Koje boje je ponedeljak?
Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa
+13
irresistible.
~pretty.teardrops♥
flawless.
Seoulite
Marco.Essential♥
_skyfall
gotcha.
immortality.
Miaa_____♥
stella luna.
ProkletaKučka
∀phrodite.
Sky
17 posters
Go to page : 1, 2, 3 ... 9 ... 17
26 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Mon Apr 01, 2013 11:39 pm
immortality.
Now I can feel that explosion
27 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Tue Apr 02, 2013 12:53 am
stella luna.
Admin
Gde nalaziš avatare?
28 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Tue Apr 02, 2013 3:33 am
Sky
Expelled from paradise
Ne, ne prikazuje se i ne želim da se prikazuje.contagious.love wrote:Gledaš Veliki brat?
Ma mene od subote kulira, jedino da mu na fb šalješ, iako dobio je čudnu naviku da ne odgovara ni na te poruke (na pm nikad nije ni odgovarao).Miaa_____♥ wrote:Whatever, poslat cu mu ja sutra na pm.
Kako si?
Iznimno....mokro. Vani pada malo kiša malo snijeg a ja zaboravila kišobran bila XD
Šta? Nezdravo zeleni .____._carolina wrote:Koje boje je ponedeljak?
Sliku na we heart it-u i onda od nje napravim avatar. :3contagious.love wrote:Gde nalaziš avatare?
29 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Tue Apr 02, 2013 3:51 am
immortality.
Now I can feel that explosion
Koliko dnevno ucis?
30 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Tue Apr 02, 2013 8:01 am
Sky
Expelled from paradise
Al' sam ja rekla da učim? o.o XD Možda pola sata._carolina wrote:Koliko dnevno ucis?
31 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Tue Apr 02, 2013 8:04 am
gotcha.
Moderator
Dimitri&Rose?
32 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Tue Apr 02, 2013 9:36 am
Sky
Expelled from paradise
Pa volim ih ali ipak preferiram Adriana i Rose. :3
33 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Tue Apr 02, 2013 9:59 am
gotcha.
Moderator
A šta misliš o Ibrahimu?
34 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Tue Apr 02, 2013 10:08 am
Sky
Expelled from paradise
Ibrahimu kao Abe ili?
Žešći car. Uvijek se odvalim smijati kad mi netko pomene C4 i onda me gledaju kao luđakinju XD
Žešći car. Uvijek se odvalim smijati kad mi netko pomene C4 i onda me gledaju kao luđakinju XD
35 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Tue Apr 02, 2013 11:19 am
Miaa_____♥
Dizajner
"Kako si?"
"Mokro."
Jel bi htjela posjetit Egipat?xd
"Mokro."
Jel bi htjela posjetit Egipat?xd
36 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Wed Apr 03, 2013 1:45 am
stella luna.
Admin
Ima li kiše kod vas?
37 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Wed Apr 03, 2013 3:19 am
Sky
Expelled from paradise
Ne bih lol
Nema začudo xd
Nema začudo xd
38 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Wed Apr 03, 2013 11:10 am
Miaa_____♥
Dizajner
Koju si školu upisala tj. u koju školu i smjer ideš?
39 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu Apr 04, 2013 12:29 am
stella luna.
Admin
Voliš Rozgu? xD
40 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu Apr 04, 2013 3:25 am
Sky
Expelled from paradise
Elektrotehničku; tehničar za računalstvo. :3
Lex obožavam, ne mogu živjet bez nje, pogotovo kad krene zavijat "NirvanAAaaAaAaAAAaAAaaAaa" Cobain se okreće u grobu. lol Nije da ju volim ali ju ne mrzim, bila sam na koncertu prije jedno tri godine, mislim da je pjevala na lađama ili nešto slično..
Lex obožavam, ne mogu živjet bez nje, pogotovo kad krene zavijat "NirvanAAaaAaAaAAAaAAaaAaa" Cobain se okreće u grobu. lol Nije da ju volim ali ju ne mrzim, bila sam na koncertu prije jedno tri godine, mislim da je pjevala na lađama ili nešto slično..
41 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu Apr 04, 2013 7:34 am
_skyfall
Moderator
Videla sam jednog lika danas u basu, isti Jensen Ackles, ja zabola ne verujem xD
42 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu Apr 04, 2013 10:40 pm
Miaa_____♥
Dizajner
Top 5 najzgodnijih muskaraca po tebi
43 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri Apr 05, 2013 1:34 am
stella luna.
Admin
Ja ti obožavam Rozguu xDDD
A Severina? xD
A Severina? xD
44 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri Apr 05, 2013 2:47 am
Sky
Expelled from paradise
Ajj, ljubomorna sam sad XD ja nikad ni na kog nisam naletila .____________._skyfall wrote:Videla sam jednog lika danas u basu, isti Jensen Ackles, ja zabola ne verujem xD
Amm, Jensen Ackles, Misha Collins, Ian Somerhalder, Enrique Iglesias, Nathaniel Buzolić. :3Miaa_____ wrote:Top 5 najzgodnijih muskaraca po tebi
I za nju vrijedi isto XD samo što nisam bila na koncertu xdcontagious.love wrote:Ja ti obožavam Rozguu xDDD
A Severina? xD
45 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri Apr 05, 2013 4:21 am
stella luna.
Admin
Jesi čula novu Mileyinu pesmu?
46 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri Apr 05, 2013 7:10 am
Sky
Expelled from paradise
Bona ja sam najveći Mileyin fan, kako ne bih čula novu pjesmu?!
Ali ona i dalje pjeva?
Ali ona i dalje pjeva?
47 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri Apr 05, 2013 7:19 am
stella luna.
Admin
Ubiću te xD
48 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri Apr 05, 2013 7:33 am
Sky
Expelled from paradise
Can't wait. :3 XD
49 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri Apr 05, 2013 10:01 am
∀phrodite.
Take me to the other side
Da li ti se svidja moja ideja za tvoj IZNENADNI i NEOCEKIVANI predlog koji si TI PREDLOZILA? xDD
50 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri Apr 05, 2013 10:48 am
Sky
Expelled from paradise
LOL kul je, a di se nalazi?
Šalim se, vidila sam, me gusta, tamo ću opširnije komentirati sve vaše postove.
Šalim se, vidila sam, me gusta, tamo ću opširnije komentirati sve vaše postove.
Go to page : 1, 2, 3 ... 9 ... 17
» OFF » Time for fun » Hot seats » Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa
Similar topics
» J. Lo ne skida ruke sa svog mlađahnog dečka
» Seal konačno skinuo venčani prsten s ruke
» Lady Gaga pomaže ocu oko restorana, ali neće kuvati: “Ona ima dve leve ruke”
» Rihanna poručila Paris Hilton: Dalje ruke od Chrisa Browna!
» Nisu na ratnoj nozi: J-Lo i Marc Anthony došli na društveni događaj držeći se za ruke
» Seal konačno skinuo venčani prsten s ruke
» Lady Gaga pomaže ocu oko restorana, ali neće kuvati: “Ona ima dve leve ruke”
» Rihanna poručila Paris Hilton: Dalje ruke od Chrisa Browna!
» Nisu na ratnoj nozi: J-Lo i Marc Anthony došli na društveni događaj držeći se za ruke