Bre dodji ovde kod mene da zajebavamo sutra goste na slavi xD
Volis pecenje?
Volis pecenje?
Volim Adastru (Nabujala rijeka <333) ali tu mi se pjesmu baš ne da trenutno slušat :'DMiaa_____ wrote:Kom na pjesmu? Prije nego sta pocnem s pitanjima u vezi knjiga
Evo odmah, samo da se obujem :Pcontagious.love wrote:Bre dodji ovde kod mene da zajebavamo sutra goste na slavi xD
Volis pecenje?
Ništa, evo zahvaljujem bogovima na svojoj pedantnosti pa jučer nisam otvorila onu knjigu što sam downloadala jer sam danas nakon što sam popravila antivirusni i skenirala je našla virus XDDMorganholic wrote:Šta ima ktb? xD
U knjižnici posudila. Počela tako da sam otvorila knjigu i ono počela spajati slova u slogove, slogove u riječi, riječi u rečenice... Šalim se, svidjela mi se radnja.Miaa_____ wrote:It's okay, znam kako je kad ti se ne da slusat jer vjv nesto vec slusas xd
E saaad
Jesi knjige kupila, posudila iz knjiznice ili citala preko neta?
Kad si uopce pocela citat i kolko ti je trebalo da procitas jednu?
ZASTO MI NISI REKLAAAAA
IritantanMiaa_____ wrote:Ahahaha omg ne mogu vjerovat
Haymitch?
Daleko daleko, izvan atmosfere, kružila bih oko Mjeseca i posjetila zvijezde (jest da je fizički nemoguće ali o tome i govorimo ne XD)italian girl. wrote:Da mozes da letis, gde bi odletela? :)
Drago mi je HAHAAHAH ali idalje sam samo ja pahulja XPP hvala inače XDMorganholic wrote:PREDIVAN TI JE NICK. LJUBOMORNA SAM :XD
Sve pjesme, no ova najviše, jesam ali bolja mi je ova neakustičnaApsurdna. wrote:Koje pesme jos volis od Breaking Benjamin?ili si samo opsednuta sa Diary of Jane?I jel si cula akusticnu verziju pesme?
Um :3 *__* sad se i meni kupa (tamo XD)Morganholic wrote:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=505725796141622&set=a.460726030641599.95871.335885806458956&type=1
AWWWWW KAKO JE DIFAN.... +___+ OVO SAM TI JA GLEDALA U 3 SATA NOĆU OVAJ FILM AHAHAHAHHAHA
Znam XDApsurdna. wrote:Dance with the devil je savrsena *.* Tu obozavam.
Give me a sign?
Ja jesam nevidljiva_carolina wrote:Da li bi volela da si nevidljiva?
» OFF » Time for fun » Hot seats » Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa
Similar topics