Gde idete u Nemačku?
Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa
+13
irresistible.
~pretty.teardrops♥
flawless.
Seoulite
Marco.Essential♥
_skyfall
gotcha.
immortality.
Miaa_____♥
stella luna.
ProkletaKučka
∀phrodite.
Sky
17 posters
Go to page : 1 ... 10 ... 15, 16, 17
401 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri Nov 08, 2013 2:40 am
stella luna.
Admin
402 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri Nov 08, 2013 4:32 am
gotcha.
Moderator
Šaimaaaaa? <3
403 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat Nov 23, 2013 6:19 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Kako je bilo na ekskurziji,gde ste sve bili?:)
404 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sun Dec 08, 2013 7:38 am
immortality.
Now I can feel that explosion
Kog dogadjaja se nerado secas?
405 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sun Dec 08, 2013 10:00 am
∀phrodite.
Take me to the other side
Omiljena Enrique-ova pesma? :-)
406 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat Dec 14, 2013 12:25 am
Sky
Expelled from paradise
nemaju fine s uzorkom xDDemigod wrote:HAHAHAHA kupi kupi XD
Koji mob imas?
LG KP502, idući tjedan bi mi trebao stići Samsung Galaxy Ace Plus (kupljen je samo čekam uređaj XD)
Bila ja još 15-16 11. XD u Munchenustella luna. wrote:Gde idete u Nemačku?
Razmišljam dal' da se ipak ne farbam XD pošto sam našla recept za brži rast kose XDgotcha. wrote:Šaimaaaaa? <3
Deutches Museum, BMW Welt, BMW muzej, Productronica sajam (zbog tog smo i išli lol), Allianz Arena i po gradu, valjda je to sve XDDjavo. wrote:Kako je bilo na ekskurziji,gde ste sve bili?:)
Prvog dana osnovneimmortality. wrote:Kog dogadjaja se nerado secas?
Tonight i'm loving you *__*∀phrodite. wrote:Omiljena Enrique-ova pesma? :-)
407 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat Dec 14, 2013 6:59 am
Demigod
Sto slusas u zadnje vrijeme?
408 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat Dec 14, 2013 10:36 am
immortality.
Jel se desi nekad da neces da se javis kad te neko zove telefonom?
409 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Mon Dec 16, 2013 11:22 am
Sky
Expelled from paradise
Apsurdistan XDDemigod wrote:Sto slusas u zadnje vrijeme?
Samo kad sam usred sata, a uobičajno se javim pa poklopim ljudima usred rečenice ako trebaimmortality. wrote:Jel se desi nekad da neces da se javis kad te neko zove telefonom?
410 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Wed Dec 18, 2013 12:04 am
immortality.
Koliko treba vremena da odgovoris na SMS?
411 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri Dec 20, 2013 8:29 pm
Demigod
uu dobar xD
Jel t zavrsila skola isto?
Jel t zavrsila skola isto?
412 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Tue Dec 24, 2013 2:43 am
immortality.
Jel verujes u duhove?
413 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Mon Dec 30, 2013 6:48 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Da li te drma novogodisnja euforija?
Go to page : 1 ... 10 ... 15, 16, 17
» OFF » Time for fun » Hot seats » Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa
Similar topics
» J. Lo ne skida ruke sa svog mlađahnog dečka
» Seal konačno skinuo venčani prsten s ruke
» Lady Gaga pomaže ocu oko restorana, ali neće kuvati: “Ona ima dve leve ruke”
» Rihanna poručila Paris Hilton: Dalje ruke od Chrisa Browna!
» Nisu na ratnoj nozi: J-Lo i Marc Anthony došli na društveni događaj držeći se za ruke
» Seal konačno skinuo venčani prsten s ruke
» Lady Gaga pomaže ocu oko restorana, ali neće kuvati: “Ona ima dve leve ruke”
» Rihanna poručila Paris Hilton: Dalje ruke od Chrisa Browna!
» Nisu na ratnoj nozi: J-Lo i Marc Anthony došli na društveni događaj držeći se za ruke