Voliš J. LO?
Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa
+13
irresistible.
~pretty.teardrops♥
flawless.
Seoulite
Marco.Essential♥
_skyfall
gotcha.
immortality.
Miaa_____♥
stella luna.
ProkletaKučka
∀phrodite.
Sky
17 posters
51 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri Apr 05, 2013 10:34 pm
stella luna.
Admin
52 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri Apr 05, 2013 11:24 pm
immortality.
Now I can feel that explosion
Omiljeni filmski par?
53 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sun Apr 07, 2013 3:29 am
_skyfall
Moderator
Štaa se radii?
54 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sun Apr 07, 2013 3:33 am
stella luna.
Admin
Koje boje su ti čarape?
55 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sun Apr 07, 2013 8:38 am
Sky
Expelled from paradise
Onakocontagious.love wrote:Voliš J. LO?
Glumci: Ian i Nina Uloge:Cassie i Jake (TSC)_carolina wrote:Omiljeni filmski par?
Googlam, čekam da se većina složi s mojom idejom tako da postane pravovaljana._skyfall wrote:Štaa se radii?
WTF? Ti stvarno znaš iznenaditi čovjeka, plave su XDcontagious.love wrote:Koje boje su ti čarape?
56 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sun Apr 07, 2013 11:04 am
Miaa_____♥
Dizajner
Naj pjesma od Evanescence?
57 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sun Apr 07, 2013 9:28 pm
stella luna.
Admin
Pa kad ne znam šta više da te pitam xDDDD
Koliko danas imaš časova?
58 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sun Apr 07, 2013 9:44 pm
immortality.
Volis li da nosis kapute?
59 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Mon Apr 08, 2013 9:18 am
Sky
Expelled from paradise
Bring me to life, Lithium, Hello, Everybody's fool :3Miaa_____♥ wrote:Naj pjesma od Evanescence?
Imala 8 ._. katastrofacontagious.love wrote:Pa kad ne znam šta više da te pitam xDDDD
Volim :3_carolina wrote:Volis li da nosis kapute?
60 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Mon Apr 08, 2013 10:18 am
Miaa_____♥
Dizajner
Slusas li ista od laganije muzike? Ako da koje su ti najdraze? xd
61 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Mon Apr 08, 2013 9:19 pm
stella luna.
Admin
U koliko ti danas počinje škola?
62 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Wed Apr 10, 2013 12:23 am
immortality.
Jel slusas Daughtry-ja?
63 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Wed Apr 10, 2013 9:02 am
Sky
Expelled from paradise
Nekad, Olivera, Parni Valjak (meni to laganije HAAHAHAHA), Bajagu, Bijelo Dugme...Miaa_____♥ wrote:Slusas li ista od laganije muzike? Ako da koje su ti najdraze? xd
Počela je u dva (trebala u 1 i pol)contagious.love wrote:U koliko ti danas počinje škola?
Jok, nemam pojma tko je to uopće_carolina wrote:Jel slusas Daughtry-ja?
64 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Wed Apr 10, 2013 9:17 am
immortality.
Haha..rok sastav iz Severne Karoline :D
Tvoj najveci neostvaren san?
65 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Wed Apr 10, 2013 9:24 pm
stella luna.
Admin
Najgori lik iz Rebelde?
66 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Wed Apr 10, 2013 9:25 pm
∀phrodite.
Take me to the other side
Lana Del Rey?
67 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu Apr 11, 2013 8:47 am
Sky
Expelled from paradise
Nisam slušala, možda poslušam_carolina wrote:Haha..rok sastav iz Severne Karoline :D
Da odem u Rusiju i Japan. :3
Mia, znam da će me sad Tamara ubit no ona mi je sva nekako cendrava, i još neki kojem se ne sjećam imenacontagious.love wrote:Najgori lik iz Rebelde?
no me gusta :$unusual_girl. wrote:Lana Del Rey?
68 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu Apr 11, 2013 10:12 am
Marco.Essential♥
Justin Timberlake?:)
69 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu Apr 11, 2013 10:49 am
immortality.
Obavezno,imaju mnogo dobre pesme :)
Volis li istoriju kao predmet?
70 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu Apr 11, 2013 9:31 pm
stella luna.
Admin
Nadaj se da Tamara neće skoro dolaziti i neće videti ovaj odgovor LOL
Jesi gledala kad The suite Life?
71 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri Apr 12, 2013 7:53 am
Sky
Expelled from paradise
Zgodan je XDD nema neki glasJosipa. wrote:Justin Timberlake?:)
Poslušat ću onda :3_carolina wrote:Obavezno,imaju mnogo dobre pesme :)
Nemaš ni pojma koliko. Naprosto ne znam kako bi moj život funkcionirao bez povjesti. XD Recimo to ovako:Više volim znati gdje se ja nalazim nego tko se nalazio na istom tom mjestu prije 500 godina :'D
Ako neće zbog toga zbog prethodnog odgovora hoće sigurno XD Mogu se samo molit bogovima da ne bude čitala starije postove jer će mi onda bit veselo XD mda, neće me ubit, voli ona mene HAHAHAHAHAHAHcontagious.love wrote:Nadaj se da Tamara neće skoro dolaziti i neće videti ovaj odgovor LOL
Šta je to?
72 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri Apr 12, 2013 8:15 am
∀phrodite.
Take me to the other side
Ne mora da dolazi Tamara, tu sam jaunbreakable. wrote:Mia, znam da će me sad Tamara ubit no ona mi je sva nekako cendrava, i još neki kojem se ne sjećam imenacontagious.love wrote:Najgori lik iz Rebelde?
73 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri Apr 12, 2013 8:22 am
Marco.Essential♥
Ma đe nema lol:D
Nina Dobrev?
Nina Dobrev?
74 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri Apr 12, 2013 9:14 am
Sky
Expelled from paradise
Ma ti me ne'š ubit Kris, ti me previše voliš. LOL
Nisam obraćala pažnju na glas kad ga vidim HAHAAHAH
Pa volim je
Nisam obraćala pažnju na glas kad ga vidim HAHAAHAH
Pa volim je
75 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri Apr 12, 2013 10:17 am
Marco.Essential♥
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHA:D
Dobro si to rekla :3
Gledaš ti TVD?
Dobro si to rekla :3
Gledaš ti TVD?
» OFF » Time for fun » Hot seats » Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa
Similar topics
» J. Lo ne skida ruke sa svog mlađahnog dečka
» Seal konačno skinuo venčani prsten s ruke
» Lady Gaga pomaže ocu oko restorana, ali neće kuvati: “Ona ima dve leve ruke”
» Rihanna poručila Paris Hilton: Dalje ruke od Chrisa Browna!
» Nisu na ratnoj nozi: J-Lo i Marc Anthony došli na društveni događaj držeći se za ruke
» Seal konačno skinuo venčani prsten s ruke
» Lady Gaga pomaže ocu oko restorana, ali neće kuvati: “Ona ima dve leve ruke”
» Rihanna poručila Paris Hilton: Dalje ruke od Chrisa Browna!
» Nisu na ratnoj nozi: J-Lo i Marc Anthony došli na društveni događaj držeći se za ruke