You are not connected. Please login or register

Princezin dnevnik ^^

Go to page : Previous  1, 2, 3

Go down  Message [Page 3 of 3]

51Princezin dnevnik ^^ - Page 3 Empty Re: Princezin dnevnik ^^ Sun Sep 08, 2013 1:00 pm

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Princezin dnevnik ^^ - Page 3 Large
Boys play with toys,girls play with boys.

Dragi moj denvnice...
Muskarci...Moja omiljena misterija.Najcudnija stvorenja na ovom svetu.Moja majka kaze da su oni niza bica od nas.Slazem se s njom.A da bi sve zene na ovom svetu ipak malo zagvirile u muski svet otkricu vam neke tajne o njima.

*Podela muskaraca/muskih osoba
1.)Bjednici
2.)Polu bjednici
3.)Ne Bjednici

U grupu Bjednika spadaju:
1.)Separativne licnosti(Boga pitaj sta to znaci).To su:
-Zeljko.Zeljko je svaki decko koji je pomalo mutav,neutralan je,uglavnom nosi trenerke ili cvetne sorceve.
-Predrag.Predrag je svaki decko koji izgleda kao totalni jadnik i ocajanik,veruje u ljubav,svake veceri ce ti slati poruke tipa:Andjelcicu,jel pavas,vojim te puno bebo moja.To sve govori.
-Dragomir.Dragomir je obicno svaki mrsav,pomalo ofucan,povremeno duhovit decko,cudan.
2.)Filipi
Filip je inace moj drug iz osnovne koji je ok ali je streber i nikad nije imao devojku(tj imao je imaginarnu).Filip je svaki decko koji je streber,samo uci i muva devojke sledecim recenicama:
,,Moje tangencijalno ubrzanje se savrseno slaze sa tvojim radijus vektorom"
,,Ja sam sinus,ti si kosinus,hajde da budemo tangens"
,,Dzemicu(:P) ako ti treba pomoc oko eksponencijalnih jednacina,ukucaj Nerd_x_10na23 i posalji na koren iz 3 sa 2"

3.)Vlade(Redneks,seljaci,etc.)
-Svaki decko koji je ljakse ili je celav,nabildovan,sa lancima,mastan i iz kola mu se cuju narodnjaci,on je Vlada.Ne sumnjajte u to.
4.)Cvetići
-Svaki decko koji razmislja samo o sexu je cvetić iz čega sledi zaključak da su svi momci cvetići.

U grupu Polu Bjednika spadaju:
1.)Muske poznate licnosti
-U ovu grupu spadaju muske poznate licnosti(to mi stvarno nije palo na pamet?)
2.)Lepi momci
...koji,nazalost,ne znaju da koriste svoj mozak.Zato su Polu Bjednici.Lepi su ali to nije dovoljno.
3.)Momčići
-U ovu grupu spadaju decaci ispod 12 godina za koje se nadam da nisu postali cvetici i koji su jos uvek deca.
4.)Mice
-U ovu grupu spadaju svi momci za koje kada ih vidite kazete:A mice su.Opet kazem,mice su ali to nije dovoljno.

U grupu Ne Bjednika spadaju:
Niko.Prazno je i mracno(plasim se xD)

*8 zlatnih pravila o muskarcima by Ivana & Tamara:

1.Svaki muskarac mora malo da smrdi...pomirite se s tim.Oni misle da mi volimo njihov "prirodni" miris(za koji oni misle da je veoma muzevan).Ko ih je to slagao?
2.Svaki muskarac mora malo da bude razrok...pa samo malo detaljnije pogledajte njihove slike.
3.Svaki muskarac mora da ima malo izdeformisano lice...opet kazem,pogledajte njihove slike.
4.Svaki muskarac mora da bude malo perverzan...kao sto je rekla moja mati oni su niza bica od nas.
5.Svaki muskarac mora da ima svoju tuznu pricu...pa kako bi nas inace privukli i odveli u krevet?Sigurno ne svojim opojnim,prirodnim("muzevnim")mirisom...
6.Svaki muskarac mora malo(vise)da prdi...pa zapravo svi prdimo.To je cinjenica.Ali muskarci prde vise.I to je cinjenica.
7.Svaki muskarac mora da krije pravog pedera u sebi,koji cuci unutra,onako jadan i ceka da ceka ispliva na povrsinu xD
I najvaznije pravilo,pravilo number 8:
8.Svaki muskarac mora da bude isti kao i ostali.U prevodu-iako se nama cini da ima izuzetaka,poenta ovog pravila je da su svi muskarci,negde duboko,isti.Nema razlike.Svi su perverzni.Svi su bezosecajni.Naravno,svaki muskarac ima svoju tuznu pricu(pobegao sam od kuce,roditelji su me tukli,drustvo me je odbacilo,siromasan sam...itd.).Ne slusajte ih.To su lazi kojima hoce da vas pridobiju a onda ce da nasrnu na vas(jedan sut u pravo mesto ce biti sasvim dovoljan).

Istrazivanje sprovele:Ivana i Tamara
Preuzeto iz:Ivaninog dnevnika
Nesto izmenila i nesto dodala:Tamara

P.S.Iako mrzim sebe idalje sam genijalna.Peace out,suckers!

52Princezin dnevnik ^^ - Page 3 Empty Re: Princezin dnevnik ^^ Mon Sep 23, 2013 10:36 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Princezin dnevnik ^^ - Page 3 Tamarinamatura3

Every end is a new beginning.

Dragi dnevnice,
sinoc sam razmisljala o maturi pa sam odlucila da ti pisem.Iako je proslo skoro 3 meseca secam se vrlo jasno.Prozivela sam svaku emociju koju sam prozivela tog 6.juna.

Iscekivanje...oh,tako sam zelela da vidim kako su se drugi sredili.Vec sam se naostrila da budem razocarana kad shvatim koliko su druge devojke lepse od mene a takodje i da budem besna kad vidim devojke nasminkane i obucene u stilu Granda.

Nervoza... Osecala sam se kao da se udajem.Da li cu se srediti na vreme?Da li ce mi frizura i sminka izdrzati celo vece?Da li cu isprljati ili pocepati haljinu?Da li ce me noge boleti od stikli i silnog igranja?Da necu ostati gladna?Da li cu lepo ispasti na slikama?Da li ce mi,mozda,neko namerno napakostiti?

Uzbudjenje...Stvarno se desava!Moja velika matura!Imam divnu haljinu,elegantnu frizuru,fabuolos sminku,sve je na mestu.Osecala sam se kao zvezda.Sve oci su bile uprte u nas a mi svi,onako elegantno obuceni,kao da smo glavni glumci koji su dosli na premijeru svog novog Holivudskog filma!

Strah...Da li ce sve biti u redu?Da li ce se,mozda,neko posvadjati?Potuci?Povrediti?Da li cu se,mozda,rasplakati jer je kraj?

Tuga...Nema vise.IV8 je zavrsena prica posle mature.Zadnji put smo svi bili na okupu.Nikad vise nece biti isto.Nedostajace mi neke osobe.Nedostajace mi ona uzavrela atmosfera kad ponedeljkom ujutru udjem u ucionicu i cujem najnovije traceve sa zurke.Ili euforija kad planiramo da svi zajedno pobegnemo sa casova.Ili kad se plasimo kontrolnog iz matematike...da li smo uspeli da dobijemo dvojke?Razredna kako se dere na Strahinju da prekine da prica gluposti.Spasoje i Pavlovic da ucute..Da svi ogovaramo Anu P.Da Luka iznosi svoje teorije o bojama,vanzemaljcima,nastanku sveta.Pikac da objasni konfuzne stvari.Bazileus kako izgovara:Oooouvaj...ili Ruusijaah.Toga vise nece biti.Bilo je zanimljivo.Zato sam tuzna.

Matura mi je prosla kao u nekoj izmaglici.Igrali smo kao ludi,nije nas bilo briga ni za sta.Da li ce se frizure pokvariti,sminka razmazati,haljine i kosulje pocepati,nakit poispadati,jednostavno smo igrali,pevali i uzivali u drustvu jedni drugih.Ali highlight momenat je definivitno Gangnam Style.Trebalo je da vidite Bazija i Dekija.Igrali su zajedno s nama.Nikad ne biste rekli da su nam profesori.Kako se blizio kraj mogli ste da vidite promene raspolozenja na licima.Nije bilo toliko osmeha koliko suznih ociju.Bojana i ja smo brzo pobegle sa mesta nesrece da ne bismo dosle u sitaciju da se oprastamo sa svima i placemo.Nisam plakala.Bila sam toliko umorna da nisam imala snage ni za sta osim da euforicno ozivljavam trenutke,muziku,mirise,glasove,boje u svojoj glavi.No,dobro,mogla bih i neke slike da postavim...da se podsetim jos malo...

Pre nego da sam krenula...odbor za ispracaj ;)

Princezin dnevnik ^^ - Page 3 Img7006
Princezin dnevnik ^^ - Page 3 Img7015
Princezin dnevnik ^^ - Page 3 Img7009
Princezin dnevnik ^^ - Page 3 Img7012
Princezin dnevnik ^^ - Page 3 Img7008

Kod Bojane...

Princezin dnevnik ^^ - Page 3 Img7023

I evo nas tamoooo...(slike koje su losijeg kvaliteta su slike(one prave-sto se drze u ramovima)koje sam ja uslikala mobilnim)

Princezin dnevnik ^^ - Page 3 Sdc12345
Princezin dnevnik ^^ - Page 3 Sdc12338
Princezin dnevnik ^^ - Page 3 Sdc12353
Princezin dnevnik ^^ - Page 3 Dsc0517
Princezin dnevnik ^^ - Page 3 Dsc0519
Princezin dnevnik ^^ - Page 3 Dsc0524
Princezin dnevnik ^^ - Page 3 Tamarinamatura2
Princezin dnevnik ^^ - Page 3 Tamarinamatura1

Naravno,ima tu jos dosta slika ali su mi ove najdraze...Sta da kazem osim da ce mi ovo vece i IV8-ZOOLOSKI VRT ostati zauvek u srcu!

Tamara,xoxoxo

53Princezin dnevnik ^^ - Page 3 Empty Re: Princezin dnevnik ^^ Thu Sep 26, 2013 7:31 am

Djavo.

Djavo.
Slaba na Konjak
Slaba na Konjak

Princezin dnevnik ^^ - Page 3 Large

Last night I was dreaming about us...Again.

Dragi dnevnice,
osetila sam potrebu da pisem ali nisam mogla da se odlucim o cemu cu...da li da pisem o moru(ne-bolna secanja,previse slika,oduzelo bi mi par sati a baterija mi je skoro prazna),o nedavnim izlascima(koji su bili hilarious a ja uopste nisam duhovita danas).Inace sam bolesna kao pas.Imam pocetak gnojne angine(sam bog zna sta to znaci,ali u svakom slucaju mi se ne svidja kako zvuci).Bila sam kod nove doktorke danas(posto sad kao student ne mogu da se lecim kod skolskog doktora).Otisle smo tamo da uzmemo moj karton da ga prebacimo na odeljenje za odrasle i neka zena je pocela da prica s mamom i mama joj rekla da smo mi dosle da prebacimo karton a ona je rekla:Aha,sad krece u srednju.A mama je rekla:Ne,ne,fakultet.A zena je rekla:Jao,lutka,kako je slatka,izgleda kao da je sad zavrsila osnovnu skolu.Taj komentar mi uopste nije smetao posto je zena rekla da sam lutka i slatka a ja sam se,u najmanju ruku,raspadala tamo.Kao stavila sam puder cisto da ne plasim ljude po ulici ali sam idalje izgledala kao polumrtvak,usudicu se da kazem i les.Zapravo,ne znam kako me je ta zena uopste videla posto sam idalje bila providno bela.Jedino mi je nos,od silnog duvanja,bio crven.Kao nadrogirani Rudolf.A tek kosa...Vezala sam je u rep ali je idalje bila prljava i cupava.Mada moj katastrofalni izgled nije nista u poredjenju s tim kako se osecam.Nos mi je toliko zapusen da kapi za nos ne prolaze tamo gde bi trebalo da prodju,nego samo iscure iz mog nosa bez ikakvog efekta.Zvucim kao mentalno zaostalo cetvorogodisnje dete kad pricam(nek mi Bog oprosti,ali stvarno zvucim tako).Po doktorki-grlo mi je uzasno crveno(ma nemoj mi reci?U utorak nisam mogla da pricam,gutam hranu i vodu,udisem vazduh,jer me grlo bolelo kao da mi ga je neko iznutra odrao.Svaki gutljaj vode ili zalogaj hrane su mi bili kao da gutam zilete.Naravno,kad mi se nos zapusio morala sam da disem na usta,posto 0% vazduha uspeva da prodje kroz nos.Prosle i pretprosle noci sam se budila na svakih sat vremena jer me je grlo toliko bolelo da sam mislila da cu poludeti.Bukvalno mi je doslo da placem koliko sam se lose osecala.Nocas sam sastavila ,sveukupno,dva sata sna).No,dobro,danas sam konacno otisla kod doktorke i dobila lek.Doktorka je bila bas fina prema meni(Mama misli da su joj se smucili stari ljudi...verovatno je sva srecna sto konacno ima nekog mladog pacijenta).Sto je najgore od svega,toliko sam lose da sam tek sad skapirala da sam dosla da napisem moj ludacki san od pre neko vece(dok sam jos mogla da spavam -.-) Dakle

Moj ludacki san(bitch please)

Stojim ispred ogledala obucena kao imbecil.Nosila sam roze helanke,bundu kao onu sto je nosio Macklemore u Thrift shopu,crne rukavice bez prstiju sa pufnicama i pletenu kapu.Mama i tata su lepo,elegantno obuceni,tata nosi odelo a mama haljinu.Onda se Ivana vraca od Novaka a mama i tata joj kazu da treba negde da me vode,a 11 uvece je.Naravno bunila sam se,nisam htela da idem u imbecilnoj odeci pa sam se presvukla u farmerke i sivi dzemper,izgledala sam bozanstveno(da se razumemo-ja nikad ne bih izgledala bozanstveno u farmerkama i sivom dzemperu u stvarnom svetu...Izgledala bih obicno,mozda cak i kao streber.Ali ovo je ipak bio san a u snovima je sve moguce).Ispostavilo se da me oni vode u zatvor!I to neki napusteni,koji je navodno pun duhova.Tamo me docekuje Austin u odelu.Izgledao je taaaako sexy.On me je sprovodio po zatvoru i pokazivao mi zatvorske celije,kao da ja odaberem u kojoj cu spavati.Usla sam u jednu,povukla Austina za sobom i napastvovala ga.Skinula sam to odelo s njega za dve sekunde.Onda smo imali sex na zatvorskom krevetu(mislim da duhovi nisu videli takvu akciju decenijama xD)Bilo je onako strastveno i divlje i romanticno u isto vreme.(Gledaj i uci,Adise.)(U stvari ne znam kako je to moguce,jer koliko sam provalila Adis definitivno ne moze da mi cita misli a kamoli da vidi moje snove).Kad smo zavrsili ja sam sa zaprepascenjem konstantovala da svuda ima kamera(opasni neke duhovi,nema sta).Austin se,skroz go,penjao po zidovima da ih skine(apsolutno nemam objasnjenje za ovo.Sigurna sam da se Austin nikada ne penje go po zidovima)a ja sam kopala nekom motkom kamere koje su bile zakopane u zemlji.Kada smo se resili svih kamera on je meni rekao da moram da idem.Onda smo Ivana i ja u Knez Mihajlovoj,obucene kao da smo krenule u klub(kratke haljine,stikle)A Knez je kao skroz raskopan,a neki cigani prodaju vodu.I kad smo stigle na Kalemegdan on je bio poplavljen i da bismo presle na drugu stranu morale bismo da plivamo.Naravno,posto nismo htele,vratile smo se i tu smo srele Bajica koji je nosio dugacku,crnu suknju.(Kao da sam predvidela promenu imidza.Samo da vidite njegovu novu frizuru...jos je gore nego da je odlucio da stvarno nosi suknje.Kad je mama videla rekla je:Pa sta je ovo,izgleda kao oni iz 60ih.)Ja sam se bas obradovala sto sam ga videla i pocela sam da pricam s njim kad sam propala negde a on me je izvukao.Ja sam ga uhvatila pod ruku a onda je naisao Djole,rastavio me od Bajica,onako ljubomorno(nisam sigurna da li je bio ljubomoran zato sto sam JA bila sa Bajicem ili BAJIC sa mnom...jel kapirate?)i ja sam ga pozdravila a onda se pojavio i Bordjoski i ugurao se izmedju mene i Bajica.Onda smo srele Milovanovica,Didija,Boska i Urosa.Ivana i ja smo se pozdravile s njima a Uros je bio dzin(pravi dzin-bio je jedno 5 metara visok)Rekao mi je:Jao,Tamara,kako lepo izgledas a onda je pitao gde smo Ivana i ja krenule.Mi smo rekle na Kalemegdan ali da smo odustale jer je poplavljen a Uros je rekao:Pa prevescu vas ja preko vode.(Ivana je rekla za njega da je Mesija...Mislim da je pre htela da kaze Mojsije).I tu se zavrsilo.

Juuu,ode mi baterija skroz.A vala i oci,jedva ih drzim otvorene.Pa,vidimo se onda,mozda vec sutra.

Tamara,xoxoxoxo

Sponsored content

Back to top  Message [Page 3 of 3]

Go to page : Previous  1, 2, 3