U tirkizna. O:) To ću kad nađem da se ofarbam haha
UUUUU LET ME LOVE YOU. <3 :3
UUUUU LET ME LOVE YOU. <3 :3
unbreakable. wrote:Šta? XDD
1. Mrzim svoje ime.
2. Nije ime što čini osobu osobom.
3. Ime nije bitno da bi forum funkcionirao, dovoljan je nick, koji je svima vidljiv.
4. Nije fora kad tu stavim ime jer mi se odmah ne sviđa cijeli moj profil, ime ga nagrđuje.
5. Ja jesam 99% jednorog :P
6. Moje ime već piše na dosta mjesta na forumu (popis administracije, moj dnevnik su samo neka od njih) jedno više manje.
Usput, kad smo već pored avatara (LOL) daj mi pošalji svoj avatar veličine 100x100 da ga ubacim na popis administracije skupa s ostalim (ili ga ubaci sama XD)
Morganholic wrote:Moje jest dugo,meni se sviđa. Nevolim obična imena uopće. :/
Moje ime znači lav + koja slučajnost i u horoskopu sam lav. xD
Al' imam dosta karakteristika lava.
Miaa_____ wrote:unbreakable. wrote:Šta? XDD
1. Mrzim svoje ime.
2. Nije ime što čini osobu osobom.
3. Ime nije bitno da bi forum funkcionirao, dovoljan je nick, koji je svima vidljiv.
4. Nije fora kad tu stavim ime jer mi se odmah ne sviđa cijeli moj profil, ime ga nagrđuje.
5. Ja jesam 99% jednorog :P
6. Moje ime već piše na dosta mjesta na forumu (popis administracije, moj dnevnik su samo neka od njih) jedno više manje.
Usput, kad smo već pored avatara (LOL) daj mi pošalji svoj avatar veličine 100x100 da ga ubacim na popis administracije skupa s ostalim (ili ga ubaci sama XD)
Ok ok ok, btw i meni se sviđa tvoje ime ko i Lei haha.
Ii wadaafaaak to s avatarom nista ne kuzim xd
Ne mogu ni potvrdit ni negirat kad ga nisam vidjela s plavom kosom XDMorganholic wrote:I meni je žao što nije dobio tu ulogu,bio bi sad popularniji. :'(
Prirodna kosa mu je plava. To sam tek shvatila kad sam gledala njegov film Ben Hur.
Ljepši je sa smeđom kosom.
Ma i Stefan je dosadan, Elena najdosadnija.
Ne poznajem Elenu, ali poznajem Olenu, ako se računa XDcontagious.love wrote:Elena kurva xD
Poznaješ neku Elenu?
a trebala sam ga odgledat, kad sam bila u knjižnici našla sam dvd THG i mislila sam ga podić pa pogledat kad ono otvorim kutiju i nema cda xDMiaa_____ wrote:Ma daj ajdeee odgledaj THG to je opca kulturaaa Ozbiljno, bar na ljeto, pa mi se prvoj obrati kad odgledas, moramo imat neku temu kojom cu te tlacit kad/ako ti se svidi :')
Ja sam mislila da je bio nordijski plav XDMorganholic wrote:
Dušaa moja <333 u 2011 je se ofarbao.
:)
Kako ti se čini s plavom kosom?
» OFF » Time for fun » Hot seats » Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa
Similar topics