Pomoći ću im ja LOL
Šta radiš ovaj vikend?
Šta radiš ovaj vikend?
E pa to si u pravu xDunbreakable. wrote:Ma ti me ne'š ubit Kris, ti me previše voliš. LOL
Ah sad, zadnja ep. koju sam gledala je bila 17. 4 sezone, ne znam dokle su stigli xDJosipa. wrote:HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHA:D
Dobro si to rekla :3
Gledaš ti TVD?
I ti me voliš :Pcontagious.love wrote:Pomoći ću im ja LOL
Šta radiš ovaj vikend?
Zaboravljaš-ja sam uvijek u pravu X'Dunusual_girl. wrote:E pa to si u pravu xDunbreakable. wrote:Ma ti me ne'š ubit Kris, ti me previše voliš. LOL
kako si?
Ne bih, ne bih ni u wc mogla otići bez novinara za petama_carolina wrote:Jel bi volela da si poznata licnost?
Iskreno, nemam pojma_carolina wrote:I ja isto :)
Da li mislis da si previse zrela za svoje godine?
Nisam zbog knjižnice, zapravo se ja u knjižnici osjećam kao djete u slastičarni *__*unusual_girl. wrote:Ako si depresivna zbog toga sto si dogurala do biblioteke na fakultetu, sta je sledece? xD
Jesi gledala film Pitch Perfect?
Dead men walking mi je jedna od najdražih pjesama općenito, obožavam ih :3Josipa. wrote:The Script?:D
Normalni, valjda XDunusual_girl. wrote:U potpunosti se slazem xD
A kakvi su ti njih dvoje kao par? :D
Na obje slike koje sam vidjela bio je poprilično zgodan XDJosipa. wrote:Awwwwwwww:D Obožavaaš ih?:D
Jel ti lijep Danny?:D
Hmm, teško, Dulce ipak. :3 no hard feelings, razlika je vrlo mala ali je ima XDunusual_girl. wrote:Dul/Any?
Nisam i ne namjeravam, više me ne zanimaju serije koje su iz latinske amerike jer se sve svode na: ona siromašna on bogat, zabije se u nju dok je biciklom išla po kruh u dućan, onda je zove na piće, i dok idu prema kafiću taman prelaze cestu nju skupi auto i ona oslijepi, kojim slučajem on je oftalmolog pa je može operirati čak i tu na zebri, dok je crveno. Onda ona progleda i padne poljubac. Onda umjesto u kafić odu u njegov stan, eventualno hotel, dva tjedna poslje ona sazna da je trudna, pa pobaci, pa se onda posvađa s njim iz nekog totalno glupog razloga, onda opet hotel/stan, onda se pomire i taman odluče datum vjenčanja kad ona zapravo sazna da je njegova sestra sama sebi pokojnja tetka a on je u stvari oženjen, pa se opet naljuti na nj i ode, a on se razvede od te žene. I ona pobjegne u drugu državu i poslje 9 mjeseci se vrati s bebom i onda on na nju počne vrištati kako to nije njegova beba, nakon toga i dnka testa on skonta i napokon se ožene i žive sretno do kraja života. Tokom tih devet mjeseci još je dvaput oslijepila i otpala joj je noga, no narasla joj je nova/operirala je oči iako je operacija visokog rizika. Ostatak nebuloza scenaristi ubacuju u zavisnosti od gledanosti serije._carolina wrote:Jel si gledala mozda argentinsku Rebelde Way?
Bič dijeli :PJosipa. wrote:Moj jebaač:D HAHAHAHAHA :3
Jesi im čula pjesmu If you could see me now?:D
Jer si zakon i smiješna si i tvoje provale i ići ćemo u Sloveniju u konzumovim kolicima... :'''Dcontagious.love wrote:Što ti mene voliš?
RL: Paula; net:ti,Tam i Lexunusual_girl. wrote:Osoba od poverenja?
oplakahona siromašna on bogat, zabije se u nju dok je biciklom išla po kruh u dućan, onda je zove na piće, i dok idu prema kafiću taman prelaze cestu nju skupi auto i ona oslijepi, kojim slučajem on je oftalmolog pa je može operirati čak i tu na zebri, dok je crveno. Onda ona progleda i padne poljubac. Onda umjesto u kafić odu u njegov stan, eventualno hotel, dva tjedna poslje ona sazna da je trudna, pa pobaci, pa se onda posvađa s njim iz nekog totalno glupog razloga, onda opet hotel/stan, onda se pomire i taman odluče datum vjenčanja kad ona zapravo sazna da je njegova sestra sama sebi pokojnja tetka a on je u stvari oženjen, pa se opet naljuti na nj i ode, a on se razvede od te žene. I ona pobjegne u drugu državu i poslje 9 mjeseci se vrati s bebom i onda on na nju počne vrištati kako to nije njegova beba, nakon toga i dnka testa on skonta i napokon se ožene i žive sretno do kraja života. Tokom tih devet mjeseci još je dvaput oslijepila i otpala joj je noga, no narasla joj je nova/operirala je oči iako je operacija visokog rizika. Ostatak nebuloza scenaristi ubacuju u zavisnosti od gledanosti serije.
» OFF » Time for fun » Hot seats » Nek maknu ruke s mog volana,nek maknu dupe sa mog sica, ja putujem gez gpsa
Similar topics