Pitajte.
Last edited by nuclearSwiftie. on Thu Nov 07, 2013 10:00 am; edited 4 times in total
Go to page : 1, 2, 3 ... 9 ... 17
Last edited by nuclearSwiftie. on Thu Nov 07, 2013 10:00 am; edited 4 times in total
Ćao Kris <3k_wolf wrote:MARINA, SRECO<33333
jesi jos besna?
Čekala sam 8 godina, ne vidim zašto bi mi bilo teško sačekati pola godine.ProkletaKučka wrote:Da moraš da čekaš na nekog dečka više od pola godine, šta misliš da li bi uspela to? :-)
Ćao <3contagious.love wrote:Helou bejbis :3
Koliko često psuješ? xD
Pa znaš da ne gledam tu seriju već jedno pola godine. XDcontagious.love wrote:AAAAAA XD
Jesi gledala kad Castle? ;________;
Ma ne kupujem ih još XD ovaj novi je tek pred par dana izašao u Europi, a dok on dođe do Hrvatske treba valjda još par godina. :'D Ali da, to bi bila ja.Miaa_____ wrote:Čeeek jes ti ona Marina koja kupuje Bon Jovijeve albume?? Awkwaaard, al šta ću kad mijenjate nickoveee. xd
Znam LOL hvala :3 (nostalgija za Alaricom :'D)Miaa_____♥ wrote:Savršen potpisss imaš, aaah.
Nego jesi preslušala pjesme s novog albuma? Koja ti je najbolja?
Gledala, ne gledam više, ako je po knjigama: Mona je A., ako nije stvarno me ne zanima tko jest.ProkletaKučka wrote:Gledaš li Pretty Little Liars? Ako gledaš,šta misliš ko je A? I koji likovi su ti omiljeni?
Čokolada LOL nemam :'D_carolina wrote:Tvoja najveca platonska ljubav?
Slušam Cape of our hero :3 razmišljam dal' da idem gledati supernatural na netu ili da čekam večeras jedan i pol sat, a škola mi u jutro..contagious.love wrote:Šta raaadiiš?
Ja!_carolina wrote:Najlepsa zena na svetu po tebi?
Preskočila si hohoMiaa_____♥ wrote:Savršen potpisss imaš, aaah.
Nego jesi preslušala pjesme s novog albuma? Koja ti je najbolja?
Go to page : 1, 2, 3 ... 9 ... 17
» OFF » Time for fun » Hot seats » Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa
Similar topics