Znas li koliko sezona tj. epizoda ima Flashpoint?
Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa
+13
irresistible.
~pretty.teardrops♥
flawless.
Seoulite
Marco.Essential♥
_skyfall
gotcha.
immortality.
Miaa_____♥
stella luna.
ProkletaKučka
∀phrodite.
Sky
17 posters
176 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu May 02, 2013 1:27 am
immortality.
Now I can feel that explosion
177 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu May 02, 2013 6:16 am
Sky
Expelled from paradise
34-35 :3
Milice, mislim negdje oko 5 sezona a svaka ima 15-ak epizoda, mda wikipedija će ti to točnije reći XD
Milice, mislim negdje oko 5 sezona a svaka ima 15-ak epizoda, mda wikipedija će ti to točnije reći XD
178 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu May 02, 2013 7:07 am
immortality.
Aha oke..a ko zna da li ce snimati jos :/
Od 1 do 10 koliko volis Spajka?
Od 1 do 10 koliko volis Spajka?
179 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu May 02, 2013 7:24 am
Sky
Expelled from paradise
Mislim da ne, jer zadnja epizoda izgleda kao kraj. Jules i Sam dobili bebu. Sam dobio svoj tim, odnosno preuzeo tim od one plavuše kratke kose nakon njezine smrti. Njihov šef nakon skore smrti otišao u mirovini i sl. I sami su rekli: Ovo nam je zadnji dan kao Tim 1 (jesu jedan ili?)
180 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu May 02, 2013 8:32 am
immortality.
Jaooo...bas bzvz :/ A ko je ta plavusa? nesto se ne secam
181 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu May 02, 2013 8:37 am
Sky
Expelled from paradise
Nemam pojma, voditeljica onog tima što je često išao s jedinicom, ona od 35-40 godina
182 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu May 02, 2013 8:38 am
immortality.
Opet ne mogu da se setim,nego nema veze xD
Nego ne odgovori mi na ono pitanje :p
Od 1-10 koliko volis Spajka?
Nego ne odgovori mi na ono pitanje :p
Od 1-10 koliko volis Spajka?
183 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu May 02, 2013 8:41 am
Sky
Expelled from paradise
Al' nisam odgovorila? XD 8, volim ja njega ali Sam je Sam XD
184 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Thu May 02, 2013 8:42 am
immortality.
Ja sam Spajka mnogo zgotivila...posebno kad se upusta u neke nevolje, ne razmislja o tome kako moze da pogine..mnogo je dobar..dusa :3
A jel ti zao sto je Vordi morao da napusti tim?
A jel ti zao sto je Vordi morao da napusti tim?
185 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri May 03, 2013 1:50 am
Sky
Expelled from paradise
Da, pogotovo kad ide bombu eh, sad sam zaboravila šta, ugl. nije deaktivirati a ni detonirati, napraviti da više ne radi XD
Sjećam se ja njega i znam tko je ma ne mogu da se sjetim što ga je napustio XD
Sjećam se ja njega i znam tko je ma ne mogu da se sjetim što ga je napustio XD
186 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri May 03, 2013 2:00 am
stella luna.
Admin
Jedeš li krema??xDD
187 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri May 03, 2013 3:36 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Mnogo mi se svidja naslov tvoje teme :3
Kad ti se zavrsava skola?
188 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri May 03, 2013 8:16 am
Sky
Expelled from paradise
All day, all night :'Dcontagious.love wrote:Jedeš li krema??xDD
Iskreno, i meni xDD Eminem je car :'DApsurdna. wrote:Mnogo mi se svidja naslov tvoje teme :3
14.6.
189 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri May 03, 2013 9:20 am
love.kills♥
Dizajner
Šta radiš?
190 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Fri May 03, 2013 8:05 pm
immortality.
Napustio je zbog Parkinsonove bolesti :/Sjećam se ja njega i znam tko je ma ne mogu da se sjetim što ga je napustio XD
Jel pratis CSI: NY?
191 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat May 04, 2013 12:33 am
stella luna.
Admin
Omiljeni deo Zagreba?
192 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat May 04, 2013 2:24 am
Sky
Expelled from paradise
Upravo zavrpila s čitanjem Bratstva crnog bodeža 8 i prešla na deveti dio. Odmaram malo prije no što nastavim čitati, slušam manje popularne (i bolje) Bon Jovijeve pjesme :3Morganholic wrote:Šta radiš?
Aha, sad si me podsjetila; ne pratim, gledala sam prije i ona ženska kovrčave kose (Sarah?( mi je najdraža no prestala sam gledati prije godinu dana možda._carolina wrote:Napustio je zbog Parkinsonove bolesti :/Sjećam se ja njega i znam tko je ma ne mogu da se sjetim što ga je napustio XD
Jel pratis CSI: NY?
Sve osim Žitnjaka XD (tamo mi je škola XD)contagious.love wrote:Omiljeni deo Zagreba?
193 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat May 04, 2013 3:50 am
∀phrodite.
Take me to the other side
Sta si poslednje procitala?
194 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat May 04, 2013 7:29 am
immortality.
Kako volis da te zovu?
195 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat May 04, 2013 8:21 am
stella luna.
Admin
Odoh da ti guglam skolu lol
Aj dodji kod mene :3
196 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat May 04, 2013 9:22 am
Sky
Expelled from paradise
Evo baš maloprije sam pročitala BCB 9 (danas sam i osmi dio isto pročitala) pa se sad planiram baciti ili na deseti dio ili na 3 dio THG. :3unusual_girl. wrote:Sta si poslednje procitala?
Uh, Rina, Mare ili Mara, pošto su mi to nadimci koji se najčešće rabe. XD_carolina wrote:Kako volis da te zovu?
Slobodno, ako ti treba i ime škole javi, a mogu ti i ja poslati link strane škole u poruci HAHAHAHAcontagious.love wrote:Odoh da ti guglam skolu lol
di kod tebe? XD ne bih nazad u šesti razred, ali hvala na ponudi
197 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat May 04, 2013 10:36 am
∀phrodite.
Take me to the other side
Omiljena knjiha iz serijala Harry Potter? :D
198 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat May 04, 2013 10:42 am
Miaa_____♥
Dizajner
Cek malo citala si THG??? I JA TO NISAM ZNALA DOSAD?????????? bitch sad si gotova.
www.youtube.com/watch?gl=US&hl=hr&client=mv-google&feature=relmfu&v=-K8yN1YnMVY&rl=yes
www.youtube.com/watch?gl=US&hl=hr&client=mv-google&feature=relmfu&v=-K8yN1YnMVY&rl=yes
199 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat May 04, 2013 11:20 am
Sky
Expelled from paradise
Red feniksa, princ mješane krvi i darovi smrti.
Mia jesam XD cijele dvije knjige čak
Mia jesam XD cijele dvije knjige čak
200 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Sat May 04, 2013 11:38 am
Miaa_____♥
Dizajner
Kom na pjesmu? Prije nego sta pocnem s pitanjima u vezi knjiga
» OFF » Time for fun » Hot seats » Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa
Similar topics
» J. Lo ne skida ruke sa svog mlađahnog dečka
» Seal konačno skinuo venčani prsten s ruke
» Lady Gaga pomaže ocu oko restorana, ali neće kuvati: “Ona ima dve leve ruke”
» Rihanna poručila Paris Hilton: Dalje ruke od Chrisa Browna!
» Nisu na ratnoj nozi: J-Lo i Marc Anthony došli na društveni događaj držeći se za ruke
» Seal konačno skinuo venčani prsten s ruke
» Lady Gaga pomaže ocu oko restorana, ali neće kuvati: “Ona ima dve leve ruke”
» Rihanna poručila Paris Hilton: Dalje ruke od Chrisa Browna!
» Nisu na ratnoj nozi: J-Lo i Marc Anthony došli na društveni događaj držeći se za ruke