Omiljeni crtać? xD
Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa
+13
irresistible.
~pretty.teardrops♥
flawless.
Seoulite
Marco.Essential♥
_skyfall
gotcha.
immortality.
Miaa_____♥
stella luna.
ProkletaKučka
∀phrodite.
Sky
17 posters
351 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat Jun 15, 2013 11:39 pm
stella luna.
Admin
352 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu Jun 27, 2013 8:45 am
Sky
Expelled from paradise
Mhm, sad za par dana (čitaj iza 1.7.)stella luna. wrote:Ideš li u Ploče?
Ofarbat ću donji sloj (ovaj uz glavu), i vrhove šiški i vrhove kompletne kose, htjela sam ja sve u plavo no nisu mi dali pa smo se ovako našli XDIFeedYouMyLove.♥ wrote:A hoces da farbas bas celu kosu,krajeve ili kako?
Jer mi je to najdraža boja :3_skyfall wrote:Haha sto u plavo?
Pa onako, prije sam dosta gledala CSI ali u zadnje vrijeme sam prestala i s Las Vegasom i Miamijem i New Yorkom i ostala gledati samo Bones :3Because of You ♥ wrote:Jel volis Istrazitelje iz Majamija?
Da se ja naspavam kako spada 8)ɱɐ¢ßɐʁßɩ∊o❼ wrote:Sta mislis, za sta je raspust, i samo leto stvoreno? :)
Kralj lavova, čak sam i mače bila nazvala Simba XDDDstella luna. wrote:Omiljeni crtać? xD
353 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu Jun 27, 2013 10:47 am
Demigod
Now I can feel that explosion
Sviđa mi se ime teme samo da znas haha <333
kako siii <33
kako siii <33
354 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat Jun 29, 2013 3:12 am
stella luna.
Admin
Jel ti se još sviđa B.?
355 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat Jun 29, 2013 8:24 am
Sky
Expelled from paradise
I meni, iako mi je Demons bolja XDDemigod wrote:Sviđa mi se ime teme samo da znas haha <333
kako siii <33
Nekak prazno, iskreno (gledala pola zadnje ep TVDa (dakle kraj), završavam čitanje zdanje knjige iz trilogije 50 nijansi (opet kraj), završavam čitanje TSC 2 (opet kraj, jest da nije kraj trilogije ali svejedno se bližim kraju) plus kao šlag na tortu neki dan je HRT2 prestao prikazivati Supernatural nakon kraja pete sezone (opet kraj) pa su mi se svi krajevi skupili i ne daju mi disati :'D) ovo je ukratko bilo HAHAHAHA <3
Taman pomislim da ne i onda slučajno naletim na razrednu sliku pa sve ponovno :3stella luna. wrote:Jel ti se još sviđa B.?
356 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat Jun 29, 2013 10:50 am
Demigod
Uuu i meni je demons super *.*
Hahah definitivno ukratko haha
Kako stojis sa filmovima?
Hahah definitivno ukratko haha
Kako stojis sa filmovima?
357 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat Jun 29, 2013 11:48 am
Sky
Expelled from paradise
Stojim. HAHAHAHAHAHAHAHAHA Zadnji koji sam odgledala je Kletva 3 i poslje su mi tjedan dana drugi gasili svjetlo u sobi navečer LOL a od onih koje sam planirala pogledati, pogledala sam, pa.... nijedan još. Planiram krenuti gledati neke serije: True blood (Tamara me davila da krenem, mada nije nešt zabavna poslje pročitanih knjiga pošto ih se drže kao pijan plota), Supernatural ponovno i još neku, ili sf ili nešto tipa PLL, GG ili The Carrie Diaries, tako da su mi trenutno filmovi na zadnjem mjestu [nekak sam raspoložena za duge odgovore, čudno s obzirom na uobičajne XD]
358 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat Jun 29, 2013 11:35 pm
Demigod
Uf,imas posla hahha
Sto slusas trenutno?
Sto slusas trenutno?
359 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat Jun 29, 2013 11:39 pm
Sky
Expelled from paradise
Swedish House Mafia - Don't You Worry Child ft. John Martin
360 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sun Jun 30, 2013 2:27 am
Demigod
A koju vrstu najvise?
361 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sun Jun 30, 2013 4:14 am
Sky
Expelled from paradise
Vrstu čega? HAHAHAHAH
362 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sun Jun 30, 2013 7:57 pm
∀phrodite.
Take me to the other side
Omiljeni lik u Supernatural kog su ubili? :D
363 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sun Jun 30, 2013 8:38 pm
stella luna.
Admin
GG ti gledaj xD
Jel Katie Cassidy glumi u Supernaturalu?
364 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Mon Jul 01, 2013 1:02 am
Sky
Expelled from paradise
Aw :3 Dean i Cass (Dean je bio mrtav preko 10 puta, Castiel malo manje, i opet ih je Bog (u Cassovom slučaju) i arkanđel čiji je posrednik i Bog (u Deanovom slučaju)ɱɐ¢ßɐʁßɩ∊o❼ wrote:Omiljeni lik u Supernatural kog su ubili? :D
Mhm, Ruby, pa ju je poslije zamijenila Genevieve Padalecki (Jaredova žena), osim ak nisam pobrkala glumicestella luna. wrote:GG ti gledaj xD
365 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Mon Jul 01, 2013 7:29 am
∀phrodite.
Kako se osecas sad kad ste usli u EU?
366 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Mon Jul 01, 2013 8:17 am
Demigod
Uf mogu ja,mogu ja! xD Ja vec osjecam onaj svjezi europski zrak....Salim se evo slusam "Beograd" by Elitni i jedem iako sam dns bila kod zubara XD
Je**s EU,samo cemo postati kanta za smece nakon Rumunjske i Bugarske.
Omiljena pjesma trenutno?
367 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Tue Jul 02, 2013 2:55 am
stella luna.
Admin
Kad ideš na more?
368 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu Jul 04, 2013 4:39 am
Sky
Expelled from paradise
Isto kao i prije, šta bih se trebala drugačije osjećat? o.o :Pɱɐ¢ßɐʁßɩ∊o❼ wrote:Kako se osecas sad kad ste usli u EU?
LOLDemigod wrote:Uf mogu ja,mogu ja! xD Ja vec osjecam onaj svjezi europski zrak....Salim se evo slusam "Beograd" by Elitni i jedem iako sam dns bila kod zubara XD
Trenutno Crazy train od Ozzyja Osbournea (moguće da sam krivo napisala ime i/ili prezime pjevača) xd
Ovaj mjesec, ne znam točno kad, ubrzo uglstella luna. wrote:Kad ideš na more?
369 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu Jul 04, 2013 5:52 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Sta ima novo kod tebe?:)
370 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu Jul 04, 2013 7:55 am
Sky
Expelled from paradise
Prošla sam razred (ne znam jesam ti rekla XD) i to s četiri. Ponovno sam počela gledati SPN (četiri epizode dnevno) trenutno mi je ostalo još 5 ep do kraja prve sezone, ozbiljno razmišljam da krenem gledat TB. Danas sam išla na drugi kraj grada da bih došla do TB 4 dijela knjige koji je tek preveden, i kad sam došla do knjižnice onda sam shvatila da radi po ljetnom vremenu tako da je bila zatvorena X'D I počela sam slušat Miley i country, sam mi jošfali šešir i čizme :'D
Ukratko xD
Ukratko xD
371 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu Jul 04, 2013 7:57 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Country?Ja mrzim tu muziku.Marina nemoj da me teras da te se odreknem xD
Kako ljubav?
Kako ljubav?
372 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu Jul 04, 2013 7:58 am
∀phrodite.
Koje gradove bi volela da posetis?
373 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu Jul 04, 2013 8:10 am
Sky
Expelled from paradise
A samo od The band Perry, poslušaj If I die young i Better dig two i promijenit ćeš mišljenje XD i ja sam ju mrzila, a onda sam počela slušat njih i Swift (koja je sad prešla na pop) XDIFeedYouMyLove.♥ wrote:Country?Ja mrzim tu muziku.Marina nemoj da me teras da te se odreknem xD
Kako ljubav?
Amm, htjela bih posjetiti Sarajevo, Beograd, Sofiju, Bukurešt, Rijeku, Pulu, MOSKVU, DUBLIN, Brisbane, Sidney, LONDON, New York, New Jersey, LOS ANGELES, i htjela bih otići u Split sad na ljeto i u Dubrovnik (mda sam već masu puta bila)ɱɐ¢ßɐʁßɩ∊o❼ wrote:Koje gradove bi volela da posetis?
374 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu Jul 04, 2013 9:38 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Kakav je Dubrovnik?Toliko sam ucila o njemu iz istorije i taj grad me mnogo zanima
375 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu Jul 04, 2013 10:56 pm
stella luna.
Admin
Marina sluša Miley
Jelena Karleuša?
Jelena Karleuša?
» OFF » Time for fun » Hot seats » Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa
Similar topics
» J. Lo ne skida ruke sa svog mlađahnog dečka
» Seal konačno skinuo venčani prsten s ruke
» Lady Gaga pomaže ocu oko restorana, ali neće kuvati: “Ona ima dve leve ruke”
» Rihanna poručila Paris Hilton: Dalje ruke od Chrisa Browna!
» Nisu na ratnoj nozi: J-Lo i Marc Anthony došli na društveni događaj držeći se za ruke
» Seal konačno skinuo venčani prsten s ruke
» Lady Gaga pomaže ocu oko restorana, ali neće kuvati: “Ona ima dve leve ruke”
» Rihanna poručila Paris Hilton: Dalje ruke od Chrisa Browna!
» Nisu na ratnoj nozi: J-Lo i Marc Anthony došli na društveni događaj držeći se za ruke