AAHAHAAHAHAHAHAH NORDIJSKI PLAV
Tu je već taman.
Šipuješ li Klaroline?
Tu je već taman.
Šipuješ li Klaroline?
jur velkamballerine. wrote:Aha, hvala. :3
Ona me živcira otkad je ubila Kola, sve mora bit po njenom, jer ukoliko ne bude odvalit će plakat. Sve se više i više pretvara u Laru iz Larinog izbora. Moglo bi i u Americi biti poplava, ne samo u Hrvatskoj XDMorganholic wrote:On je isto ko mamica svima,uvijek pametuje. i brine o svima.
Šta misliš o Eleni?
Uh, imam na popisu za čitanje najmanje 30 knjiga, isto toliko filmova, plus namjeravam učit ruski, obić grad više puta, ljenčarit, jest sladoled, u osmom mjesecu na more i na maraton lađa, pa i tamo ljenčarit i jest sladoled, pa nazad u Zagrebcontagious.love wrote:Šta planiraš gledat za letnji raspust?
hr.wikipedia.org/wiki/Metkovićcontagious.love wrote:De je to lol?
Ne gledam lolMorganholic wrote:A Bonnie je Karmen :')
Caroline je Lejla HAHAHAHHAH
Kad smo već kod Larinog izbora,pogledaš li tu seriju? :')
Ne gledam bona :Pcontagious.love wrote:Elena ista Lara Božić Zlatar Ivanov Zlatar i prezime još nekog muža xD
Omiljeni Larin muž?
Trenutno ništa, tek sam došla kući pa nisam ništa stigla upaliti no dvoumim se dal' da upalim Ceremonials od F+TM (cijeli album) ili da pustim izmješane pjesme od WT-a da sviraju, odn. da nastavim gdje sam danas stala. :3Morganholic wrote:Šta trenutno slušaš? xD
Ideš li ti u četvrtak i petak u školu?
Ja ne idem radi praznika radnika + ne idem u školu u petak jer su spojili.
Ti to meni vadiš mast bič? XDcontagious.love wrote:U CG većina škola nije išla ni danas ni JUČE XD
preprouči neki film :3
» OFF » Time for fun » Hot seats » Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa
Similar topics