I kakav je osecaj koristiti belo?xD
Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa
+13
irresistible.
~pretty.teardrops♥
flawless.
Seoulite
Marco.Essential♥
_skyfall
gotcha.
immortality.
Miaa_____♥
stella luna.
ProkletaKučka
∀phrodite.
Sky
17 posters
251 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri May 10, 2013 12:30 pm
Djavo.
Slaba na Konjak
252 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri May 10, 2013 8:20 pm
immortality.
Now I can feel that explosion
Da li ustanes malo ranije za skolu pa se polako spremas ili ustajes malo kasnije pa se na brzinu spremas?
253 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri May 10, 2013 10:10 pm
~pretty.teardrops♥
FE novinar
Ko ti je u zadnje vrijeme postao drag?
254 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat May 11, 2013 2:57 am
immortality.
Kraj koje serije te je razocarao?
255 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat May 11, 2013 3:24 am
_skyfall
Moderator
Gde je Ploče? xD
256 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat May 11, 2013 4:25 am
~pretty.teardrops♥
FE novinar
Gledaš li Sulejmana?
257 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat May 11, 2013 5:06 am
gotcha.
Moderator
Avenged Sevenfold?
258 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat May 11, 2013 6:28 am
Sky
Expelled from paradise
Ne spominji, moram odgovarati kemiju, povijest, osnove elektrotehnike, fiziku i matematiku najmanje ._.Morganholic wrote:JOŠ 5 TJEDANA GLUPE ŠKOLE JESSS
Đe'š ić na ljeto?
Doma napokon <3
Impresivan, cijelog te ispuni (ja mislim na bijelo bijelo ne znam na šta ti misliš XD)Apsurdna. wrote:I kakav je osecaj koristiti belo?xD
Uvijek ustajem ranije i ljenčarim pa se zadnjih deset minuta na brzinu spremam xD_carolina wrote:Da li ustanes malo ranije za skolu pa se polako spremas ili ustajes malo kasnije pa se na brzinu spremas?
Puno ljudi stvarno, no najviše Lea.ballerine. wrote:Ko ti je u zadnje vrijeme postao drag?
Flashpointa, nije me razočarao kraj koliko me razočaralo saznanje da je kraj došao, ako razumiješ što hoću reći_carolina wrote:Kraj koje serije te je razocarao?
Na ušću Neretve_skyfall wrote:Gde je Ploče? xD
Gledala i prestala, a i pauza jeballerine. wrote:Gledaš li Sulejmana?
Imaju nekih fantastičnih pjesamagotcha. wrote:Avenged Sevenfold?
259 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat May 11, 2013 6:49 am
immortality.
Razumem :)Flashpointa, nije me razočarao kraj koliko me razočaralo saznanje da je kraj došao, ako razumiješ što hoću reći
Imas li omiljenu reklamu?
260 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat May 11, 2013 6:52 am
love.kills♥
Dizajner
"ballerine. je napisao/la:
Puno ljudi stvarno, no najviše Lea."
aww vojim te ehhehehe
btw. ako hoćeš možete me stavit za dizajnera foruma,mogu vam pravit dizzove. :)
Ajme ja sam se odvalila smijat kad je Rebekah rekla:"That's my ex boyfriend" A onaj Alexander sav izgubljen :')
aww vojim te ehhehehe
Ajme ja sam se odvalila smijat kad je Rebekah rekla:"That's my ex boyfriend" A onaj Alexander sav izgubljen :')
261 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat May 11, 2013 12:09 pm
Djavo.
Slaba na Konjak
Marina,tvoj odgovor na moje pitanje je zvucao vise nego perverzno :3
Da li si nekad imala neki perverzni san?
262 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sun May 12, 2013 1:37 am
Sky
Expelled from paradise
Nemam, ali volim one jako kratke X'D_carolina wrote:Razumem :)Flashpointa, nije me razočarao kraj koliko me razočaralo saznanje da je kraj došao, ako razumiješ što hoću reći
Imas li omiljenu reklamu?
Pitala sam u administraciji pošto ne odlučujem samo ja, još čekamo par odgovora :DMorganholic wrote:"ballerine. je napisao/la:
aww vojim te ehhehehe
Da, i pogotovo kad su krenili bježat a ono s druge strane druga dva lovca pokidala sam se xd
Znam da jest, ja sam htjela da tako zvuči :''DApsurdna. wrote:Marina,tvoj odgovor na moje pitanje je zvucao vise nego perverzno :3
Ne želiš znati, vjeruj mi XD
263 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sun May 12, 2013 1:38 am
love.kills♥
Dizajner
JA SAM UMRLA OD SMIJEHA AHHAAAHHAHHA :')
Jadna Bekah,popalit će cijeli Mystic Falls xD
Jadna Bekah,popalit će cijeli Mystic Falls xD
264 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sun May 12, 2013 1:41 am
Sky
Expelled from paradise
I šire, Lea i šire :''''''''''D
265 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sun May 12, 2013 1:53 am
love.kills♥
Dizajner
Al Kol je najbolji,mogu mislit Klausovu reakiju :')
266 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Mon May 13, 2013 8:50 am
Sky
Expelled from paradise
Can't wait, i to još kad sazna da je Kol nahuškao vještice na Caroline (jer ih je ona ubila) imam neki osjećaj da će se građani MFa kupati u krvi XD
267 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Mon May 13, 2013 8:53 am
love.kills♥
Dizajner
HAHAHAHAH AJME MOGU MISLIT KAKO ĆE KLAUS REAGIRAT NA TO :')
Neću u čet gledat finale uživo :( AAAA :'( plakat ćuuu.
Još 4 tjedna škole (ne računajući ovaj)
268 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Tue May 14, 2013 12:45 am
stella luna.
Admin
Jel i ti završavaš 13-og?
269 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Tue May 14, 2013 8:28 pm
gotcha.
Moderator
Peeta ili Gale?
270 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Wed May 15, 2013 12:59 am
stella luna.
Admin
Za koga navijaš na ESC?
271 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Wed May 15, 2013 4:08 am
Sky
Expelled from paradise
Ne spominji mi to, muka mi je i od same pomisli na školu i od pomisli da uskoro završava dakle da što prije moram odgovarat sve živo da ne moram odgovarat u onoj strci zadnji tjedan ._.morganholic. wrote:HAHAHAHAH AJME MOGU MISLIT KAKO ĆE KLAUS REAGIRAT NA TO :')
Ne, četrnaestog :3contagious.love wrote:Jel i ti završavaš 13-og?
Peeta uvijek <3gotcha. wrote:Peeta ili Gale?
Za Hrvatsku (znam da je ispala ali ono) Rusiju, Finsku, Irsku i Dansku iako kopira Loreencontagious.love wrote:Za koga navijaš na ESC?
272 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Wed May 15, 2013 4:50 am
immortality.
I ja sam primetilaDansku iako kopira Loreen
Sta mislis o nasim predstavnicama? (Sacuvaj Boze xD)
273 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu May 16, 2013 1:15 am
stella luna.
Admin
Šta želiš da studiraš? :)
274 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu May 16, 2013 7:08 am
love.kills♥
Dizajner
275 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu May 16, 2013 7:19 am
Sky
Expelled from paradise
O vaše tri XD Pjesma ima dobar ritam za ESC, riječi su katastrofa, preizazovan ples, a obukli su ih kao da su radnice u javnoj kući, bilo bi bolje da su ostale u onoj odjeći u kojoj su nastupale na Beosongu :3_carolina wrote:I ja sam primetilaDansku iako kopira Loreen
Sta mislis o nasim predstavnicama? (Sacuvaj Boze xD)
Informatika i računalstvo su mi prvi izbor. No željela bih i hrvatski, psihologiju, možda elektrotehniku, fiziku (istraživački smjer), fiziku (nastavnički smjer), arhitekturu, možda strojarstvo i računalstvo (programiranje) [to će najvjerojatnije biti moja lista 10 fakulteta (svaki maturant piše tu listu i šalje je fakultetima na koje želi ići i onda mu oni pošalju odbijenicu (LOL) ili ga prihvate pa ide na prijemni) mada su moguće izmjene]contagious.love wrote:Šta želiš da studiraš? :)
LOL ja ne, imaju obojica boljih slika XDmorganholic. wrote:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=511581718889363&set=a.335902613123942.70454.335885806458956&type=1
*umrla sam*
» OFF » Time for fun » Hot seats » Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa
Similar topics
» J. Lo ne skida ruke sa svog mlađahnog dečka
» Seal konačno skinuo venčani prsten s ruke
» Lady Gaga pomaže ocu oko restorana, ali neće kuvati: “Ona ima dve leve ruke”
» Rihanna poručila Paris Hilton: Dalje ruke od Chrisa Browna!
» Nisu na ratnoj nozi: J-Lo i Marc Anthony došli na društveni događaj držeći se za ruke
» Seal konačno skinuo venčani prsten s ruke
» Lady Gaga pomaže ocu oko restorana, ali neće kuvati: “Ona ima dve leve ruke”
» Rihanna poručila Paris Hilton: Dalje ruke od Chrisa Browna!
» Nisu na ratnoj nozi: J-Lo i Marc Anthony došli na društveni događaj držeći se za ruke