Znaš ti koga već XD nećemo javno :'D
Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa
+13
irresistible.
~pretty.teardrops♥
flawless.
Seoulite
Marco.Essential♥
_skyfall
gotcha.
immortality.
Miaa_____♥
stella luna.
ProkletaKučka
∀phrodite.
Sky
17 posters
301 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Mon May 20, 2013 8:53 am
Sky
Expelled from paradise
302 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Mon May 20, 2013 8:55 am
_skyfall
Moderator
Setam starkelju, a? :P
303 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Mon May 20, 2013 8:56 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Moram da proverim da se nije promenilo nesto slucajno :3
naruci kakvu haljinu hoces :3
304 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Mon May 20, 2013 9:06 am
Sky
Expelled from paradise
Pa, kad već pitaš.....................da, i neću te prestat davit s tim jer si mi rekla da ima 92 nanananana :''''''''''''D_skyfall wrote:Setam starkelju, a? :P
HAHAHAHAHAH XDIFeedYouMyLove.♥ wrote:Moram da proverim da se nije promenilo nesto slucajno :3
Ja bih ljubičastu :3
305 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Mon May 20, 2013 9:47 am
_skyfall
Moderator
92 je godistee aloo ima 22 godinee xD :3
306 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Tue May 21, 2013 12:37 am
stella luna.
Admin
Šta se zbiva u Bratstvo crnog bodeža? xD
307 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Tue May 21, 2013 12:41 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Jel imas starke?
308 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Tue May 21, 2013 12:45 am
stella luna.
Admin
O čemu se radi u Vampirskoj akademiji?
309 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Tue May 21, 2013 1:03 am
Sky
Expelled from paradise
Pa meni su to godine :''''''''D_skyfall wrote:92 je godistee aloo ima 22 godinee xD :3
Posljednji vampiri koji izgledaju kao top modeli Calvinea Kleina ili kak se već piše se bore za sudbinu svjeta. Fenomenalno trenutno sam na 11 knjizi od 12 prevedenih :3contagious.love wrote:Šta se zbiva u Bratstvo crnog bodeža? xD
Nemam, moram ih kupit mada ne mogu se odlučit za bojuIFeedYouMyLove.♥ wrote:Jel imas starke?
Imaš plavu Lisu, crnu Rose, rusa Dimitrija i extramegajumbofantastičnog Adriana. Oni su vampiri, odn. moroi tj. samo Lisa, Adrian i još jedna ekipa, Dimitri i Rose(mary) su dhampiri, poluljudi i poluvampiri (no nastali su križanjem moroja i dhampira) ugl. Lisa i Rose su bile u bijegu i sad ih je Dimitri uhvatio i vratio u Akademiju.... jedan od najdražih mi serijalacontagious.love wrote:O čemu se radi u Vampirskoj akademiji?
310 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Tue May 21, 2013 1:18 am
stella luna.
Admin
Aha,sve sam skontala xD
Kaćeš u školu?
Kaćeš u školu?
311 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Tue May 21, 2013 6:33 am
Djavo.
Slaba na Konjak
Sta radis?
312 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Tue May 21, 2013 8:19 am
Sky
Expelled from paradise
Ma preporučujem ti oba serijala, to je bitno, mda možda više VA pošto imaju malo manje xxx scena od BVBa u kojima ima dosta :''''Dcontagious.love wrote:Aha,sve sam skontala xD
Kaćeš u školu?
Upravo večerala, jedem medenjakeIFeedYouMyLove.♥ wrote:Sta radis?
313 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Tue May 21, 2013 11:38 pm
Djavo.
Slaba na Konjak
Nasla sam moje starke na netu :3
Koji antivirus imas instaliran?
314 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Wed May 22, 2013 12:59 am
stella luna.
Admin
Jesi kao mala imala albume sa sličicima likova iz crtaća (Winx,Pokemon)? xD
315 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Wed May 22, 2013 8:15 am
Sky
Expelled from paradise
Kul :3 Imam EsetIFeedYouMyLove.♥ wrote:Nasla sam moje starke na netu :3
Jok, ali sam imala svu silu sličica životinja XDDstella luna. wrote:Jesi kao mala imala albume sa sličicima likova iz crtaća (Winx,Pokemon)? xD
Mda, imam jednu sličicu zaljepljenu na stolici u staroj kući, jedan iz Digimona, bio je zgodan pa sam ga naljepila HAHAAHAHAHAHAHAHAH
316 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Wed May 22, 2013 8:20 am
gotcha.
Moderator
A jesi li skupljala salvete? haha
317 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Wed May 22, 2013 9:33 am
Sky
Expelled from paradise
Jok, mada sam imala jednu s ružom što ju jako volim i upala mi u vodu :( :'D
318 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Wed May 22, 2013 9:41 am
Daniels.Girl
So, you're new here?
Help,to sam ja Tamara.Nikako nisam mogla da se ulogujem pa sam se registrovala opet sa druge adrese.Promeni mi sifru na onom profilu u bilo koju i posalji mi na PM na ovaj profil.
319 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Wed May 22, 2013 9:44 am
Sky
Expelled from paradise
Poslala sam ti, nadam se da ti se sviđa pass XDD
320 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Wed May 22, 2013 9:45 am
gotcha.
Moderator
Tragedija ;_; xD
A stikere? x)
A stikere? x)
321 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Wed May 22, 2013 9:47 am
Sky
Expelled from paradise
Znam X'D
Šta je to? :'D
Šta je to? :'D
322 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Wed May 22, 2013 9:48 am
gotcha.
Moderator
Jao, mrzi me da objašnjaaaaaaavam.
Veruješ u duhove? :)
Veruješ u duhove? :)
323 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Wed May 22, 2013 9:50 am
Sky
Expelled from paradise
Pa i ne znam baš, sve ovisi od raspoloženja i trenutnog stanja svijesti xd
324 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Wed May 22, 2013 9:50 am
gotcha.
Moderator
A u magiju? :3
325 Re: Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa Wed May 22, 2013 9:54 am
Sky
Expelled from paradise
HP rula i TSC ajde. Možda i postoji, nisam sigurna no volim čitati o tome :3
» OFF » Time for fun » Hot seats » Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa
Similar topics
» J. Lo ne skida ruke sa svog mlađahnog dečka
» Seal konačno skinuo venčani prsten s ruke
» Lady Gaga pomaže ocu oko restorana, ali neće kuvati: “Ona ima dve leve ruke”
» Rihanna poručila Paris Hilton: Dalje ruke od Chrisa Browna!
» Nisu na ratnoj nozi: J-Lo i Marc Anthony došli na društveni događaj držeći se za ruke
» Seal konačno skinuo venčani prsten s ruke
» Lady Gaga pomaže ocu oko restorana, ali neće kuvati: “Ona ima dve leve ruke”
» Rihanna poručila Paris Hilton: Dalje ruke od Chrisa Browna!
» Nisu na ratnoj nozi: J-Lo i Marc Anthony došli na društveni događaj držeći se za ruke