da ovakva filozofiranja i patetisanje dobro prolaze u latinoamerichkim(vidisx Dora,pazim xD)sapunicama :3 Hmmm,a kako bi se zvalo da je knjiga:Mrznja-sxta je to?xD Ne mogu da verujem da pored ovakve bujice osecanja i tuge mogu da se smejem sama sebi....Stvarno jesam smesxna :3 Realno ja nisam osoba sa sazaljevanje,ja sam osoba koju treba ismevati xD Mada mislim da zasluzujem i mrvicu razumevanja...Volela bih da Grigor i Gunther ovo prochitaju...basx se pitam sxta bi pomislili :3 Verovatno:Kako to da ova osoba josx uvek nije u ludnici?Lol,to se i ja pitam....Sxta chekasx,Niko?Zovi Lazu,ja sam spremna za polazak :3 i da,opet moram da editujem post jer nisam stavila
LIVE.LOVE.LAUGH.
Dragi dnevniche... prosxlo je 2 dana od mog ispada patetichnosti i moram da priznam da se osecam mnogo,mnogo bolje...Dorica mi je pomogla puno svojim rechima podrsxke...Hvala ti,you're my little duck <3 Volim te,I love you,Ich liebe dich,Te amo,Je t'aime...jedva chekam da se upoznamo :3 Ljubim te
Pritom mi se ostvarila zelja!Rospija mi nece predavati u 4. godini!Tralallalal,nadam se da je otkaz dobila posxto nece predavati visxe ni mojoj sestri i josx nekim odeljenjima...Zasluzuje da crkne ali eto,toliko sam skromna da mi je dovoljno da dobije otkaz....Eh,da vidim koga cesx sad da maltretirasx djubre odvratno....EHEJ,SUPER!Sad mi visxe nije profesor,mogu da je sachekam negde u sxumici i izbodem je :3 Ko zna,mozda to neko i uradi umesto mene,ima nas toliko ogorchenih na nju....Da bog da se nigde visxe ne zaposlila!niko ne zasluzuje da gleda njene indijski tepih i trava za golf suknje,kao ni njene sise bez brushaltera(fuuuuuj),hulahopke koje vire iz pantalona a posxto su hulahopke providne vide se i gace(povraca mi se),dzemper sa pletenicom(da,ona ima dzemper sa pletenicom!),pachece chizme(kojima smo se ja i Bojana tako slatko smejale)..Gde nalazi takvu odecu?A chekajte,Bojana je vec odgovorila:Sigurno je uzela od prababe...Mada nesxto mi se chini da ni nasxe prababe nisu nosile nesxto onako...Takodje joj zelim da opere one njene odvratne zube(jao jebote,zgadi mi se zivot skroz...fuuuuj)...Ali ajde da predjemo na neke lepsxe stvari :3
LIFE'S GOOD
E dakle bila sam sa moje dve ludache Ivanom i Bojanom u Usxcu...Ajde,sad kao da ne znate Usxce je shopping mol.:3 Ovo je bio Bojanin prvi put(perverzije,perverzije..hihihihi) i okretala se oko sebe u zanosu...Bila je odusxevljena...a ko ne bi,Usxce je savrsxeno,ima basx svega :3 Prvo smo se gubile i usxle smo u knjizaru i onako ko pomahnitale gledale knjige....Knjige su moja strast :3 Videla sam novu knjigu Gijoma Musoa!!!!Zove se Zov andjela i deluje savrsxeno *.* Oh my dear god moram to imati!Takodje u New Yorkeru sam videla savrsxenu odecu,basx onakvu kakvu sam trazila...Majicu na bretele sa lobanjama na kojoj pisxe ROCK *.* Pink sako(ja imam sve pink-naochare,laptop,kofer,odecu,zasxto ne bih imala i sako :3)i josx neke stvarchice ali sako i majica su glavni :3 E dobro,posxto smo se gubile po Usxcu ogladnele smo pa smo otisxle u Mek :3 I opet sam ja uzela 3 cheeseburgera :3 btw,smrsxala sam a nisam drzala nikakvu dijetu :3 Dok smo zdrale hostesa nas je zamolila da se upisxemo u knjigu utisaka...Svi ljudi su nas gledali ljubomorno..znam da su i oni zeleli da se upisxu ali nisu,ha xD Videle smo Bagrema ali nije bilo chistacha Milancheta :( on je nasx drugar...Otkrile smo da u Meku postoje hostese Ivana i Bojana pa sam ja napisala u knjizi utisaka da bi mogli da nabave hostesu Tamaru :3 Ivana je pohvalila Milancheta xD Onda smo se sxetale po NBu ali prava zurka je usledila u tramvaju/autobusu...Stvorenja u tramvaju:Belo,sivo,iza mene,Filip,debeli Benicijo,zeleno,neki matori sxto mi je buljio u dekolte...znam da ne razumete ali nema veze,mi smo se kidale...Meni je onaj deeli Benicijo izgledao kao neki kinez...i Filipove patike!Stvorenja u autobusu:opet Filip,Lobotomija,Marko,Crveno,ono s brkchicima,Sxegi,Marko,pevach iz Pierce the Veil,onaj sxto mu je dusxa napustila telo,Ljubichasto-kijam-crvene su mi ochi...Znam nisxta ne razumete ali molim vas:onaj sxto mu je dusxa napustila telo(ne,nije Romeo)...E da,Bojana je raskinula veridbu sa Romeom!Jadno malo...Romeo ovo nece podneti!Ne,moram ubediti Bojanu da ne odustaje...Njen Dzosxua je mnogo voli!(Bojana Romea zove Dzosxua...zasxto?ne znam xD)...To vam je avantura u Usxcu i Novom Beogradu..basx chudno,nismo se izgubile xD
Ivana i ja smo pre neki dan prichale o venchanjima i braku :3 Posxto smo i ja i ona nesposobne(a tek Bojana...ona je skroz nesposobna za zivot) prichale smo sxta ce nasxi muzevi misliti o nama...I to pod uslovom da se uopsxte udam...rekla sam samoj sebi:Pa Tamara,niko nije lud da se ozeni tobom...a onda sam pomislila:Pa dobro,neko sigurno hoce...jadna ta budala...Posxto ja sigurno ne planiram da mu kuvam,peglam,perem i sl. Hvala bogu udacu se za nekoga ko ima sva 4(zapravo 5)udova pa moze to i sam...Mislim ako je toliko glup da pokida dugme sa kosxulje neka bude toliko pametan da ga zasxije sam xD U stvari ja cu se udati za Kira ili Mira a posxto oni imaju pare necu morati nisxta da radim :3 jedino sxto planiram je da radjam decu...troje..vec sam smislila imena,a ako se moj muz buni....Pa nek se buni,basx me briga xD moja deca se se zvati ovako:ako je devojchica:Iskra,Lejla,Tia a ako je dechak:Alexej,Andrew,Alexander...E dakle Ivana i ja smo smislile kako cemo da prevarimo te jadnike koji budu bili sa nama...Reci cemo:Znam da napravim 100 jela...On:Stvarno?Koja? Ja:50 jaja i 50 virsxli...Hahahahaha xD mada ja zapravo ne znam da skuvam ni jaja ni virsxle xD Takodje znam da ce mi se desiti sledece:Jednog dana moj muz ce se probuditi i pomisliti:Boze,koga sam ja to ozenio?Ali tada ce vec biti kasno,hihihihihi :3 Mozda je bolje da se udam za Shina...on je pomalo mutav pa ne bi ni postavljao sebi takva pitanja...a Kiro i Miro su opasni,nisu nimalo naivni...vole da igraju prljavo kao ja...Ne,ne,to mi se ne svidja,ja moram da budem glavna u vezi i tachka.Znachi Shin pazi se,ti si moj buduci muz...Lepoto moja najlepsxa <3333 Ne brini se,bicemo jako srecni dok god me budesx slusxao :3 aa,vidi ga <3333
Deca ce nam biti prelepa...kao ona deca sxto reklamiraju mleko,sladoled i sl. ili onaj mali iz reklame za puding sa medom :3
Evo ga moj mali princ Strify :3 Zar nije savrsxen???*.* Znachi umrla sam kad sam videla njegov video za Brave New World :3 Toliko mi se svidelo da mi je to novi nick...i moj princ mi je na avu i potpisu...a znate ko mu je montirao spot?Shin!Moj buduci muz :3 Awwwww,oni se idalje druze <333 dusxe male savrsxene :3 Mislim spot je prosto...magichan...Strifyjev glas..genijalan...Taaako sam ponosna i na njega i na Shina,oh dear god,ne mogu da opisxem koliko....Znachi bukvalno mi dodje da plachem koliko je ovo savrsxeno...Ruke su mi se tresle od srece...znate zasxto?zato sxto je ovo savrsxen korak u ponovnom okupljanju Cinema Bizarre :3 A i nedostajao mi je njegov glas...Oh,boze samo ga pogledajte kako izgleda nevino i nezno u spotu...Pravi princ <333 Dodje mi da uskochim u ekran i zagrlim ga,i zelim da mu pipnem kosu i lice i sve...Shin,bejbe,nemoj da budesx ljubomoran,nas dvoje cemo imati svo vreme ovog sveta ;) I zamislite...nekih osam jadnika je kliknulo dislike!Dislike bar je tolicni da se uopsxte ni ne vidi...Ne bi ni trebalo da postoji za nesxto ovako savrsxeno...zapravo ne bi trebalo da bude ni like nego LOVE...Jadne,izgubljene dusxe mogu samo da budu ljubomorne na malog princa...Pa evo,pogledaj i ti,Niko...nadam se da ti se svidja :3 jer ako ti se ne svidja,ti si mrtav za mene...Jel jasno?
LOVE IS PEACE
Odluchila sam da sxutnem Nenada..Ne da je beozbrazan,nego -.- Ispalio me je josx pre dve nedelje a tad mi je trebala najveca podrsxka...ali ne,on je hteo da bude sa svojim drugom kojem btw nisxta nije falilo...I sad,on mene kao voli...Da,da,mnogo me voli...Svi kazu da je mutav...Pa jeste i to previsxe...Volim ja,ono kad je neko mutav u onoj meri da mogu da ga kontrolisxem ali ovo je mutavo do bola!Nije me chak ni pitao sxta mi je...Mama je rekla da joj ga je zao...ma nema zbog chega -.- Stvarno,reci cu mu da sam se smuvala sa nekim i da ga ostavljam zbog toga....bolje i to nego da mu kazem da je glup...mislim da bi ga to visxe povredilo...E onda,imamo plan sa A. i N.(nije Nenad,neko drugi je)...Plan je sledeci:Ivana treba da se upozna sa A.a ja sa N....i to je to xD o,boze zaboravila sam sxta smo planirale....Pa dobro znam da je A. za Ivanu,neki njegov drug za Bojanu a za mene je N. E sad A. tvrdi da je kupio poklon za Ivanu koji je kosxtao 25 evra...isto tako smo razgovarale o kosmichkim razlozima zasxto on nece doci...I tako smo rekle da su mu nasxli levi jajnik u bubregu 0.o ne znam zasxto smo to rekle ali smo se basx iskidale...i A. je rekao da njegov deda laze i da ga zajebava xD
MUSIC IS WHAT I WANT,MUSIC IS WHAT I NEED...
Da li ste znali da muzika koju slusxamo govori mnogo o nama?Ajde da se igramo one igre "20 pesama u vasxem MP3/4/iPODu i ostalo" Pravilo je sledece:uzmete vasxu spravicu,vrtite pesme i onda stanete....i zapisxete tu pesmu na kojoj ste stali...i tako uradite 20 puta...Bez varanja...ja cu da krenem :3 Cinema Bizarre-LoveSongs(They Kill Me) Ashley Tisdale-How do you love someone Lana Del Rey-Nathional Anthem Black Veil Brides-Die for you Hammerfall-Any means necesery RBD-Rebelde Blood on the dance floor-Star Power Tokio Hotel-Zoom into me Zeljko Joksimovic-Ljubavi The sick puppies-Don't walk away RBD-Quiza My Darkest Days-Casual Sex Three Days Grace-Lost in you Three Days Grace-Home Breaking Benjamin-Dance with the devil Cinema Bizarre-Forever or enever Anahi-Alergico 12 Stones-Infected Simple Plan-Astronaut Black Veil Brides-Youth & Whiskey
Znam da nikog ne zanima ali meni je jako zanimljivo da igram ovu igricu :3 I vecina ovih pesama su sentisxi :3
EXTRA DODATAK ZA NAJVERNIJE FANOVE!!!
1.Kako moj deda zove nasxe tenisere 2.Moje fobije od leptira i Lepe Brene 3.Vicevi Sve to u ovom dodatku! Iiiii,krenimooooo: 1.Moj deda je gluv i nisxta ne chuje...takodje je najveci fan nasxih tenisera...Medjutim posxto je gluv on chuje njihova imena pogresxno :3 Tako da sledi rechnik pravih imena tenisera i onako kako ih moj deda chuje: Novak Djokovic-Djole Novkovic Tipsarevic-Cvićarević Troicki-Tropski Ana Ivanovic-Ana Ivankovic Jelena Jankovic-Elena Ankovic Takodje moj deda gotivi i neke strane tenisere: Federer-Feder Marej-Majer Majer-Marej Jedino Nadal izgovara tachno ali sa pogresxnim akcentom xD
2.Slede moje fobije :3 Dakle ja imam fobiju od insekata....svih,pa tako i leptira
O,boze ovo je nesxto najstrasxnije sxto sam u zivotu videla!Ja bi umrla na mestu da meni leptir sleti na ruku.Aaaaa,uznemirila sam se...Fuj,izgleda tako zlo :/ juche sam sedela u krevetu i gledala TV kad je na krevet sleteo leptir!Ja sam skochila i pochela da plachem...Grozno!Igrao je po mom krevetu!Okretao se i mahao nesxto krilima...it was very disturbing :/ a posle kad je taj prvi nestao pojavio se josx jedan!i isto je igrao po mom krevetu...Ivana je uzela moju Bus Plus karticu i pokusxala da ga otera,medjutim leptir se raspao!Uzela sam maramicu da ochistim krevet jedva se sudrzavajuci da se ne ispovracam...posle mi se gadilo da legnem u krevet...jebote,odvratno! Medjutim ono sxto me josx visxe plasxi je Lepa Brena...kad sam bila mala videla sam njen spot za pesmu Luda za tobom i sad imam traume za ceo zivot...u spotu se ona okrece,vrti glavom i ima chudne frizure...a najstrasxnije mi je kad ima one sxtrafte kao zebra!kad sam bila mala htela sam da umrem na te scene!u stvari evo vam pa vidite kako je bolestan spot...o,boze,tako se plasxim :/ Jeziva je :/
Isto tako plasxim se i pesme Ti si moj greh...ne znam zasxto,ali meni je ta pesma veoma uznemiravajuca i uzasno je se plasxim :/ kad je chujem sva se najezim...
3.Ova su mi 3 trenutno omiljena:3 Ivana mi ih je rekla
*Kokosxke skupljaju pare da kupe poklon nekoj drugarici i pita jedna:Koliko para treba?a druga ce:KolKO KO DA Hahahahahaha :3
*Kako se zove muva koja voli med? Muhamed...hahahahahahaa,Muhamed...ovo mi je smesxnije i od sentisxa :3 hahahaha,Muhamed :3
*Malom cigi se ide u WC i pita on oca gde je WC...Cale mu pokaze,kad mali ciga se vraca posle pola minuta i otac ga pita:Pa kad si pre zavrsxio? mali ciga ce:Nisam ni isxao...na jednim vratima je pisalo M a na drugim Ž pa nisam znao gde da uđem....Pa će ćale:E bre,sxta me tako blamirasx,pa svi znamo da je M za Madame a Ž za nas Žentlmene Hahahahahaha...Žentlmen!hmmmm,pitam se da li je moj mali princ Žentlmen...Žentlmen koji se zove Muhamed i peva sentisxe...Hahahahaha :3
Nadam se da ce ovo neko prochitati jer se nisam valjda zajebavala sa ovim 4 sata za dzabe
Tamara + mali milion prezimena poznatih lichnosti
Last edited by Brave.New.World.♥ on Fri Jul 06, 2012 1:01 pm; edited 1 time in total
THANK YOU!
I need to reblog all the amazing gifs and fan arts you do for the brave new world video. Your reaction is overwhelming, I was so nervous before releasing the video since it is the first time you get to hear music I have been working on for the last two years.
Thank you so much for all your comments, critique, you art, your reblogs and shares, your energy and inspiration. 10.000 on youtube views in 24 hours - can you believe that??
For part II and part II of the the glitter & dirt trilogy, I chose songs that are different from brave new world because I want to show you different sides of my music.
Right now, I am working on mood boards for part II.
xoxo
JACK STRIFY
Evo i slika ako ne verujete :3
Ovo je neplanirano ispalo da napisxem....ON JE OVO NAPISAO....MOJ MALI PRINC....I PRATI ME NA TUMBLRU!!!Provereno njegov nalog...Isto kao i Yuov MOJ BOZE DVA CHLANA CINEMA BIZARRE ME PRATE NA TUMBLRU!!!!Samo mi josx Shin fali...posxto tumblr imaju samo Yu,Shin i Strify...Ajde,ti si moj buduci muz,moramo nekako da stupimo u kontakt,bejb :3 O,BOZE JA NE MOGU DA VERUJEM....YU I STRIFY MI VREDE KAO SVI OSTALI....PLACHEM OD SRECE,OVO MORA DA JE NEKI SAN...LJUBAVI MALA NAJLEPSXA <3333333
BEFORE YOU CRITICIZE-UNDERSTAND
Dragi dnevnice... mislim da si zasluzio da te opet malo smaram sa svojim snovima :3 Priznaj,Niko....nedostajala sam ti...a sto se tice ovog citata gore-znam da niko ne razume moje snove...Ne razumem ih ni ja xD Mozda je najbolje da krenem odmah da ne gubim dragoceno vreme...Mada ja ionako nemam sta da radim ali svejedno,pravite se da to ne znate...
1. SAN ...je retardiran xD dakle sanjala sam kako se dopisujem sa Nenadom i nesto se svadjamo preko poruka i na kraju se nekako dogovorimo da se vidimo da sve raspravimo...I sad isli smo na Kalemgdan nas dvoje zajedno sa Ivanom,Bojanom i Kirom...i nas tri se kao skinemo u kupace kostime i legnemo na travu...I Nenad pridje nekoj zeni sa malom devojcicom i ispituje je o njoj kao neki pedofil...I onda mi pridje i pocne da me pipa...I ja pokusavam da ga odgurnem ali ne mogu i onda dolazi Kiro i kaze mu da se skloni od mene i zastitnicki me zagrli :3 awwww,meca moj mali...pogledajte ga:NEODOLJIV JE!POJELA BIH GA ODMAH SAD...Sto rece jedna devojka:Savrsen,Savrseniji,Kiro ♥ Prosto obozavam ovu sliku,iako se njemu ne vidi pola face...:3
A ovde ga vidimo sa mojim buducim muzem Shinom...izgledaju kao dva brata...ili mozda brat i sestra...ili mozda dve sestre...E pa dobro,ko ne veruje-da njih dvojica su muskarci :3 imaju penis...zapravo dva penisa,pobogu ne mogu njih dvojica da imaju jedan penis!xD dobro imaju penise koje bih ja volela da vidim :3 Mislim da bi se moj otac slogirao kad bi ovo procitao
A isto tako flawless je i sa smedjom kosicom :3
Da predjem onda na drugi san koji ce mnogima(Dori i Mici) mozda biti zanimljiv xD dakle
2.SAN San pocinje tako sto se ja setam sa Ivanom i Bojanom..nekako se odjednom izdvojim i ostanem sama a oko mene su mrtve ptice...a mrtve su zato sto nemaju glavu!i odjednom pocnem da se gusim i osetim perje u ustima...toliko sam se uspanicila da sam pocela da placem i onda je dosla Bojana ali je zamalo upala u neku rupu...Onda sam kao kuci i zvali su hitnu pomoc zato sto me je bolelo srce i posekla sam ruku...a racun za hitnu pomoc je bio preko 40,000 din(a koliko ja znam to se ne placa)...I kao dosao je i policajac u kucu i tata mu je dao kafu i njih dvojica su pricali kako se tesko zivi,o poslu i tako nekim muskim sranjima...mene su ovi iz hitne pomoci stavili na nosila i onda su me svi ignorisali a ja sam se osecala uzasno...ja podignem glavu i vidim da ne postoji plafon u stanu...vidim nebo,koje je prepuno crnih oblaka a ispod se nazire nebo koje je krvavo crvene boje...I onda se na sredini pojavi neko oko koje me gleda...i ja sam se opet uzasno uspanicila,pocela sam da placem i vikala sam:Mama,necu da me ovo oko gleda...Onda su me ovi iz hitne pomoci odvezli ali niko nije bio sa mnom...stigli smo tamo i ja sam izasla iz vozila i pocela da skacem po nekim roze i plavim stepenicama...i kako bij ja sisla sa plave stepenice tako bi se ona srusila...Tu su bile Dora i Mica sa foruma i zajedno sam sa njima usla u zgradu....sela sam izmedju njih dve a Dora se ljutila zato sto je Milica obukla njenu haljinu...ja sam sve vreme plakala i bila neutesna i Milica me je uzela i stavila me u svoje krilo xD i onda sam im ja ispricala sta se desilo(ono sa pticama i okom)i kako mislim da me neko proganja a njih dve su me tesile...Onda je usla jedna od onih cuvarki plaze(nije Pamela Anderson,nego neka druga glumica) i Dora joj je trazila vodu zato sto meni nije bilo dobro...Onda se odjednom stvorim u dnevnoj sobi sa mojim Mirom(Max Jason Mai) i mi imamo sex :3 a sve vreme nam Marko stoji iznad glave i gleda nas a mi se ponasamo kao da on nije tu...i kad smo zavrsili Miro je mrtav ladan trazio od Marka da nam donese cokoladu...Marko je to i uradio i takodje je samo gledao dok smo ja i Miro tamanili cokoladu.Onda smo nas troje seli da gledamo Carmed a epizoda je pocinjala tako sto se njih 4.(Prue,Piper,Phoebe i Paige)bude i gledaju zavodljivo u kameru a na podu sobe spavaju neke kineskinje...I onda se i one probude i pocnu da pricaju o sexu 0.o Onda sam se ja odjednom smuvala sa Justinom Bieberom!Ali,u mom snu,on je siromasan i odveo me u svoju kolibu i tamo smo imali sex :O I onda sam se ja umotala u carsav jer sam htela da spavam...i onda je u kolibu usao ubica,ubio Justina i iseckao ga na komadice a te komadice je umotao u moj carsav koji je sad bio skroz krvav i zajedno nas je ubacio u kantu za djubre!Onda se ja opet nalazim sa mojim Mirom na klupici ispred zgrade u ljubimo se...I neki glas sa neba me je pitao zasto ga volim a ja sam odgovorila:Zato sto voli mog sina...(ko je otac mog sina-ostace misterija...stvarno ne znam da li je Miro otac)..I onda sam ja trudna i idem sa mamom da kupujem stvari...trebaju mi jer mi je porastao stomak...i mama mi uporno gura neki zuti duks ali kad ga ja obucem on mi je ogroman(iako sam bila trudna)....i dalje se ne secam xD Ne znam za tebe Niko ali meni ovaj san deluje kao neki horor film:Strasne paranormalne stvari(oko,mrtve ptice,stepenice-ima neceg cudnog u tome da se one sruse odmah nakon sto vi sidjete sa njih),puno sexa,ljubav,ubistvo,plakanje...mogli bi da snime stvarno neki dobar horor-triler...Kako bi se zvao?Sexy paranormalno ubistvo?xD Ne,mislim da niko ne bi gledao film koji se tako zove...ako kojim slucajem neko smisli ime za moj film nek mi javi :3 Btw,da li si provalio da sam prestala da pisem sx,ch i ta sranja?stvarno je smorilo a i ovako izgleda lepse :3 U sledecem nastavku koji sledi sutra pisacu o dogadjajima sa raspusta posto jos malo putujem :3 Jedva cekam!!!!!Ahhhhhh,Grcka *.* E sad bih pisala o tome ali mi je prazna baterija na laptopu...Jbg -.- Aj vidimo se onda sutra
It is a Limited Edition Lovesongs (They Kill Me) Vinyl “STYLE IS WAR” from Cinema Bizarre
“I’m raising some money for my new video equipment. It would be quite nice, if somebody would buy this :) “- Mr. Hangover
Ok,ovo sam nasla na tumblru(stvarno me je mrzelo da "slikam"-znate na sta mislim)...i dusa me boli...kasnije sam nasla jos neke informacije o ovome i moje malo savrsenstvo nema novca da sebi priusti novu opremu koja mu treba...ja bih najstvarnije kupila ovo samo zbog njega,sve bih uradila zbog njega ali jbg roditelji mi ne daju(tj.nisam ih ni pitala,ali vec znam odgovor) -.- nadam se da ce sto vise njih kupiti da bi on prikupio pare...stvarno mi se place sto je u ovakvoj situaciji...Takodje sam se jos vise sokirala kad sam procitala u jednom intervjuu da je rekao da je asexualan!MOLIM???Radije bih da je gay nego da je asexualan...zasto???sta se desava sa svima u zadnje vreme?i Filip sumnja da je asexualan...Kiro ima devojku...o,boze,zar im nije dovoljno sto su se raspali(mislim na njihovu grupu koju svi vec znate zahvaljujuci meni :3)...ako me je srce zabolelo sto Kiro ima devojku(znam da je to bolesno,ali jbg,ja njega volim kao da se nalazi ovde pored mene),sad mi ga je neko iscupao iz grudi i gazi po njemu...ima da iskrvarim na smrt sad...umrecu od tuge...plus popravni je za samo dva dana...ako me ne strefi srcka veceras nece nikad...mada ko zna,mozda se slogiram i ostanem kao biljka do kraja svog zivota...Ne mogu ja ovo da izdrzim...ovo je previse za mene,ja sam previse osetljiva za ovaj svet...gledam Shinove(pardon Mr.Hangoverove)slike i suze mi se skupljaju u ocima...ne,ne verujem u ovo...zelim da umrem...mada ne znam kako kad treba za pola sata da izadjem sa Ivanom,Bojanom i Filipom?ne zelim bas da umrem na onom igralistu dok se ljuljam sa Filipom na onoj ljuljasci...treba dete da se istraumira...ono kao ljuljamo se nas dvoje,i on nesto prica:"Jao,ja sam isao na to takmicenje iz matematike zajedno sa Boskom ali sam ja mnogo bolji od njega jer ja znam matematiku a on bas i ne..jel se slazes s tim Tamara?"nema odgovora od Tamare...ona je otisla na onaj svet..."Tamara?"Filip me drma:"Tamara?"Ivana i Bojana prilaze i lupaju mi samare:"Tamara?" Tamara je odavno otisla...umrla je...ali znajte da vas voli...pazice vas odozgo(ako uopste odem u raj...jbt,necu valjda u pakao?)Pazicu na tebe Shin(pardon Mr.Hangover -.-)...iako nikad neces biti sa mnom jer si asexualan...Nisi! Trebalo je da se vencamo...i imamo decu kao sto su ona sa reklama :( Izdao si me!!! Mislim da bi ovo moglo da se iskoristi kao odlican scenarijo za neki tuzan film u kome cu ja igrati glavnu ulogu :3 Film ce se zvati "Tragican zivot Tamare...necemo joj reci prezime" Takodje znam da sam duzna da pisem o skoro celom raspustu a to ce biti kad se opametim(a to verovatno nece biti nikad)...mozda bi bilo najbolje da umrem posto iovako ionako imam gomilu obaveza a vi jos od mene ocekujete da pisem dnevnik... Tako da...ako je ovo zadnji put da pisem dnevnik(znam da nije ali svejedno)...oprastam se od vas...zbogom,volim vas sve(ne znam samo koje sve,kad niko ovo ne cita) P.S.Shin(pardon,Mr.Hangover),stici ce tebe kazna sto si me izdao...IAKO CES UVEK BITI NAJLEPSI I NAJBOLJI ZA MENE
Draaagi dnevnice... samo da javim da sam dobro...da,znam da nikog ne interesuje...Takodje,upravo sam shvatila da sam se ponasala kao da je Shin umro...a nije,cak ni u onom fazonu da je mrtav samo za mene...Nije,uvek cu ga voleti pa makar on bio najasexualnija osoba na svetu...vencacemo se i imacemo decu tako sto cu ga ja silovati,verujte nije mi to problem...nimalo :3 E onda bih mogla sad malo da vam pisem o vecerasnjem izlasku sa Filipom...Dakle obukla sam mini suknju i majicu bez bretela...i nisam obukla brus ali ono,majica nit je providna nit je previse otvorena nit ja imam nesto velike grudi...Ali Filip je to zanemario...ja sam izasla pre Ivane da me Filip ne bi cekao...znaci u momentu me je odmerio od glave do pete i buljio mi je u sise!Osecaj je bio cudan-moj drug Filip me tako gleda...onda su se uskoro pojavile Ivana i Bojana i njih je takodje Filip odmerio...mislim da pokusava da ubedi sebe da nije asexualan...Shin,mogao bi malo da se ugledas na Filipa...poslacu ti ja neke moje slicice...mogu ja i da se skinem za tebe :3 sve za tebe,ljubavi...pa vencacemo se E da se vratim na pricu...onda smo se nas cetvoro setali i lupetali gluposti i otisli smo na "ono" igraliste sa ljuljaskama...prvo smo se ja i Bojana ljujale a Ivana i Filip su pricali...onda su nam zaverenicki prisli smejuci se i Ivana je rekla:"Provalila sam sta je ona kucica" btw,na tom igralistu postoji neka malena kucica za koju niko ziv(osim ko udje unutra) nije znao sta se nalazi unutra...ja sam rekla da mozda sluzi kao skloniste,da se neko malo dete skloni ako pocne da pada kisa...Medjutim ispostavilo se da nije tako :3 Ivana je rekla:"Ja sam rekla Filipu:"Znam sta je ovo,improvizovana kuhinja!" a Filip(dramaticni uzdah):Ahhh,jeste"...posle smo ja i Bojana prisle tamo i zaista...to je bila improvizovana kuhinja...imala je sporet!(minijaturni...nisam sigurna cak ni da bi igracka serpica stala na one ringle)...Dok je Ivana ljuljala Bojanu neki celavi kreten je rekao:"Hoces da mi das broj?" ja sam pitala:"Ko?ja ili Filip?" a on je rekao:"Filip" onda smo otisli do Bojane koja je ljuljala Ivanu...prvo je Bojana sela Ivani u krilo,pa sam onda ja...medjutim zakljucile smo da nema nikakve svrhe da se tako ljuljamo pa smo odustale...pricali smo o ljudima hermafroditima i Filip je rekao da ti ljudi obicno imaju obelezja muskog pola i da im se jajnici spustaju u testise 0.o i da su ti organi drugog pola u stvari ostaci sijamskog blizanca...takodje smo raspravljali o tome da li je Ana Marija hermafrodit...Filip je rekao da zeli da postane molekularni biolog i Ivana ga je nazvala Filipilni Filipolog...takodje,sve sto Filip kaze zvuci perverzno :3 on je jednostavno takav...onda su celavi + dva druga za podrsku prisli tamo gde smo ja i Filip sedeli i poceli su da zezaju Filipa da je peder...Sto je mene strasno iznerviralo pa sam normalno skocila na njih(ne bukvalno,nego sam pocela da se svadjam sa njima) pa se i Ivana ukljucila...poceli su cak da me vredjaju...sta je ono rekao?da mi je kosa kao slama...ha,ja sam njemu rekla da me plasi njegova celava glava u obliku jajeta...i sta god mi rekli oni nisu hteli da prestanu pa smo mi na kraju otisli u "Krug"...naravno,tu je bio Mutavi(kad budem pisala o raspustu detaljnije sve ce vam biti jasno)...medjutim nije smeo da pridje meni zbog Filipa...pickica Filip je rekao:"Ivana imas nesto masno od pice"...mislio je na otpadak od pice ali naravno mi smo umrle od smeha Onda sam ja pricala viceve i u zanosu sam umesto "Pricaju Isus i apostoli" rekla "Pricaju Filip i apostoli" na sta je usledilo valjanje od smeha...kasnije tokom veceri Filip je totalno bio odusevljen mojom idejom da on prica sa apostolima da je nekoliko puta to ponovio...mi smo ga nesto pitale valjda sta je radio a on je rekao"Prico sa apostolima"...kasnije mu je stigla neka poruka i mi smo ga pitale s kim se to dopisuje na sta je on odgovorio:Sa apostolima...kasnije je rekao da je njegova e-mail adresa philip95@apostoli.isus....Hahahahahaha Filip car!Onda smo se naslonili jedni na druge...Ivana i Bojana i ja i Filip...inace Bojana ima taj fazon da rasiri noge i kaze:Moje telo je spremno...kad su se njih dve naslonile ledja o ledja gledali smo tako da ja i Bojana gledamo u prazno(zapravo Bojana je gledala u pijanu druzinu koja je pevala uz gitaru a ja u...prazno)a Ivana i Filip su gledali jedno u drugo...Ivana je(iako je imala haljinu)rasirila noge i rekla mi da pogledam njene gace medjutim i Filip ih je pogledao pa smo umrli od smeha...bez brige Ivana,Filip je asexualan(a ne,nije,danas smo to utvrdile 0.o)i tako je doslo vreme da setamo Lunicu...Luna je happy little puppy :3 Ivana i Bojana su se uhvatile za ruke kao dve lezbejkice,sto one i jesu,cak sam ih i slikala...ja i Filip smo sve vreme pricali:Aaaaa,kako su slaaaaatke :3 Filip je rekao da je nase naselje toliko zanimljivo da se oseca kao da se naduvao...takodje je rekao da voli kad se ljudi vole na sta sam se ja slozila sa njim...onda mi je on pruzio ruku 0.o koju sam ja uhvatila 0.o Filip i ja smo se drzali za ruke 0.o Cekaj,Ivana i Bojana su se drzale za ruke kao dve lezbejkice sto i jesu?0.o Onda smo ja i Filip naterali njih dve da se svi cetvoro uhvatimo za ruke...sad cu pokusati da vam opisem situaciju:Ivana je ispred mene a Bojana ispred Filipa i njih dve se drze za ruke...ja i Filip se takodje drzimo za ruke a ja sam svoju drugu ruku dala Ivani(ona je pruzila ruku pozadi,zar sve moram da vam crtam?xD),a Filip i Bojana su se isto tako uhvatili...i tako smo isli nas cetvoro po ulici kao neki manijaci :3 She's a maaaaaaniaaaaac,maaaaniaaaaac on the floooooor Onda sam ja rekla:Zgazila sam u nesto za sta mislim da je povracka...i magija je prestala,carobni lanac se pokidao tj svi su pustili moje ruke....Pa hej,zgazila sam,nisam pipala rukama!.-.- Onda nam je prisla neka mala kuca,slatka...bila je cista i videlo se da je negovana + bila je mladunce a niko ne napusta mladunce...sto nas je navelo da pomislimo da je pobegla...jadno malo,zamalo da ga zgaze kola...pocela je da nas prati i bila je odusevljena Lunom...Lunica nije bas delila odusevljenje prema novoj drugarici...posle nekog vremena se izgubila...jadno malo,da sam mogla nesto da uradim uradila bih ali nisam mogla nista :( nadam se da su je vlasnici pronasli...sutra Tri fantastiko ide na Adu(Ivana,Bojana i ja)a Fantasticna cetvorka ce biti potpuna uvece kad ce nam se Filip pridruziti :3 Inace sve ovo vreme dok sam ovo pisala dopisivala sam se sa Minom iz 12. gimnazije...ona mi je bila najbolja drugarica u 1. godini srednje,i jako sam je volela...ali smo se rastale i posle toga smo se bas slabo cule...i sad smo chatovale sat ipo vremena na faceu(mamin profil,ne moj)...i ona je pala na popravni iz matematike i pazite ovo sad:Njoj predaje profesorka koja je meni predavala u 2. godini!I isto tako ima ljubavnih problema,kao i ja...bas mi je prijalo sto sam chatovala sa njom,bas sam razmisljala o njoj ovih dana i nedostajala mi je...dogovorile smo se da se vidimo ovih dana kad obe zavrsimo sa popravnim...a i Kaca i Marija idu na popravni...i umrla je profesorka istorije sto nam je predavala u 1. godini...bas mi je bilo zao kad sam to cula :( bila je skroz gotivna bakica...R.I.P...Hmmm,mogla bih sada da idem da spavam,sutra ustajem bas rano...pisacu verovatno sutra ne brinite :3
Tamara + mali milion prezimena muskih poznatih licnosti Edit:znala sam da sam nesto zaboravila!Filip nam je ispricao vic za koji je rekao da mu je rekla profesorka engleskog: Plavusa je narucila picu.Posle nekog vremena stigao je raznosac sa picom i pozvonio je na vrata.Plavusa je pitala:Ko je? Tip:Rasnozac pica Plavusa:Udji pa je raznesi Mozete samo zamisliti nasu reakciju :3
Otac se upravo izdrao na mene..usao je u sobu i terao me da mu skidam nesto za njegov pisljivi telefon od 600 evra i odmah sam mu rekla da ne mogu sad,znaci prekinuo me je dok sam spremala stvari za popravni...i ja sam pristala i kad nisam znala kako to da mu skinem on se izdrao na mene i rekao mi da sam bezobrazna i da nece vise da trpi moje ponasanje,kako se drao mislila sam da ce me lupiti i onda je izjurio i tresnuo vratima moje sobe...i mama je odmah dosla u sobu i ja sam se rasplakala...i evo oci su mi toliko naduvene da jedva gledam...i sad je kao dosao da mi se izvini i on misli da je sad sve u redu ali nije...rekla sam mu da necu da ga vidim ni sutra ni prekosutra...nasao je da se dere na mene u ovakvom trenutku kad sam najranjivija,bas njega boli uvo sto sam danas bila toliko nervozna da sam htela da ubijem nekoga.Mama je barem danas pokusavala da me oraspolozi a on me nije pitao ni kako sam kad se vratio sa posla,sad ima onaj pisljivi Samsung Galaxy S 2,i ne odvaja se od njega,zadnja 4 dana samo u njega gledao i ni u sta drugo.Kao da mi to nije dovoljno saznala sam da je N.P. pao godinu...planirala sam da vece provedem na forumu da se malo opustim a evo sad ih slusam kako se svadjaju...sad stvarno ne znam kako cu da zaspim...a moram da spavam da bih sutra funkionisala...ako padnem i ovde ubicu se stvarno...znaci ovo je stvarno vrhunac,osecam se toliko lose da se plasim da cu umreti nocas...Plus sam nervozna zato sto treba da dobijem a koji sam baksuz dobicu bas dok se budem spremala da idem tamo...kako bih volela da umrem sad!niko ne zna kako mi je,niko...i tacno znam,sad kad se Ivana bude vratila kuci i videla me uplakanu zapitkivace me sta je bilo...Boze,daj da umrem da prestane ovo mucenje od zivota...jer ako ostanem ziva ima da ubijem nekoga(a taj neko ce verovatno biti matematicarka)a posto sam sad punoletna zavrsicu u zatvoru...Imam utisak da se ne bih oraspolozila ni kad bi mi se Kiro pojavio pred vratima i pitao me da se udam za njega...mislim da cu da idem sad,mozda i zavaram samu sebe da mi se spava iako mi se oci sklapaju jer su naduvene od plakanja
Did you now that when someone appears in your dreams,it's because that person misses you
-Psychological fact
Dragi dnevnice, PREZIVELA SAM!PROSLA SAM POPRAVNI!ali dobro,o tome neki drugi put...Mia mi je napisala nesto u hot seatsu i to me je podsetilo da treba da napisem snove koje sam sanjala na moru...Kao sto znas,Niko(posto citas ovo)ja redovno pisem o svojim snovima pa zasto onda ne bih zapisala i ove sto sam sanjala na moru?xD znam da svi prosto obozavate moje ludacke snove pa vas ni ovoga puta necu razocarati...za najvernije fanove ponovo je tu vasa bizarna Tamara :3 mogla bih kasnije da pisem i o mojim jezivim dozivljajima...imam toliko toga da pisem ali sad sam zavrsila sa matematikom pa imam vise vremena i brigu manje...e da krenemo onda?Idemooooooooooo
1.SAN Mislim da sam ga sanjala drugo vece kad smo stigli na more...kao Fredi Kruger je porodicni prijatelj 0.o i on stalno dolazi u nasu kucu...i svaki put on dodje kod mene i pocne da me pipa...i ja govorim mami i tati da on zeli nesto od mene a oni mi ne veruju...i kao zadnji put kad je dosao poneo je sekiru...i bas kad je zamahnuo njome da mi odsece glavu ja sam se probudila...uzas!koji je ovo put da sanjam Fredija...on me proganja
2.SAN
Ovaj je bas kratak odnosno secam se samo ovoga:Neka zena je ubijena u Polihronu(mestu gde smo bili) i neka dva detektiva traze moju pomoc u resavanju slucaja...gde mene nadjoste ljudi?
3.SAN Ne secam ga se bas u potpunosti ali probacu za vas da se setim...ja se spremam da se vidim sa Adisom...i cim sam izasla iz kuce pocela je da pljusti neka kisa...otvorila sam kisobran i hodala sam ulicama koje su bile prepune bara...medjutim to mesto mi uopste nije bilo poznato...nije bilo ni Polihrono,ni bilo koji deo Beograda,ni Petrovac,ni Bec,ni Bratislava...nista poznato...naisla sam na neku zgradu...na ulazu je stajala kao neka fontana iz koje se prelivalo puno vode...inace je ceo ulaz u zgradu bio jako lepo sredjen...krenula sam da se penjem uz stepenice kao da znam gde Adis zivi i shvatila sam da je u stvari bila ogromna poplava i da mi je voda bila bukvalno do clanaka...dosla sam do jednog stana i pozvonila i otvorio mi je Indijac koji je prodavao narukvice na plazi(ali u stvarnosti je prodavao,ne u snu...inace,tip je bio skroz jeziv,i nije prodavao samo narukvice nego i kisobrane 0.o zamislite samo samo sleceu situaciju:leskarite na lezaljci sa slusalicama u usima,zatvorili ste oci,uzivate u letnjem povetarcu,mirisu peska i mora a onda otvorite oci i vidite jezivog tipa kako vam gura narukvice u lice i kaze:Narukvice?...da,meni se to desilo)rekao mi je da bezim i ja sam strcala dole i otisla sam do nekog kluba...i iako je kisa lila ko iz kabla,ja sam izgledala savrseno(ja ne izgledam savrseno ni kad je najsuncaniji dan,a kamoli kad pada kisa)...usla sam unutra i videla Strifyja!Prisla sam mu,najhladnije i pocela da pricam sa njim i on me je upoznao sa Shinom...onda sam ja htela da se slikam sa njih dvojicom i dala sam nekoj zeni da nas slika ali ona nas je uslikala tako da se ja ne vidim -.- ja sam se iznervirala i Strify mi je rekao da ce mi rezervisati mesto i sutra u klubu...i sutradan sam ja dosla i njih dvojica su bili tu,slikali smo se i videli smo se svi troje...inace njih dvojica su imali plavu kosu i roze krajeve(ko sto je Demi imala) xD ali bili su prelepi <333(pa normalno,njih dvojica su u pitanju)
Mog Billa(Billov poster)trenutno napadaju leptiri...dva stoje pored njega i gledaju ga...Leptiri,ostavite ga na miru!On je samo moj!Jao,fuj,sto mrzim leptire,tako su gaaadni -.-'
4.SAN Sanjala sam ga predzadnje veceri...ja i Adis smo na plazi i ljubimo se...odjednom ja zaspim(u snu)i kad sam se probudila videla sam kako me Adis skida i hteo je da me siluje!Ja sam ga odgurnula i potrcala sam...trcala sam,ne znam ni ja koliko dugo,i opet mi je mesto bilo skroz nepoznato...Gde god da sam trcala pojavila bi se ispred mene neka baba i pricala mi nesto ali sam ja bezala od nje...na kraju,dosla sam u neku slepu ulicicu i ta baba mi je prisla jako blizu i bila je toliko jeziva i gledala me je nekim uzasnim pogledom da sam mislila da cu umreti...i tad sam se probudila...
Ako je ona recenica na pocetku dnevnika tacna ispada da ja nedostajem Frediju Krugeru,detektivima,Indijcu koji prodaje narukvice,Strifyju,Shinu,Adisu i nekoj babi 0.o Ajde Adis i Indijac sa narukvicama da razumem ali Fredi Kruger?nisam bas toliko sigurna u to...a Shin i Strify,mozda isto kao Romeo,osete kad ja mislim na njih ili ih sanjam pa im dusa napusti telo...jadni mali <3 izvinite Inace,idem sad da spavam jer sam jaaaako emotivno i fizicki iscrpljena posle svega ovoga...pisacu ti ovih dana opet Laku noc
Hell is empty and all the devils are here.
Dragi dnevnice,
Kao sto vidis,malo sam se opametila i odlucila sam da pisem o raspustu...ali samo ono sto nije vezano za more...sad sam shvatila da treba da pisem i o mom rodjendanu(koji mi je idalje svez u glavi iako je bilo pre 3 meseca),izletu(koji mi je takodje svez iako je bilo pre 3 meseca)i naravno o moru...to mora specijalno da se odvoji,a pisacu o moru kad moja sestra zavrsi da bih mogla da prepisem od nje...ona pamti najsitnije detalje a ja ne,pa zato xD
Prvo sam odlucila da vam napisem gluposti i sitinice koje su mi(nam) ulepsavale dane i nasmejale nas :3
Ja:Ahhh,odakle poceti?Previse je stvari Niko:Od pocetka mozda? Ja:Pa bas ti hvala Niko,mislim da je to stvarno odlicna ideja Niko:Nema na cemu,uvek sam tu za sve sto ti treba Ja:Awwww,Niko,volim te <3333 Niko je bas divan,uvek me oraspolozi E dobro,onda idemo od pocetka,odnosno od prve stvari koje se secam xD A to je:Ima jedna pesma,al joj ne znam ime,mislim da se zove...H8er! E dobro,na pocetku raspusta bile smo opsednute tom pesmom a isto tako smo bile svedoci cestih svadja izmedju nasih komsija...da li se secate komsinice Vesne,navijacice?kao i uvek opet je ona glavni akter a tu su i njeni roditelji-Vinka i Drago.Drago je pricao kako je postojala klima u svakom autobusu u koji je on usao na sta se Vesna rabesnela i rekla kako to nije tacno,da on bulazni i da ne lupeta gluposti i tako je pocela svadja...e i onda smo mi smislile pesmicu po uzoru na nasu omiljenu pesmu H8er...original pesme ide ovako: "Vatra trazi vodu da umije se, ne boj se,ovo sve,ljubav jeeeeee a nasa verzija je isla: "Vesna trazi Draga da posvadja se, (pa Vinka kaze) Ne boj se,ovo tvoj otac jeeeee" Pevale smo to ceo dan Takodje Vesna je utripovala da je meterolog i predsednik Srbije...stalno prica kako meteorolozi nemaju pojma i onda ona daje svoje prognoze(koje uglavnom budu pogresne)...isto tako kritikuje sve politicare kao da bi pa ona bolje vodila drzavu Kad bi ona bila predsednica,bilo bi kuku majko,svima nama! Takodje sam odlucila da treba promeniti nesto na nasoj politickoj sceni i odlucila sam da osnujem sopstvenu stranku koja ce se zvati "Za jaku Srbiju-Samo avangradno" Istina,moja stranka bi bila tu samo kao podrska jadnim gradjanima,nije kao da bismo mi nesto stvarno radili(a i zasto bismo?pa ako smo u stranci,znaci da smo politicari...od kad politicari rade bilo sta?)Tako da,ako zelite da se uclanite u moju stranku to vas nece kostati nista...uradite sledece:
Posaljete meni na PM:
Code:
Da,zelim da se uclanim u stranku "Za jaku Srbiju-samo avangardno" Da,zelim da promenim nesto u nasoj drzavi Da,obecavam da cu raditi samo onako kako meni odgovara i gledacu samo svoju korist Da,zelim da budem pravi politicar
Uz to prilozite svoje licne podatke,ime,prezime,datum rodjenja,mesto zivljenja,vase prihode i sl.i na PM ce vam stici obavestenje da ste primljeni u stranku! Da,ljudi,toliko je jednostavno!Ako moja stranka ne uspe,ostaje nam samo da se molimo Btw,ljudi,ne shvatajte ozbiljno ovo sto sam napisala,samo se salim :3 Dooobro,da predjemo na jos gluposti Moja lovely sister Ivana se dopisivala na nekom chatu sa jednim drugom kad joj je odjednom stigla poruka od osobe ciji je nick bio Avangarda(verovali ili ne) Avangarda:Bosa? Ivana:Gola? Avangarda:Da li si bosa?da se nasa stopala upoznaju... i poslao joj je sliku svojih stopala i to je trazio i od nje! Fuj,bre,koji bolesnik!Naravno Ivana je odmah otisla odatle ali sad nam je barem ostalo da prepricavamo dogadjaj i smejemo mu se :3 Dalje,my lovely sister i my lovely BFF bile su na Adi i rekle su da je neko dete pitalo majku:"Mama,da li smem da imam kolekciju kamenja?" Naravno,mama je bila ostro protiv toga. Takodje Ivana i Bojana su napale i njihovog jadnog druga A. Ivana je rekla:"Necu vise da se iglam sa njim" na sta je Bojana rekla da je on pokvarena igracka...Mada je meni palo svasta napamet kad je rekla da nece vise da se igla sa njim...Mislim igla?droga? Kad smo vec kod igli...da li se secate onog takmicenja koje se zvalo Idol?Jedan lik je pevao onu pesmu Odem li u venucu...pogledajte sta mu je rekao jedan clan zirija :3
Zamolila bih vas da pogledate video do kraja,i ostali pacijenti su vrlo komicni
Znam da se sa ovim stvarima ne treba saliti ali meni je ovaj vic bio jednostavno presmesan! Pita Hitler malog Jevrejina:Koliko imas godina? Mali Jevrejin odgovara:Osam Na to ce Hitler:U logor te nosam
A nije lepo stvarno ali zar nije smesno?to je samo vic ionako
I opet je Ivana glavni akter sledece price...dopisivala se sa nekim likom i on joj je poslao svoju sliku...na toj slici je on sedeo za stolom na kojem je bio kecap!On ju je pitao sta misli o njemu a Ivana je napisala:Kecap! Onda je taj lik napisao da je otisao u Vrnjacku banju,da ce se smoriti i pitao je Ivanu sta da radi a ona mu je napisala:Uzmi kecapa
Onda,ovo se desilo kad sam se ja dopisivala sa jednom drugaricom na nekom chatu...na tom chatu je zabranjeno pisanje psovki pa cak i samo koren te reci npr. od jebanje-jeb...a isto je vazilo i ako biste napisali i yeb,i odmah bi as automat izbacio sa chata..i sad jedan lik je isao redom i pitao sve kako se kaze obrva na engleskom...i naravno svi su pisali eyebrow...i normalno posto u toj reci postoji yeb,automart ih je sve izbacio...onda je dosao do nekog lika i pitao ga to isto Lik br 1:Kako se na engleskom kaze obrva? Lik br 2:Mislim da je brow Lik br 1:Hahahaha,nije,nego eyebrow I automat ga je izbacio...Hahahaha,lik se sam ispalio!ja sam umirala od smeha
Takodje kad sam se dopisivala sa tim drugom,upoznala sam jos jednog lika koji mi je rekao da se u njegovoj ulici jednom zapalio neki hipik i da je cela ulica halucinirala 5 dana...ja sam se odvalila od smeha
Da li znate onu decju pesmicu "10 ljutih gusara?"
Ko je ne voli?Ja je obozavam ^^ Smislila sam i svoju verziju,zove se:10 Dobrih Frajera...ajmo svi pevamo! "10 dobrih frajera,doslo u moj krevet..." Volela bih da 10 dobrih frajera dodje u moj krevet...Shin,bejbe,bez ljubomore...vencacemo se mi A ima i verzija 10 ljutih rakija...hocete da je cujete?pa ne zanima me ako necete,u svakom slucaju cu je postaviti xD ali cela verzija :3 "
Deset ljutih rakija, da ne bude zima, jednu sam eksirao, sad ih devet ima. Devet ljutih rakija, ja vec ne znam ko sam, jednu popih da se setim, ostade ih osam.
Osam ljutih rakija, sad sve mutno gledam, daj jednu da progledam, sad ih ima sedam. Sedam ljutih rakija, polako gubim svest, još jednu da se razbudim, sad ih ima šest. Šest ljutih rakija, spreman sam za let, ja ih vidim deset, jer ih ima pet.
Pet ljutih rakija, na pola sam posla, sad ih ima cetiri, a ja vidim osam.
Cetiri ljute rakije, sedim kao kip, devet caša vidim, u stvari ih je tri. Tri ljute rakije, spreman sam na sve, gde nestade jedna?! Ostale su dve. Dve ljute rakije, loza izvanredna, dok sam na to mislio, nestade još jedna.
Popih i tu zadnju, pa pritisnuh reset, uzeh flašu ponovo, pa ih opet deset...
"
Hahahahaha,majko mila,koji ludak je to smislio :3
Ahhhh,al sam se umorila pisuci...Idem sad odmoriti oci moje carne pa cu se vratiti da pisem o nasim izlascima u toku raspusta...Zabava je zagarantovana!