Boys play with toys,girls play with boys.
Dragi moj denvnice...
Muskarci...Moja omiljena misterija.Najcudnija stvorenja na ovom svetu.Moja majka kaze da su oni niza bica od nas.Slazem se s njom.A da bi sve zene na ovom svetu ipak malo zagvirile u muski svet otkricu vam neke tajne o njima.
*Podela muskaraca/muskih osoba
1.)Bjednici
2.)Polu bjednici
3.)Ne Bjednici
U grupu Bjednika spadaju:
1.)Separativne licnosti(Boga pitaj sta to znaci).To su:
-Zeljko.Zeljko je svaki decko koji je pomalo mutav,neutralan je,uglavnom nosi trenerke ili cvetne sorceve.
-Predrag.Predrag je svaki decko koji izgleda kao totalni jadnik i ocajanik,veruje u ljubav,svake veceri ce ti slati poruke tipa:Andjelcicu,jel pavas,vojim te puno bebo moja.To sve govori.
-Dragomir.Dragomir je obicno svaki mrsav,pomalo ofucan,povremeno duhovit decko,cudan.
2.)Filipi
Filip je inace moj drug iz osnovne koji je ok ali je streber i nikad nije imao devojku(tj imao je imaginarnu).Filip je svaki decko koji je streber,samo uci i muva devojke sledecim recenicama:
,,Moje tangencijalno ubrzanje se savrseno slaze sa tvojim radijus vektorom"
,,Ja sam sinus,ti si kosinus,hajde da budemo tangens"
,,Dzemicu(:P) ako ti treba pomoc oko eksponencijalnih jednacina,ukucaj Nerd_x_10na23 i posalji na koren iz 3 sa 2"
3.)Vlade(Redneks,seljaci,etc.)
-Svaki decko koji je ljakse ili je celav,nabildovan,sa lancima,mastan i iz kola mu se cuju narodnjaci,on je Vlada.Ne sumnjajte u to.
4.)Cvetići
-Svaki decko koji razmislja samo o sexu je cvetić iz čega sledi zaključak da su svi momci cvetići.
U grupu Polu Bjednika spadaju:
1.)Muske poznate licnosti
-U ovu grupu spadaju muske poznate licnosti(to mi stvarno nije palo na pamet?)
2.)Lepi momci
...koji,nazalost,ne znaju da koriste svoj mozak.Zato su Polu Bjednici.Lepi su ali to nije dovoljno.
3.)Momčići
-U ovu grupu spadaju decaci ispod 12 godina za koje se nadam da nisu postali cvetici i koji su jos uvek deca.
4.)Mice
-U ovu grupu spadaju svi momci za koje kada ih vidite kazete:A mice su.Opet kazem,mice su ali to nije dovoljno.
U grupu Ne Bjednika spadaju:
Niko.Prazno je i mracno(plasim se xD)
*8 zlatnih pravila o muskarcima by Ivana & Tamara:
1.Svaki muskarac mora malo da smrdi...pomirite se s tim.Oni misle da mi volimo njihov "prirodni" miris(za koji oni misle da je veoma muzevan).Ko ih je to slagao?
2.Svaki muskarac mora malo da bude razrok...pa samo malo detaljnije pogledajte njihove slike.
3.Svaki muskarac mora da ima malo izdeformisano lice...opet kazem,pogledajte njihove slike.
4.Svaki muskarac mora da bude malo perverzan...kao sto je rekla moja mati oni su niza bica od nas.
5.Svaki muskarac mora da ima svoju tuznu pricu...pa kako bi nas inace privukli i odveli u krevet?Sigurno ne svojim opojnim,prirodnim("muzevnim")mirisom...
6.Svaki muskarac mora malo(vise)da prdi...pa zapravo svi prdimo.To je cinjenica.Ali muskarci prde vise.I to je cinjenica.
7.Svaki muskarac mora da krije pravog pedera u sebi,koji cuci unutra,onako jadan i ceka da ceka ispliva na povrsinu xD
I najvaznije pravilo,pravilo number 8:
8.Svaki muskarac mora da bude isti kao i ostali.U prevodu-iako se nama cini da ima izuzetaka,poenta ovog pravila je da su svi muskarci,negde duboko,isti.Nema razlike.Svi su perverzni.Svi su bezosecajni.Naravno,svaki muskarac ima svoju tuznu pricu(pobegao sam od kuce,roditelji su me tukli,drustvo me je odbacilo,siromasan sam...itd.).Ne slusajte ih.To su lazi kojima hoce da vas pridobiju a onda ce da nasrnu na vas(jedan sut u pravo mesto ce biti sasvim dovoljan).
Istrazivanje sprovele:Ivana i Tamara
Preuzeto iz:Ivaninog dnevnika
Nesto izmenila i nesto dodala:Tamara
Preuzeto iz:Ivaninog dnevnika
Nesto izmenila i nesto dodala:Tamara
P.S.Iako mrzim sebe idalje sam genijalna.Peace out,suckers!