Hahaha,razumem.
Kakvo je vreme tu kod tebe?
Kakvo je vreme tu kod tebe?
Jao kako sam znala HAHAHAHAAHAHAHAHA nema bijelog još perverzni stvore :'''''DApsurdna. wrote:Ali nema onog belog,to je najvaznije,zar ne?xD
Itekako da :'Dcontagious.love wrote:Ima li seksa u BCB? XD
Ne volim kad sam vani dok pada, ali ovako obožavamMiaa_____♥ wrote:Ne volis kisu?
The Pretty Reckless? :)
Proslijedila sam, svi su oduševljeni ide od 7.6 :DMorganholic wrote:Uradila sam novi skin. Da ti pošaljem?
Šališ se? Obožavam ih *____*italian girl. wrote:No Doubt?
Ne slušam_carolina wrote:Slusas li My Chemical Romance?
Rekla sam ti na fbu jučer. :DMorganholic wrote:Baš mi je drago.
:D Koju marku i model mobitela imaš?
Obično da._carolina wrote:Doruckujes li pre nego sto odes u skolu?
Za šifrirani jezik bih prvo trebala imati prijatelje koji nisu udaljeni 500 km.Apsurdna. wrote:Da li imas neki sifrovani jezik sa svojim prijateljima?
Od koga? XDMiaa_____♥ wrote:Omiljene pjesme od TPR? :)
Rekla sam ti na fbu jučer. :DMorganholic wrote:Baš mi je drago.
:D Koju marku i model mobitela imaš?
Obično da._carolina wrote:Doruckujes li pre nego sto odes u skolu?
Za šifrirani jezik bih prvo trebala imati prijatelje koji nisu udaljeni 500 km.Apsurdna. wrote:Da li imas neki sifrovani jezik sa svojim prijateljima?
Od koga? XDMiaa_____♥ wrote:Omiljene pjesme od TPR? :)
Ovisi o trenutnom psihičkom stanju, nekad kad sam tako raspoložena me ne bi rastužilo ni da cijeli bus mladih osoba žive seciraju preda mnom dok bih nekad plakala jer su i mrava ubili: zaključak-ja sam veoma čudna biljčica XD_carolina wrote:Da li te rastuzi smrt neke mlade osobe?
Slušam, i u zadnje vrijeme mi postaje simaptična XDcontagious.love wrote:Taylor Momsen?
Pa trebala bih u Ploče :3_skyfall wrote:Ides negde na letovanje? :3 <3
Pričale smo na fbu, znaš otprilike XDMorganholic wrote:Šta ima ktb?
LOLApsurdna. wrote:Marina,na cemu ste ti i Kris bile kad ste mi postavljale ona pitanja?Jel ste uzele nesto belo?:3
Volim neke pjesme tipa one što joj se trenutno ne mogu sjetit imena da me ubiješ, make me wanna die (sjetih se!)Miaa_____♥ wrote:TPR = The Pretty Reckless
» OFF » Time for fun » Hot seats » Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa
Similar topics